Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

kena main burit

Sex = Female
Where it happened =
Language =
Refnum = 43015
mase aku umur 19 aku duduk belajar kat kolej mase tu aku suke pergi jalan2 sorang diri,satu hari aku jumpa dengan sorang mamat,aku keluar jln2 dengan dia,dia ajak le aku ke rumah sewa dia aku ikut je sampai2 je ramai kawan2 dia kat situ,aku terus masuk bilik dia dan mase tu aku berdua je mula2 die start raba2 peha aku,aku nie suke sex aku biarkan je lah dia mula ghairah dia mula main tetek aku dan aku buka baju untuk dia tatap badan aku dlm 5 minit aku buka seluar aku pun dah mula stim mase tu dia mule rebah kan badan aku dia terus kangkang kaki aku luas2 burit aku dah berair mase tu dia terus main2 dengan jari dia mase tu erhhh...stim gila aku time tu kebetulan aku suka main kelintit dia jilat bijik aku dengan rakus huhhh..arhhh...sedapnya mengerang aku dibuat nya.aku dapat rase yg lidah dia main2 dengan bijik tu hisap jilat,dia gigit biji aku buat aku tambah stim...dia mula jolok jari dia sambil menjilat biji aku..mamat tu bangun dan minta izin memanggil kawan2 dia yg lain aku terus mengangguk kan kepala tanda setuju,bila kawan2 dia masuk aku diminta menongeng(doogy stle)seorang demi sorang menujah burit aku best gila maklumle 5 orang dok main burit aku dok jolok burit aku...sampai berkali2 aku kepuasan..lepas tu bila dah semua puas jolok burit aku diorang main lagi dengan bijik aku yg basah dengan air mani diorang..digosok2 dengan jari sampai aku mengeliat geli...aku tak tahan geli sampai aku mengerang2 minta diberhentikan main biji aku..diorang nampak seronok makin dirayu makin kuat digosok nya sampai air aku kuluar basah luar basa tangan aku di ikat dikatil untuk menghalang aku dari bangun lari aku juga di ikat mengangkang aku mengeliat sepuas hati bila di ikat begitu mamat2 tu gunakan misin viberator main2 di kelintit di tetek aku mengerang pajang aku time tu....huh....geli yg teramat hingga aku terkencing beberapa kali...puas diorang main2 dengan bijik aku diorang merodok lubang burit aku pulak hingga diorang puas tak cukup lubang burit aku dia rodok lubang bontot aku pun turut dirodok dan burit aku rase kebas,aku keletihan dan aku tertidur di situ satu mlm dengan berbogel sepanjang hari.itu lah pengalaman aku yg tak dapat lupa tapi aku tak serik aku tetap pergi jumpa mamat2 tu time aku gersang pasti aku kangkang burit kat diorang suruh main sepuas hati...janji aku seronok.

kena main burit

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -