SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

kekasih hati

Sex = Male
Where it happened = sabah
Language = melayu
Refnum = 42977
DISEMBER 2006 - nama aku boy.umur aku skrg 24thn. aku nak crita dgn korg pasl xgf aku iaitu nora. aku knal nora ni pn ms aku br break dgn gf aku sblm ni. aku knal melalui member aku yg memberikn no hp nora dgn aku. pendek kn crita, satu hari aku g bndr t.nora ni asal dr bndr t. aku g jumpa la dgn nora.ms tu dia tgh cuti sem.dia study kat IPTA di semenanjung. first time aku jumpa nora ptg tu aku ajak g tgk wayg..apelg, br 1st jmpa aku dh ringn2 dgn die...best giler siot...tp nora ni masi malu2 lg..pas tgk wayg aku g lepak kt restrn..kitaorg minum2 jap..pastu dia nk blk..ms aku hntr tu dh mlm.dia tkt kakak die marh kalu blk lmnt sgt..smpai dpn umah die, aku kiss lips die spai die terangkt..aku agak dh die msti stim dh ms tu..aku ramas2 buahnya dlm keta aku..pehhh...sedp gile...pastu die masuk..hari esoknya, aku ajak nora g tempt peranginan di bndr t..ms aku ambil die, dlm kreta tgn aku dh gatal2 dh..pegg buah die, pegang pepek..best siot...smpi je tmpt tu, aku cr tmpt sunyi..km beromen siot.nora ni mmg terer la..mcm dh bisa lak...heheh..tp aku layan jer...tuk pengetahuan korg, aku xsempt toreh pepek die lg ms tu sbb aku nak blk kg dh..(sdkn).. FEBUARI 2007 - ms ni die dh blk kampus kt perak.so aku lak ada kusus kt PD selama 10 hari..pas jer kusus aku g jmpa la dgn nora..apa lagi kitaorg pun cek in kt otel area KL je..ms tu la first time aku toreh pepek die..masuk je dlm blik otel, aku trus pluk die..sambil kiss lips die dgn ganas skali..lm kitaorg kiss dlm 15minit la..ms tu aku dah buka baju die n slua...tgl bra dgn panties die jer...aku sapu buah die dr luar...pergghhh....stim abis die ms tu..adik ku pn apa kurgnya,..dh keras giler ms tu..aku suru die buka bj ku n slua ku...pastu aku pluk die lg.kitaorg kiss lg...pastu aku buka bra die..aku terus isap puting die...sedap giler beb...die lak sapu2 konek aku..xtahan aku dibuatnya...aku terus baringkn die,aku buka panties nya n panties ku.,aku isap puting die..aku tgk dh basah abis dh pepek die..apa lagi aku trus terjah onek aku kt pepek die..aku sorong tarik...nora stip giler ms tu...yg aku dgr...aaahhhhhh bang...sedp bang....ahhhhh....laju bang...laju bang.....aku apa lg terus guna gear 5...km projek2 dan aku trus pancut kt dlm pepek die...tkt juga aku ms tu..tp lantak la....abis jer projek, aku hern apsal xda darah....rupanya die dh x virgin ms tu..dh ada org yg lebih dulu terjah pepek die..tp aku ckp la aku xkesh...die dh nangis sbb x terus terg dgn aku...tp aku ckp xpa..aku pujuk2 die..lm2 ok jugala...dan seleps kejadian hari tu, asal aku ada kusus kt kl ke, km msti cek in...xpn kalu cuti sem die akan dtg g tmpt ku..dan km akan ulangi perbuatan ini...sama2 menahan nafsu yg pnjg... namun, akhirnya km break...sbb die xdgr ckp aku.aku xsuke die tpu aku..tp die tpu juga...akhirnya km break pada bulan APRIL 2007.

kekasih hati

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -