SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Hanya Aku Dihatinya

Sex = Male
Where it happened = Daya
Language = malay
Refnum = 42969
setelah tamat diploma disebuah college di ibu kota, aku pulang ke kampung halaman di bandar M dan bekerja di sebuah company yang tidak perlu aku sebutkan namanya. aku mengenali atie[bukan nama sebenar] ketika aku baru sebulan bekerja disitu. aku mengenali atie dengan tidak sengaja melalu telefon bimbit. gayanya menulis sms membuatkan aku terfikir bahawa dia adalah lelaki. dan aku terperanjat ketika dia memberitahu nama dan tempat tinggalnya yang berhampiran dengan rumahku. hampir sebulan kami berhubung melalui sms dan akhirnya aku memutuskan ingin berjumpa dengannya kerana kami terlalu hampir. kami berjumpa dihadapan rumah parentsnya yang terletak hanya bersebelahan dengan taman rumah parents ku. ketika itu aku masih tinggal bersama familyku. pertama kalinya aku terpandang atie, dia merupakan gadis remaja yang sederhana. ntah kenapa hati aku terpaut. ramai mengatakan aku mempunyai rupa paras yang handsome dan datang dari keluarga yang berada tp aku langsung tidak serius dengan mana2 gadis setelah aku dikecewakan. sikap atie yang seolah-olah lansung tidak terpikat denganku membuatkan aku ingin mengenali gadis yang baru meningkat 20an ini dengan lebih dekat. ketika itu atie masih study di sebuah universiti. pertemuan pertama membawa kepada pertemuan kedua. setelah dua bulan mengenali atie, aku mula rasa yang aku menyayangi atie dan aku sendiri tidak sanggup untuk kehilanganya. aku meluahkan isi hatiku kepadanya dan disambut baik olehnya. aku membawa atie bertemu parents ku dan mereka juga menyukai atie terutamanya ibuku yang berharap atie dapat mengubah dirku yang playboy sebelum ini. atie amat memahami aku dan tidak pernah mengongkong aku tetapi sebaliknya aku yang terlalu tegas dalam setiap kegiatan harian atie. aku tidak mahu atie terlibat dengan mana2 lelaki lain selain aku. aku selalu membawa atie pulang kerumahku kerana atie tidak suka keluar berjalan2. sikap parentsku yang sporting membuatkan aku melayan atie seperti isteri dirumahku. walaupun atie masih dara, aku tetap tidak mempercayainya kerana aku ingin merasainya sendiri. ade juga aku minta pada atie. tetapi berkali kali dia menghalang dan menyuruh aku sabar sehingga aku bernikah denganya. pelbagai janji manis aku taburkan tetapi atie tetap dengan pendirianya. suatu malam ketika atie bermalam dirumahku, parents ku terpaksa bergegas ke KL kerana kakaku sakit hendak bersalin. peluang yang aku dapat bersama atie tidak aku sia2kan... kami bermula dengan ciuman.. aku cukup respek dengan ciuman atie.. boleh sakit urat lidah aku seminggu.. dari ciuman, tangan aku mula merayap ke buah dadanya yang pejal. badan atie ni dah memang selalu aku teroka. cuma bahagian kemaluan dia je yang aku belum sempat belek.. aku ingat malam tu nak jadikan dia bini aku tp dia tetap menolak... aku yabg tengah stim ni terus putus selera asyik kene tolak. disebabkan frust ngn awek sendiri, aku call membe lame aku ajak jumpe. membe aku ni permpuan.. daya nama dia.. cerita punye cerita, daya ajak aku lepak rumah dia. daya ni duk menyewa. jd aku pun setuju.. setengah jam pertama kami hanya duduk berborak. tiba2 daya bangun n ajak aku tgk cd, aku pun setuju je sbb boring n tension xdapat ngn awek aku yang aku tinggalkan kat rumah.. aku tak sangka pula daya boleh bukak cd blue... tiba2 nafsuku yang terputus td kembali mencanak.. kami berciuman, tapi kali ini sangat berlainan, ada getaran yang lain dan ada desakan yang lain. Aku menciumi bibir daya dengan penuh semangat dan nafsu yang tidak tertahankan lagi, ku lumat bibirnya kumainkan lidahnya, dan kami saling bermain lidah penuh dengan nafsu. sambil menciumi bibirnya, tanganku meramas buah dadanya yang kukira pernah diteroka, perlahan tanganku masuk kedalam bajunya dan mulai menarik kancing baju dalamnya. akhirnya kudapatkan putingnya yang sudah mengeras. Kuremas-remas teteknya dan diapun mulai mengendorkan ciumannya, sambil berdesah kenikmatan.... aku mula melepaskan seluruh pakaiannya. aku mulai mengisap putingnya yang sudah membesar kulumat-lumat dan kugigit kecil, kumainkan dengan lidahku, membuat dia semakin terangsang. tangannya pun tidak diam, mulai meraba kemaluanku, dan kubantu dia untuk membuka seluarku, sampai akhirnya tangannya benar-benar menyentuh kemaluanku... aku mulai tidak tahan, kubuka skirt dan seluar dalamnya, lalu kubuka lebar selakangannya dan kujilati kelentitnya dengan lidahku. sampai dia berteriak dan keluar cairan.... dan aku pun tidak menyia-nyiakannya.... kemaluanku langsung kumasukkan kedalam kemaluanya.. aku terus kemainkan pedangku keluar masuk dan kuputar-putar.. goyanganku semakin cepat, dan dibantu dengan goyangan pinggulnya.... air maniku tidak tertahan lagi.... akhirnya air maniku keluar memancut didalam tubuhnya.. seluruh tubuh kami bergetar saat itu....dan dia berbisik ditelingaku....nikmat sekali sayang.... kemudian aku baru teringat pada atie.. aku betul2 menyesal aku tidak menggunakan sebarang safety ketika bersama daya yang sememangnya tiada dara.. aku bingung memikirkan perkara ini.. akhirnya aku pilih untuk bertanggungjawab dan mengahwini daya kerana daya mengandungkan anak aku.. atie terpaksa aku tinggalkan.. parents aku hanya mampu mengucap dan mereka sekerasnya ingin aku mengahwini atie.. aku tahu atie kecewa dengan perbuatanku.. tetapi nasi sudah menjadi bubur.. ade beberapa kali aku terserempak dengan atie tetapi atie akan cuba elakkan diri dari aku.. dua bulan selepas aku menikah, atie berangkat ke ireland. parents atie hantar atie duduk bersama neneknya untuk memulihkan mental atie yang tertekan.. aku betul2 menyesal menyebabkan atie jd begitu.. dua tahun berlalu, atie akhirnya kembali.. aku cuba menghubunginya.. aku berjumpa dengan atie setelah dua tahun aku menyesali segalanya.. ternyata atie telah banyak berubah.. atie nampak kurus dan sudah bertudung.. betapa ruginya aku melayan nafsu yang menguasai diri.. aku dan isteriku telah bercerai kerana daya tidak boleh meninggalkan kehidupan sosialnya dan ibuku masih mengharap atie menjadi menantunya.. aku akan cuba memujuk atie dan mengubati jiwanya yang aku kecewakan dulu kerana aku tahu hanya aku dihatinya... buat atie, kasih dan sayangku hanya untukmu walaupun aku pernah melakukan kesilapan, maafkanlah aku kerana aku telah menyesali segalanya... aku tidak akan dapat wanita sebaik atie yang tidak pernah memarahi aku walaupun aku bersalah....

Hanya Aku Dihatinya

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -