SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

alex

Sex = Male
Where it happened = office & hotel
Language = malay
Refnum = 41947
Nama aku Alex.Aku kerja dengan satu syarikat terkenal dalam Malaysia.Tempat kerja aku ni banyak sangat perempuan,lelaki sikit. Dalam banyak2 tu,ada seorang bini orang yang cuba nak jadikan aku tempat mencurah perasaan.Hari ganti hari,minggu ke bulan bla bla..satu hari aku test ajak dia gi lepak kat hotel.Terkejut aku bila dia tak menolak.Jadi sampai masanya aku pun gi hotel check-in.Datang awal beb, tapi aku dulu. Dapat kunci bilik aku terus naik masuk.Bilik luas,sedap ni memantat.Setengah jam lepas tu perempuan tu pun naik.Masuk je dia terus buka tudung :) bestnye aku tengok dia dok mengibas rambutnye. Dia terus baring atas kingsize bed.Stim giler aku nengok dia terbujur depan mata.Apa lagi aku pun baring sebelah dia sambil nengok TV kononnya.Mata aku liar je mandang tetek dia yg betul2 "solid gold".Anak dah 4 tapi puting masih kecik.Agaknya laki dia tak pandai nyonyot.Aku terus cium,sedut lidah dia.Tangan apa lagi genggam tetek la.Ramas dua-dua belah sambil cubit puting dia. Aku seluk puki dia...pulamak...dah mula meleleh la..aku buka spender dia & terus jilat.Dia memberontak giler sampai merintih.5 minit jilat masa pun sampai.Aku jolok puki dia perlahan2.Dia merengek sedap & kata enjut la kuat2.Aku tak nak pasal takut nanti aku pula yg pancut dulu.5 minit enjut aku pusing badan dia mengereng.Enjut dari belakang..phewww..best sambil tangan 1 lagi main kelentit dia.Dia punya sound system bertambah power. Aku suruh dia duduk atas,aku bawah.Dia punya enjut bikin si anu aku betul2 tak tahan nak mancut.Aku tolak dia ke bawah,nyonyot tetek satu persatu selama 5-10 minit sambil tangan main kelentit.Lepas 10 minit air dah keluar.Aku naik & enjut perlahan2.Lepas 10 minit nak terpancut aku bisik kat telinga dia.Dia terus kepit punggung aku tak kasi lepas & cakap lepas dalam.Aku ikut je & lepas tu....ahhhh..nikmat pun keluar.Kami rehat 20 minit macam laki bini, sambung 1 round lagi.Kata dia laki dia tak pandai main & mungkin dah jemu kot pasal dah lama kawin.Orang macam aku berlakon dengar je lah asalkan pantat dia bila nak dapatttttttt...Hubungan ni bertahan selama 5 tahun sampai la kami masing2 buat keputusan untuk berhenti. Itu sajalah sekadar cerita hasil dari kenakalan masa muda.Sekarang aku dah cool. T/kasih. Alex

alex

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -