Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

jay(1)

Sex = Male
Where it happened = wakaf baru
Language = malay
Refnum = 41780
allo....sprtr yg di janji....aku nak citer kisah aku dgn kerani aku...dulu dgn bibik kakak aku...hahaha... aku start skrg...yes! aku keje kat sebuah syarikat kontraktor perabot yg hampir nak bankrap kerana tak ada pekerja..tokey aku ambik aku keje...so die nk cari kerani plak...dipendekkan citer...tukang kayu merangkap tukang kebun aku ada anak perempuan...so die offerkan anak die...tapi masih keje kt KL...lepas seminggu anak die balik....pagi tu die dtg pejabat...kire start keje terus...fuyooo...baju kurung...tapi muka...pergh!!!muka lapar konek...bibir mmg bibir kulum konek...hehehe....aku dah mula geram...opis aku ni ada bilik brasingan...staf dlm pejabat hanya aku dan die jer...bos aku slalu p keluar cari dan deal dgn pelanggan.... aku ni xpandai nak intro2 dgn perempuan...so 2/3 hari sekadar tgk sambil telan air liur...kalau terserempak pun skadar senyum jer...hari ke-4...die kena photostat...bos suruh...aku plak tgh duduk atas lantai susun fail...die lalu blkg aku smbil mata die yg nakal tu melirik kat aku...aku tertoleh kt die...die senyum gatal...ceh!...awek pakai tudung skrg...mmg gatal dan menyamar...kannn???? aku plak jenis yg terer ckit komputer...so aku tanya die..."awak ni kerani...mesti dah biasa menaip...kan?" die bleh jwb xtau...kat kl keje kilang jer...alamak! byk la keje aku...kena ajar die ni lagi...so aku cakap besok la aku ajar.... keesokan paginye aku datang pagi tgk die dah ada kat opis...dah start pakai seluar dah...ketat plak tu..baju plak ketat...menampakkan tetek die yg pejal,keras dan besar tuh...gerammmmm!!!! baju kurung tuh utk lakonan di awal keje...nak bagi nampak baik...kehkehkeh...perempuan...kn? so..aku pun suruh die duk sebelah aku...dia mengadap komputer...aku kat tepi die..aku ajar mICROSOFT wORD...MMG XTAU HAPA BUDAK NIH...TAPI AKU TERUS AJAR DIE YG MAKIN gatal2 nih...kejap gelak...kejap ketawa...kejap diam cam stim...maklum lah badan aku ni besar...tinggi dan konek aku plak mmg 8" panjang 3" lebar...ibarat PELIR NEGRO MELAYU...hahahaha.... hari pertama ajar die g2 g2 jer...masuk hari kedua pelir aku dah stim..aku buat2 tersentuh tgn die...saja nak test...die diam jer...so aku ajar die komputer...die terlupa jer...aku cucuk pinggang die...die menggeliat manja...geramnyer konek aku...tak marah pun kat aku...aku beranikan diri pegang pinggang die....tak marah gak...aku tanya die ada pakwe ke? die cakap ada...kat kl...ooo gersang la nih...kat opis aku mmg tak de org ari ni...ayah kerani aku ni ada kat luar...mmg die tak masuk dalam pun... aku pun bangun jap...pi kunci pintu...jaga line beb! kena bapak die masuk....mampus aku...aku duduk balik tepi die...aku pegang terus pinggang die..die mcm dah biasa jer..tp muke die dah merah...merah stim...bukan malu...aku berani kan tangan aku pegang perut die sebelum nak merayap naik kat tetek...taktik beb...die diam jer...sambil tgn die menaip komputer...die borak dgn aku mcm takde apa2...ceh! tgn aku pun menjalar naik kat tetek die...nama die amy...lupa nak cakap...sori beb! tgn aku terus meramas-ramas tetek die yg besar tuh! bersaiz kepala budak !besar beb!...ramas...ramas...sampai die stim..alih2 dah kul 5 ptg...alamak...die dah nak balik...adoi! aku pun ckp rilek ler dulu...die kata taaak mau...nati ayah die marah balik lambat...aku merayu2...sampai die dah dekat depan pintu...aku dah tak tahan...tgn aku terus peluk die dr belakang...die pun cam terhenti langkah...die suruh aku lepaskan...tappi aku gesel2 kan konek aku yg besar ni kat buntut die...sambil tgn aku sebelah raba tetek...sebelah raba pantat die... dekat 5 minit aku merayu...die dah lemas dalam dakapan aku...tiba tiba die pusingkan badan mengadap aku...die pegang pipi aku...terus kulum lidah aku dgn rakusnyer....ah...aahh...ahh...tgn aku seluk dalam pantat die dah basah...sedap nyer...tgn die plak ramas konek ku... ah...aah...ahhh..kami sama2 merengek sedap... pahtu ada plak mamat mana ntah...ketuk pintu opis....kelamkabut aku dgn die...tapi tak bukak baju lagi....kami cepat2 cover muke...skali budak tkg kayu...celaka betul....amy pun balik.... keesokan hari nyer..aku dah pasang niat...die plak pakai baju jarang2...nampak sarung tetek hitam die...terus aku ajak blajar komputer...bos tak dak...apa lagi....kn? amy plak terus je duk kat meja komputer...aku pun ajar ler...tak sampai 5 minit...dah jadi benda lain...tgn amku terus merayap kat tetek die...ramas2...die plak terus berenti menaip...terus pegang konek aku sambil kami saling mengisap lidah...kulum....sampai terjatuh dari kerusi...terbaring kat atas lantai karpet opis...aku bukak baju die...die tarik seluar aku...aku hisap tetek die...nyotnyotnyot...die menggeliat sedap...mata die dah terbalik....stim le tu...die tarik tgn aku kat pantat die...apa lagi aku gentel2 kelentit die...basah giler....aku pun buat posisi 69...isap cipap die...die plak isap konek aku....dekat 10minit tuh....aku dah tak tahan...aku kata nak pancut...die buat tak dgr jer...apa lagi..aku pancut dalam mulut die...die hisap air aku masa kali pertama pancut...sampai kering...tak tahannnnnn....sedapppppp!!!!!!!!! pas 2...die tak puas lagi....die kulum batang aku yg besar ni...sampai keras balik....die tonggengkan buntut die ala doggy style...apa lagi aku tutuh la...laju giler aku bantai...sampai lembik si amy ni...sambil tgn aku korek lubang bontot die...bile dah puas...aku hala kat lobang buntut die plak...die tak bagi...aku mula bertindak ganas...aku cekik leher die...aku masukkan lidah aku dalam mulut die...die stim balik...aku pun masukkan konek BESAR ku dalam lubang jubur die...perlahan2...terkemut2 die...makin lama makin dalam tujahan aku...sedap beb bontot ni...makin laju...laju....aku dh nak pancut dah....terus aku keluarkan konek aku...aku pegang rambut amy...halakan konek aku kt mulut die...aku masukkan konek aku dalam mulut amy...aku selam semua konek aku dalam mulut die...sambil memancutkan air mani aku....mata amy terpejam syok....abis licin air aku dijilatnye...kami terbaring atas lantai opis...letih... begitulah kisah aku dgn kerani aku selama 4 bulan...hari2 kami lakukan seks...hingga aku dapat keje lain...tggl die sorang2... dgr citer die dah kawin..dah berenti dah kat c2..pak din ayah die pun rogol die gak..amy citer kat aku..bapak pun sama...hahaha......

jay(1)

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -