Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

ElinCantek

Sex = Female
Where it happened = home
Language = malay
Refnum = 41465
Pada suatu hari.Setelah aku pulang dari kerja sebagai operator/receptionist di sebuah syarikat di shah alam.aku sebenranya sudah bernikah.dan mempunyai anak 3 ekor.ni semua gara-gara hubby aku yg kuat kongkek pepek aku yg sering berkilat berlengas dan berair. Aaku pulang lewat hari ini kerana menonton website sex di ofis ku.maklumlah peluang menggunakan internet di ofis.lagipun tiada orang.semua dah pylang.Laki aku telepon hp aku dan menyatakan dia tak balik untuk seminggu kerana out station(main pepek minah lain lah tu,kami tak kisah biasalah kehidupan kami sosial padahal kami sebenranya asal dari ceruk kampung).Aku punya syok lah.aku dah plan pada rakan ku di laman chat.aku suruh dia datang rumah aku.aku akan bayar tambangnya kerana dia tak tahu jalan dengan menaiki motor.aku suka budak despatch.aku mesti melempiaskan penat mereka dan penat aku dengan memepek dan berkottek-kottekan. aku sudah kontek budak desapatch itu.aku pun bersiap di rumah.anak-anak aku yg 3 ekor aku hantar ke rumah orang.aku bagi upah cash money.maklumlah pendapatan kami cecah 7000 sebulan.halal haram kami buat laki binik.apa kira.haha.oh ya nama ku Elin.Bermata bulat hitam besar.muka berkilat.tetek tegang,bra saiz 38 c Cup.pinggang 28.punggung tonggek.pepek berbulu aku trim bentuk zig zag.baru canggih! Budak despatch tu namanya Jakpa.muka skema.tua 20 tahun dari aku.kira bukan budak lah...duda 6 kali cerai.aku kesian kat dia.bagaikan dia ketagih kelempap(cipap).Dia sampai aje aku dah standby dengan getah paip.aku suruh dia masuk.terus aku libas mukanya dengan getah paip itu.Dia suka dan terangsang.Lagipun kami dah lama berbual sex di fon,chat.citarasa kami adalah Bondage. Aghhh jakpa..Elin dah merecik dan berdenyut kelempap ni.cepat lah tambat elin di alang pintu ni.anak-anak kau mana elin?kau tambat jugak ke?diam je ni?alaaa aku dah pos diorang ke tempat lain.payah lah aku main bising...nanti diorang dengar tengok camana? Wokeyh jakpa.ko bukak spek kau tu menyampah aku tengok kau lah.ok..aku bukak sekarang...piapppp aku lempang muka jakpa...sampai tercampak spek rabunya yg berpower 5oo.lalu jakpa melibas aku dengan kerusi....bubbbb kena bontotku..bergegar....lalu aku(elin) menerjah seluar slek si jakpa....mengeluarkan kottek nya....llaaaahaiiii...kecik ajerrrr...hahahha tapi tak apa....aku tak kisah yg penting kami klimax.kami bercumbu sambil bergolek di bawah meja....lalu jakpa capai tali kasut dan mengikatku di alang pintu....jakpa...lepaskan aku..lepaskan...tetiba jakpa mengurut kotekknya yg beruban itu...hahhaha dari jauh jakpa...berlari menerjah ke pepekku....wahhh sedap nya 2.....ughh ughh ughhh sambil aku gigit cuping jakpa....hahahhaha

ElinCantek

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -