Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

zee

Sex = Female
Where it happened = rumah sendiri
Language = b.malaysia
Refnum = 41380
aku nak citer kat korang sikit pasa laki aku ni.dah 8 tahun kami kawin tapi dia macam tak puas hati dengan layanan yang aku bagi.satu hari aku tanya dia...dia tak puas hati ke dengan layanan aku ? dia memang cakap direct...aku punya dah tak sedap...lubang dah besar.aku perasan gak setiap kali aku main dengan dia aku tak boleh nak kemut dan dia selalu jerit suruh aku kemut kuat-kuat.mana tak nya...batang dia tu yang besar sangat.kalau dah hari-hari main mau tak besar lubang aku ni.tapi aku ni jenis sporting. dekat ngan rumah aku ni adalah sorang budak perempuan yang cun melecun.fresh lagi....baru 20 tahun.setiap kali aku dan suami aku terserempak dengan dia,aku dapat tengok laki aku ni main mata dengan girl tu.satu hari aku ajak girl tu kerja kat rumah aku,jadi orang gaji...maklumlah aku pun kerja jadi tak ada sesiapa nak uruskan rumah tangga aku..tambah laki aku kerja shif.bila kerja malam balik pagi aku dah takde kat rumah.girl tu terus jek angguk setuju.aku pun faham sangat ngan cara dia tu.tapi laki aku tak tahu lagi pasal citer ni.aku pun merancang baik punye.satu hari laki aku kerja shif malam..aku bawak girl tu terus tinggal kat rumah aku.pagi esok bila laki aku balik...terkejut sakan dia tengok buah hati dia ada kat dalam rumah aku.aku terus jer pergi kerja....sehari dua aku tengok laki aku dan girl tu asyik gelisah.malam ketiga aku ajak girl tu masuk bilik tidur aku..waktu tu laki aku offday...aku baring atas katil dengan laki aku waktu dia masuk dalam bilik.pas tu aku suruh dia baring sebelah laki aku.terus aku bisik kat laki aku....suruh dia main ngan girl tu.laki aku terkejut jugak masa tu..budak girl tu macam malu jek, tapi laki aku tarik jygak tangan dia. aku tengok satu-satu adegan panas tu.mula-mula laki aku tarik tangan dia baring kat tengah-tengah antara aku dan laki aku.pas tu aku nampak tangan dia mula masuk kat dalam baju girl tu.girl tu tolak-tolak tapi macam mau.bukan main lagi dia meramas tetek girl tu.lepas tu di bukaknya baju girl tu...fulamak...cun eh....tak rugi laki aku dapat girl tu.siap laki aku hisap tetek budak tu.girl tu apalagi,firstime...kena....merengek-rengek lah.aku nampak batang laki aku dah besar..laki aku siap kangkang girl tu macam kali pertama dara aku kena ambik ngan laki aku.sekali jolok batang laki aku dapat terus masuk kat dalam lubang girl tu..maklumlah dah ada pengalaman.siap cakap lagi kat aku lubang girl tu sempit.aku tengok laki aku macam orang dah lama kehausan.masuk..keluar dengan sekuat-kuatnya..dengan aku pun dia tak buat macam tu.aku pulak dah syok sendiri.kembang kempis lubang aku di buatnya.aku bisik kat laki aku...lubang budak tu sempit ke ? di jawab..memanglah pasal masih dara.dia suruh aku tiru lubang girl tu.. aku cakap tak leh dah pasal lubang aku dah lama kena tusuk dengan batang dia.dia cakap kalau aku tak dapat buat macam girl tu.. dia suruh aku cari jantan lain tusuk lubang aku...dia akan main dengan girl tu hari-hari depan aku sampai aku dah tak tahan lagi.siap cakap...lubang aku dah sezen,tak ada lelaki lain dapat syok main ngan lubang aku.aku jadi stim yang teramatlah bila dia cakap lubang aku dapat masuk dengan batang paip 3" jer.terus aku tarik batang dia masuk lubang aku.girl tu pulak merayu-rayu suruh laki aku main lagi ngan lubang dia.laki aku pun ikut je cakap girl tu maklumlah lubang girl tu kan sempit dan kecik.lama betul laki aku main dengan girl tu.girl tu pulak siap jerit-jerit tahan sakit.habis selesai.laki aku cakap terima kasih banyak-banyak kat aku pasal faham sangat dengan dia.girl tu bangun melelong-lelong kena belasah dek laki aku.esoknya,laki aku bawak balik kawan dia yang aku minat...dah lama aku cakap ngan laki aku pasal laki tu.laki aku pun sporting gak.malam tu aku ,girl dan laki tu dan laki aku main satu katil.aku jerit habis-habisan pasal dah gian sesangat.tambah pulak batang kawan laki aku tu besar betul...lebih besar dari laki aku...siap kami rakam dalam video aksi lucah kami berempat.memang syok betul..sekarang dah hampir dua tahun..kami masih lagi tidur satu katil.kengkadang laki aku bawak bangla dan lelaki dari india tidur ngan aku..sebab dia kata lubang aku dah besar..jadi kena cari batang besar.pernah satu malam aku main dengan 5 bangla...fulamak...batang diaorang besar betul....tetek aku ni sampai lembik di bantai mamat bangla.laki aku tengok jer.. lepas tu bila dah stim cari girl tu.. girl tu pulak pandai betul jaga lubang dia tak jadi besar macam aku...aku paling suka bila mamat bangla ti hisap tetek aku dan hisap kelentit aku.layanan diaorang tu memang first class.sorang cium aku,sorang hisap tetek aku sebelah kanan,sorang hisap tetek aku sebelah kiri.sorang sumbat batang dalam lubang aku,sorang sumbat batang dalam lubang jubur aku.aku cukup suka stail extrem macam ni.seks yang amat ganas pun aku suka...laki aku tak bagi girl tu tidur ngan laki lain.aku aje yang dia bagi kat jantan lain.sayang betul dia ngan girl tu.aku dibagi henyak dengan berpuluh jantan..girl tu hanya kepunyaan dia sorang saja.padahal aku isteri dia yang sah.

zee

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -