SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

papa ku sayang...

Sex = Female
Where it happened = my pinkky room
Language = melayu
Refnum = 40857
hye sume.. nie aku nak cter kat korang....pertama kali aku romen.... cam nie cter nyer... aku kenal la sorang mamat nie.... dalam 3 ari aku couple ngan dye....arhg,....x yah cter la smer tu kan... aku ngan papa aku stakat cium n nenen tetek aku bese la tu....satu hari aku ngan papa aku nie tdo..then aku x ley tdo tp aku just pejam mater jer la kan...tiber2 aku rase cam ade org rabe tetek aku..aku bia jer la..macam x bese kan... pastu aku dengar ader org bisik kat elinger aku ...of coyrse papa aku la..dye cakap dye akan tanggung aku walau aoe juga care sekalipon..aku peik.. tetibe dye bukak aku punyer btg seluar.. aku takot..aku x bukak mater... then papa aku masok kan tangan dye kat cipap aku... pergh.. gle.. first time siot.. maner ley dapat... act...aku nie ske sangat onani.. aku ske kalo ader org offer aku nak jilat pantat jer..mmg aku nak.... then slow2 dye bkk seluar aku..then dye gentel kelentiti aku. mak ai....layan jer la.. then dye jilat pantat aku....isap kelentit aku.... yg paling x tahan dye masok kan lidah dye dalam lubang aku... tu la yg paling x tahan... so.... skang aku da biase da ngan dye....tp aku da x jumper dyer setahun coz aku blaja kat brazil... aku nak cari la sape yg nak jilat pantat aku nie..

papa ku sayang...

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -