SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Puki italy dan korea sedap

Sex = Male
Where it happened = mabul island
Language = malaysia
Refnum = 40285
aku ni kerja kat pulau mabul, alah yang dekat dengan sipadan di sabah tu.hobi aku ni memburit dengan orang putih dan jepun.tak kiralah yang penting luar negara tolak negro je le.ada sekali tu kami minum sampai mabuk dengan pelancong ni. diaorang dari itali.cun siut!!.diorang ni jenis tak kisah.duduk mengangkang je. sorang ni nama dia betty dan dah mabuk dah.kawan - kawan dia dah ada yang bercium dan korek - korek dah.dia ni takde partner.aku nampak di kuakkan peha maka ternampaklah pukinya yang putih tanpa bulu tu.2 - 3 kali dia buat dan aku pun pandang je lah. aku pun pegang batang aku sambil mengosok - gosok, saja balas balik.dia senyum dan aku pun rapatkan kerusi kami. tanpa diajar tangan aku meraba puki dia dan memasukkan jari aku.aku cium jari aku siaLLLLLLLLLLbeb sedapnya bau..wangi!!!!!!!!.aku tanya kenapa wangi dia kata pakai penyembur khas.yang lain - lain ada yang dah bergerak ke bilik.aku tak suka terus ke bilik . macam ni baru best.aku bawa dia ke satu sudut yang gelap sikit tepi laut dan aku singkap skirt dia dan aku terus jilat.lama aku bermain di kelentit betty ni.kepala aku disorong - sorong.dalam cahaya yang samar - samar tu aku menonggengkan betty dan memasukkan batang ku ke pukinya.saiz biasa je tapi diorang ni suka sebab kita punya keras.adalah 20 minit aku sorong tarik.nak terpancut dah aku tapi aku control baik punya.tiba - tiba dia kata "fuck my ass ".ah sudah masaalah ni.first time aku try menatang ni. dia kata jilat dulu bontot dia.aku mulalah risau tempat najis tu siut. aku pun cuba bau dulu..alamak wangi siut!!!!!!!!!!!!.apa lagi bermula dengan 1 jari menjadi 2 aku korek.aku halakan batang aku ke lubang bontotnya ohya sapa wanita - wanita berminat tu hubunglah aku jika mahu di zaidihack at yahoo dot com kita sambung balik ok.aku sorong je 2 kali masuk siut. best gila wa cakap lu.15 minit lepas tu dengan kepala yang mabuk aku tak tahan dan aku pancutkan je dalam bontot dia.muka dia macam nak marah je tapi lepas tu dia senyum.kami mandi laut lepas tu kesian aku tengok macam pedih bontot dia.esoknya perempuan korea jadi mangsa aku.nanti aku sambung ok

Puki italy dan korea sedap

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -