Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

jan

Sex = Male
Where it happened = jiranku kegersangan
Language = malayu
Refnum = 40281
aku pun ada cerita yang betul dan x tipu punya. aku punyai isteri yang sekarang ni dia menetap di kedah dgn mak mertua aku.isteriku jururawat,payah la dia tukar ikut aku ke kl kerana aku ni hanya kerja swasta.aku menetap di sebuah kawasan perumahan di cheras yang kebanyakannya di kelilingi oleh kaum cina.aku mempunyi seorang jiran melayu namanya kak tie suaminya abg zul.jiran yang lain semuanya kaum cina.suami kak tie ni selalu out station orang koprat katakan.apabila abg zul keluar out station dia selalu berpesan kat aku supaya tengok-2kan rumah dan isteri dia kak tie.kak tie umurnya sudah 33thn.tapi dia punya body boleh di katakan macam zila jalil tak ada anak lagi.selalu aku tengok dia berpakaian sexy semasa menjemur kain di luar rumahnya. biasa la aku ni dah lama tak dapat. tengok buntut kak tie pun aku dah rasa geram macam nak terkam je. walaupun aku ni geram tengok kak tie tapi seumur hidup aku,aku tak pernah rasa nak melancap. buat apa nak melancap bukannya puas. satu ari tu abg zul hendak ke johor 3 minggu urusan kerjanya.macam bisala abg zul selalu berpesan kat aku. selepas aku balik kerja pukul 6 ptg aku pun jengok-2la rumah kat tie sampai kat pintu pagar rumah, kak tie pun panggil aku masuk rumahnya, sebenarnya kak tie ni tunggu aku balik kerja. aku tidak terus masuk sebaliknya aku menolak pelawaan kak tie.tapi dlm hati aku macam nak je aku masuk kerumah tu.setelah di desak oleh kak tie berulang x aku pin masuk. di atas meja sudah pun tersedia goreng pisang ngan air teh. mata aku tak henti-2 menjeling kak tie yang sedang memakai skirt labuh yang lembut dan berbaju ketat sehigga ternampak pangkal buah dadanya yang keputihan.aku pun diajak bersembang sambil menelan goreng pisang dan air teh.kak tie banyak menceritakan masalah hidup bersama suaminya.dia selalu bersendiri dan tak ada kawan utk berbual. malam tu selepas maghrib kak tie ajak aku makan malam kat rumah dia aku pun bersetuju dgn pelawaan kak tie tu pasai aku dah boring makan kat luar. semasa makan malam tu kak tie bertanyakan tentang isteri aku..... tiba-2 kak tie bersuara awak ni dah lama tak dapat la.. aku pun anguk selamber je...selepas tu kak tie pun keluar cerita-2 dia selalu projek ngan suami dia.dia kata suami dia kira nak balas dia punya belakang je depan jarang dia sentuh fuhhhh menyirap darah aku tiba-2 je kote aku yang tadi tak berapa keras terpacak sampai naik senak pasai aku pakai seluar jeans. habis makan aku keruang tamu mencari cd-2 baru utk di pinjam. rupa-2nya dalam laci rumah kak tie banyak cd blue. kaktie tiba-2 dtg dari belakang menyapa aku terkejut aku di buatnya.terus aku tutup laci tersebut. kak tie kata jangan takut ambil la cd-2 tu dia dah boring tengok cd-2 cam tu kalau bole dia nak tengok yg betul punya. kak tie pun mengajak aku utk menonton bersama malam tu kerana dia boring tengok cerita blue tu sorang-2.aku pun terseyum tanda setuju. lagi terkejut setelah lebih kurang 5 minit kami nonton aku tengok kak tie dah pun berbogel sambil tangan dia meramas buah dadanya selepas tu kecipap dia pula. aku punya kote tak payah dok cerita la keras gila sampai aku terpaksa longgarkan sedikit tali pinggang aku.rupanya dia melancap depan aku.aduhhhhhhhh gila punya pompuan.dia kata dia selalu macam tu kalau tengok flim blue. sakit kote aku tengok dia dok melancap dia ajak aku melancap tapi aku tak nak.aku jadi seronok tengok dia buat cam tu...ahhhhhhhhhhhh bunyi suara manja kaktie. aku biarkan kak tie dalam dunia fantasinya... memang aku nak terkam je tapi mana nak stim kalau gelojoh-2.aku tengok dia keluar batang kote palsu sepanjang 5 inci dan masukkan kedalam lubang burit dia. dia panggil aku tolong mainkan. aku apa lagi jolok la sekuat-2 hati aku. dia punya mengerang mak datuk macam lembu kena sembelih....aduhh aku bertambah gairahhhh perlahan-lahan aku terus jilat dia punya puki aku ramas dia punya buah dada dan satu lagi tangan aku jolok lubang bontot dia. mengeliat-2 aku tengok dia....berapa x dia klimax pun aku tak tahu..... yg aku tahu banyak air burit dia aku hisap...aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh sedapppp.... tak ada bau busuk pun kat poen dia. aku pun keluarkan batang aku yang sudah pun keras dan banyak air mazi keluar terus aku letak kat buah dada dia. kak tie terus ambil aku punya kote terus masuk ke mulut dia fuyyyyyyyyyooooooooooooooooooooooooooo sedap nak mampus bini orang ni macam nak gila rasanya....kote aku ni panjang drp kote palsu dia tu lebih kurang 7 inci lagi pun aku selalu jaga aku punya kote....kira boleh tahan lama la kalau buat projek...malam tu aku terlalu ketar menyebabkan aku punya air lambat nak keluar selepas kak tie kulum aku punya kote dia suruh aku balas dia punya burit fulamak aku nak masukan batang aku kat dlm burit dia cukup ketat. mungkin laki dia jarang guna lubang ni kot tu yang ketat tu.perlahan-2 aku tekan akhirnya masuk juga,aku henjut sepuas hati aku tapi air aku tak boleh nak keluar juga sedangkan kak tie dah banyak x klimax. kak tie pun keluar kan butuh aku dan dia pun tonggek dan suruh aku hantam dia punya bontot aku apa lagi balun je la dia punya kemut waduh rasa penuh kemut kelilingggggggggg....akhirnya lebih kurang 45 minit aku pun sampai puncak aku lepas kat dalam buntut di...... aku pun terus terlentang tidur kat sebelah kak tie mana tak nya 45 minit projek letih nak mampus... aku puas .aku tengok kak tie masih mengusap dia punya juboq dia,dia masih stim lagi. aku biar kan dia belasah butuh palsu dia. puas aku tengok kak tie mengerang kestiman............... seminggu aku dok di rumah dia hari-2 aku tengok dia melancap dan berbogelll pagi aku kerja petang dia hantam aku... aku kerap juga jadi mangsa sex dia tapi aku puas kaktie memang gila sex.....bayangkan aku yang dulunya tak pernah melancap di ajarnya melancap air mani aku dia letakkan kedalam gelas hampir penuh gelas dia terus minum sambil kote aku menghantam burit ngan juboq dia besttttttttttt kak tie punya sex memang puas.. minggu ni aku nak balik hantam aku punya bini pula. kak tie menangis semasa aku pulang kerumah di kata aku ni pandai melayan sex dia tak semacam suami dia selalu biarkan kak tie terkulai keseorangan..... ada masa aku akan hantam jubur kak tie lagi .. sedap tau kemut keliling aku peduli apa dia bukan bini aku...kalau bini aku tu aku tak balas juboq.. aku buat yang terbaik la buat di........bye kak tie sayang nanti aku balik dari kg kalau abg zul x ada kita projek sepuas-2nya......kak tie burit gila sexxxxxxxxxxxx.....

jan

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -