Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Joe 8 Inch

Sex = Male
Where it happened = Susahnya Zakar Panjang
Language = Malay
Refnum = 40248
Aku mempunyai imaginasi tahap tertinggi semasa di bangku sekolah lagi. Kehidupan aku waktu itu agak miskin. Ibubapa aku bekerja sendiri dan aku kerap menolong ibu menjual kuih. Di sekolah, subjek yang selalu aku skor 100% ialah Matematik dan Fizik. Satu perkara yang aku tak suka semasa di sekolah hingga ke hari ini ialah memakai seluar dalam. Semasa tadika, aku pernah diketawakan kerana sewaktu bermain jongkang-jongket, konek aku terkeluar. Berapa ramai budak perempuan nampak konek aku masa tu... Aku lebih selesa membiarkan "zakar"ku bebas di dalam seluar. Sehingga aku di tingkatan 3, aku jarang sekali memakai seluar dalam. di kelas, zakar aku kerap menegang tanpa sebarang sebab. Cikgu geografi aku pernah panggil aku untuk berbincang perkara ini. Dia tersedar apabila aku berjalan dalam keadaan zakar aku menegang. Dia panggil aku masuk ke bilik pengawas dan menasihati aku untuk cuba memakai seluar dalam. Aku berterus terang, bahawa aku anak orang miskin, dan aku berasa malu untuk meminta apa-apa dari ibubapaku. Pada aku, apa makanan yang ada di rumah, itulah yang aku makan. Cikgu geografi bernama cikgu nana, dia seorang perempuan muda, pada masa itu berumur sekitar 20an, aku pula 15 tahun. Kulitnya kuning langsat, keningnya lebat, asal dari Penang. Cikgu nana baru berpindah ke sekolah aku, mula-mula dia mendaftar, aku ada terserempak dengannya. Aku senyum2 padanya dan dia membalas senyuman aku. Tak sangka dia akan mengajar di kelas aku.. Apabila dia menasihati aku begitu, aku berasa betul2 amat malu.. Pada aku, cikgu nana baik orangnya. ikhlas beri nasihat. dia mmg caring aku macam adik dia. Dia selalu tumpangkan kereta satria barunya membawa aku pulang. Rumahnya pun tak jauh dari rumah aku. Aku pernah pergi ke Air Terjun bersama-sama dengan kawan-kawannya (semua perempuan) kecuali aku.. Ceritanya pada musim cuti sekolah, dia ajak aku dan kawan2nya (5 orang) pergi ke Air Terjun. Boleh dikatakan aku masih belum matang, memakai seluar putih yang agak jarang, kemudian mandi bersama-sama mereka. Sewaktu itu memang aku suka sangat air. Aku bermain macam sebulan tak jumpa air. Diaorang main dukung2 belakang dlm air sambil rebut bola, aku dgn cikgu nana pun main sama. sesekali terasa buah dada cikgu nana kat belakang badan aku.. panas je.. kadang2 kawan2nya pun sekali naik belakang aku. Aku pun kadang2 naik gak atas belakang diaorang, mula2 cikgu nana. Lama juga aku naik, sampai dia nak terjatuh dalam air. cepat2 aku peluk belakang dia, aku terpegang dada dia, aku tarik atas balik.. takut cikgu nana lemas.. Pastu aku adalah naik atas badan kawan2 nya. Ada yang macam terkejut, ada yang terus naik dari air. Apabila cikgu nana dan kawan2 naik ke atas, mereka macam berbualkan sesuatu, sambil memandang aku dan menghidangkan makanan. aku dipanggil naik untuk makan. Lantas aku terus naik dan secara tak sengaja, telah menampakan bayangan zakar aku (tanpa seluar dalam). Kawan-kawannya ada yang terpegun, ada yang ketawa dan ada yang memuji.. aku pun tutup dengan tangan. aku agak tak faham, tapi yang aku ingat, kawan2 dia ada kata, aku nie beruntung, dah besar nanti jadi lelaki yg hebat... anu aku mengancam la... etc. Mereka semua sporting je.. cikgu nana beri aku tuala dan menyuruh aku tukar seluar. aku pun tukar. semasa makan (piknik), aku terlihat kawan2 cikgu nana yang memakai baju agak nipis. Aku curi2 pandang bahagian dada dan terlihat bayang2 puting mereka. Sedang asyik aku pandang, tetiba cikgu nana tegur.. "Joe, dah la tu.. kang mata tu terkeluar pulak" kawan2 cikgu nana yang sedar, cuba menutup dengan tangan. Sekejap je.. pastu mereka selamba balik. Petang tu aku pulang dengan cikgu nana.. sebelum dia hantar aku pulang, dia cakap nak test sesuatu kat aku. Cikgu nana membuka seluar aku dan menarik zakar aku keluar. Dia main2 dengan zakar aku yang semakin tegang. Aku pernah belajar melancap baru2 nie.. tak sangka dapat cikgu nana lancapkan. Mula2 cikgu belek2 zakar aku, dia ambil pembaris, dia ukur.. dia kata "panjangnya". seingat aku, ukuran panjang zakar aku 6 inci setengah (16.5cm) dan lebar cuma 2 inci je.. kemudian cikgu mula gerakkan tangannya naik turun.. Aku mula rasa sedap.. cikgu nana gelak apabila aku kata macam nak terkencing.. Cikgu nana pakai 2 tangannya, satu tangan dia tekan pangkal zakar, satu tangan menarik2 zakar aku.. Tapi tak sampai 5 minit, zakar aku dah memancutkan air mani. Masa tu kelam kabut aku, sebab air mani aku melekat kat bumbung keretanya kemudian kena pada kusyen, dashboard dan pipi cikgu nana.. Cikgu nana kata, tu first time dia tengok zakar orang dewasa keluar mani. selama ini dia dengar2 je.. Dia kesat air mani aku dengan tangannya. Sejak kejadian itu, aku dan cikgu nana semakin rapat.. Dalam seminggu dia ada bawa aku jalan2, dan melancapkan aku. Ada waktu lain, dia suruh aku isap putingnya. Aku pun isap perlahan2. Buah dadanya tak besar tapi begitu lembut. Selepas aku mengisap putingnya dia memegang tanganku dan menyeluk ke dalam seluar dalamnya. Berair.. Cikgu nana kata, tu air mazi perempuan.. Waktu cikgu nana hendak ditukarkan ke sekolah lain, lastday dia ada jumpa aku, sempat dia blow jobkan aku kat tandas guru. Air mani aku dia telan semua sebab takut dikesan cleanner atau cikgu lain. Pada aku, kisah ini dah cukup mengajar aku apa itu seks. Walaupun aku tak pernah fuck cikgu nana, pengalaman ini menjadikan aku matang dalam seks. Semasa aku taip cerita ini, zakar aku tengah betul2 tegang.. ukurannya sekarang 8 inci. air mazi aku dah berapa titis jatuh ke lantai. Masih terkenang2 cerita lama.. Kali pertama aku fuck ialah dengan junior aku di kampus. Shiela namanya. Dia nie kat kelas bertudung labuh. Asal dia Kelantan. Sewaktu itu start cuti semesta, aku paling lewat pulang ke kampung, masa tu aku baru berkenalan dengan junior aku.. Malam tu, mmg dirancang tidur sekatil dalam biliknya. Aku awal2 dah beli kondom 12. Junior aku nie pun first time.. Kali pertama aku jilat puki dia, banyak air.. kali pertama aku cium mulut "french kiss" dan fuck dia.. Mmg sempit puki dia.. Punyalah masyuk, sampai pukinya berdarah pun aku terjilat. Malam tu puas aku kerjakan dia, sebab aku tau, susah nak dapat peluang macam tu.. Dia nak cancel pun dah terlambat. Alang2 main puas2.. Malam tu 12 biji kondom aku pakai.. tah berapa belas kali aku main, aku pujuk2 dia dapat aku jolok bontot sekali.. Sekali aku cabut zakar aku, dia terkentut2.. he he.. Semua nie aku belajar dari internet. lepas tu, 3 hari zakar aku crem. rs kebas semacam je.. Aku punyalah takut, sampai aku pergi klinik buat check-up. Doktor perempuan muda lak tu, aku cerita yang aku bangun pagi, tetiba jadi macam nie. Doktor nie check urat2 zakar aku, picit2 telur aku, siap lancapkan aku sebab nak test zakar aku berfungsi ke tak. lama gak dia lancapkan. siap pass kat pembantu dia lagi.. Punya la malu masa tu.. Pembantunya senyum je sepanjang pemeriksaan aku, matanya tak pernah berkelip. Sesekali doktor suruh dia pegang zakar aku.. doktor tu nak bagi suntikan kat zakar aku. Dia suntik 3 kali. Berapa saat kemudian zakar aku mula mengendur.. Walaupun dah lembik, zakar aku tak memendek. Tetap 7 inci tapi macam belalai gajah.. so, ok la.. aku boleh pakai seluar balik. bayaran RM20 inggit.. dia bagi aku ubat tidur & antibiotik.. Setiap kali aku pergi pasar malam beli "roti john", aku selalu terserempak dengan pembantu doktor berkenaan. Setiap kali terserempak, dia tunduk malu.. muka dia jadi kemerah2an.. aku pun sama.. sebab teringat dia pernah lancapkan aku dulu.. tapi aku takde apa niat pun kat dia apa lagi nak fuck dia.. cari yang lagi best la...

Joe 8 Inch

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -