SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

elle pempuan yang nakal

Sex = Female
Where it happened = camp site in quebec
Language = malay and english
Refnum = 40135
Hi,for intro,my name is Elle Sharif.Aku ni anak kelahiran mix Melayu,Armenian dan French.Aku dibesarkan di US most of my life,pastu umur 12 tahun pindah Malaysia and duduk situ sampai laaa aku umur 19 tahun,and then aku dapat offer untuk pegi Ottawa,Canada untuk further my studies in engineering.And yes,aku memang sangat fasih cakap melayu heh heh.

So on to my story.

Ini berlaku dalam musim summer tahun ini,July 2006 to be exact.Time tu bebudak engineering campus aku had this camping weekend,called the Lost Weekend.We had it somewhere in Quebec.

That night,seperti biasa,aktiviti bebudak engineering ni tak lain dan tak bukan ialah--drink till we pass out!!!Memang syok habis,cos bonfire kitorg sangat besar,and there were plenty of alcohol for everyone.I was drunk off my ass by 8 pm cos before that aku dok main drinking competition dengan member2.

So,at this one point of the night,all of us girls got naughty and came up with the idea for a pussy tasting contest.heh heh.And just for extra info,there were only 15 girls amongs 68 people...the rest were guys...so....u know what alcohol always do to guys rite?They get reaaalllyyy horny!!!!

So aku dgn member2 pon berdiri atas meja.Kitorg dok bertiga2,and started stripping off.Mike blared his stereo from his pick up truck,and within 5 minutes semua attention was to us.Aku dok semeja dengan member2 aku,Chantal and Neeters.Lagi pulak dua org tu blonde(aku brunette),lagi popular la meja kitorg hehehe.So bila kitorang semua dah topless,aku main gesel2 tetek dengan tetek si Chantal yang bersaiz D tu.Sedap jugak,kitorg gesel2 nipples kitorg together,lepas tu Neeters jilat2 aku nye nipples and peha....ahhh...sedap nye...panties aku pon dah sangat basah dah time tu.

To proove my point,aku terus suakan crotch aku yang masih berlapikkan panty,and the guy in front of me terus raba2 cipap aku dan finally dia dapat cari kelentit aku yg dah bengkak.Terus diusap2,dan aku moan gila2 and wet my panty more.Lepas tu dia jilat2 dan hisap2 cipap aku,at the same time menghirup jus2 cipap aku yg membasahi panty aku...sedap tak terkata...

Lepas tu aku berdiri balik,and aku seluk tangan aku dalam underwear Chantal and Neeters dan raba2 cipap diorg....diorg pon dah bengkak abis rupanya...aku sangat suka dengan ciapap Neeters cos she kept it hairy...dan to return the favor Chantal pon raba cipap aku jugak.Kitorg terkangkang2 kesedapan.Aku tengok ada beberapa org lelaki depan kitorg dah mula mengeluarkan konek masing2 and started touching themselves.Best jugak,cos semua yang keluarkan kote tu saiz diorg boleh tahan....

At last kitorang bukak panties masing2 and threw it in the crowd.Lepas tu kitorang semua kangkang seluas2nya untuk semua org tengok.Aku tengok si Neeters guna jari dia untuk spread her pussy lips.Apa lagi laki2 yg depan ni terus barged their heads in our pussy and jilat cipap kitorg dengan penuh interest.Aku dapat Ben,a quite good looking guy to lick my pussy the first time.Punya sedap dia kasik....dia paid special attention to my clit,just the way I like it.Lepas tu dia korek2 lubang cipap aku dengan lidah dia,lepas dia jolok dua jari and geletek2 my g spot...ooohh nikmat dia tak terkata!!!!!

And then lepas Ben another guy dived in.Tak kenal sapa.Time dia tgh jilat2 tu I started kissing Chantal and ramas2 dia punya tetek yang besar menggunung tu.Sambil2 kitorg kissing,there were occasional moans escaping our throats.Sedap ooooo....Aku sempat jugak reached out to Neeters punya cute boobs kat hujung.Neeters ni comel je orangnye,only 5'2.Cipap dia pon kiut je,macam cipap anak dara pulak kalau tengok.

Memang malam tu besides the blaring music,kitorg nye moans filled the air together dengan bunyi2 lelaki tu menghisap cipap dan menyonyot tetek kami.Aku tak tau after how long,si Chantal ni tetiba menjerit,'OMG I'M GONNA SQUIRT!!!!!'

Beberapa org laki duduk bersedia di celah kangkang Chantal as she let out a gush of water from her pussy.Heh...didnt know she squirt..until that night.Dia moaned punyala kuat.Aku steam giler dengar....sambil dia squirt tu me&Neeters each grabbed her boob sambil picit2.

Lepas dia squirt,dia suruh sambung balik jilat dia.Sedappppppppppppp....and then sampai this one guy's turn,Bryan,dia bawak sebotol champagne.Aku senyum.
'I got a little bit of champagne left,i thought it'd be awesome if i drink it from your pussy.'

Aku kangkang luas as an invitation to him.He smiled.Wah...hensem gak si Bryan ni...So dia mintak satu plastic cup from one of the guys,lepas tu dia tuang champagne tu kat cipap aku(sejukkk jap hehe) and then tadah gelas tu kat bawah.So champagne tu officially bercampur dgn jus cipap aku.Lepas tu dia jilat the leftover champagne on my pussy,and proceeded tu drink the pussy champagne.Aku pon tasted it a bit,takdela berubah sangat rasa champagne tu.

Yang best nye,after Bryan did that,ramai plak org tiru move dia.Cipap aku kene dunk dgn apple cider,beer,coolers,vodka,rum,lagers,soupp(special alcohol drink made by the engineers).Ada sorang tu even spilled honey on my pussy(and the others')and lapped it all up.Aku beberapa kali terpaksa stop them from licking cos aku dh nak orgasm...

And then tiba2...aku rasa nak kencing!!!!!AAAAGGHH spoil betul!!!Must be because of all the alcohol that i drank!!!Lepas tu aku buat la announcement,'GUYS I NEED TO PEE!!BE RIGHT BACK!'

Tapi tau diorg cakap apa?'JUST DO IT HERE!!!!'

hmm....pissing in public....best jugak tu....

So aku suruh diorg ke belakang sikit,lepas tu,aku kangkang luas2,and Chantal helped me spread my pussy,and aku lepas....lega nye...lagi best tengok a few guys semakin laju je melancap....bergoyang2 telur diorg hehe.Aku kencing banyak plak tu....srrrrrrrrrrrrrr.........sedap tengok pancutan kencing aku yg berbentuk parabolic...hehe.

Lepas aku abis kencing,this one guy letak his plastic cup down atas tanah.And then he said,'Ok Elle's furthest piss shot was until here.Let's see if u two girls can beat that!'

Aku tergelak jap.laaaa nak buat pissing competition la plak!!!!Chantal and Neeters pon tergelak.And tak sampai 5 minit pastu,diorg dua2 kencing serentak.Aku plak tolong Chantal bukakkan bibir cipap dia and Chantal did the same to Neeters while Neeters main2 dengan puting tetek sendiri.After the guy marked the furthest piss shot,Neeters won!!!Kecik2 cili padi la minah ni.

Yang best,lepas kitorg kencing,all these drunk guys sanggup cuci kitorg punye cipap.Fooh...sedap...lepas piss shot contest,aku suruh the next guy letak kepala atas meja,and then I started facesitting him.. ultimate fetish...and he seemed to like it bila tak lama lepas aku buat camtu,dia keluarkan konek dia dr jeans dia and started jacking off.Aku duduk atas muka dia sambil gesel2 cipap aku kat bibir dia.And then dia keluarkan lidah and rodok cipap aku...which left me screaming with joy...mamat tu pulak lidah panjang so bayangkanlah...aku sempat facesat dalam 6,7 orang after deciding I wanted to stick something in my pussy.

At first diorg suakan Bryan's champagne bottle.Aku macam tak confident,So Chantal took the challenge.Cipap minah ni flexible habis!!Dia masukkan sampai sekerat botol tu!Aku pon terpegun.Yg best dia boleh go in and out banyak2 kali...sedappp je aku tengok...tp nak buat camtu kat cipap aku rasanya mau terkoyak...

After that someone passed me a Blue beer bottle.Yg ni aku bleh sumbat.Sedap jugakla dok bounce atas bawah on that bottle.Lepas tu ada a few yang sumbat marshmallows dalam cipap aku and ate them.Yumm.....dan banyak sangat yang sumbat sosej dalam cipap kitorg.Sorg tu sumbat sosej yang baru lepas bakar,nak terbakar cipap aku!!!Haiyaaa potong stim betul.Benda yang paling pelik disumbat dalam cipap kitorang hari tu ialah subway sandwich.Dalam cipap sapa tau?AKU!!!!!!Subway sandwich tu just the plain subway bread la,yg foot-long punya.Mula2 nak sumbat masuk tu agak susah,sebab roti ni texture agak kasar kan.So diorg basahkan sikit dengan beer dan jus cipap aku,lepas tu masuk slowly...dekat nak 10 minutes berjaya masukkan separuh roti tu dalam cipap!!!YAY!!!!!Rasa toksah cakap...kinda weird tapi sedapppp sangat...and that guy who inserted the bread cakap dia nak biar roti tu terperap for 5 minutes cos dia nak the bread absorbed all my pussy juice.Haha memang pon.Bawak keluar roti tu dah agak lunyai...dan dia selamba makan :D

And then Chantal dapat dia punya fetish malam tu:Pussy pissed on by a guy....Sorg laki ni yang kote bersaiz aku rasa 8 inci,letak kote dia about 2 inches from Chantal's clit,and then just pissed on her.Aku tengok macam sedap jugak,so me&neeters pon request nak mcm tu.And again,Bryan offered to do it.Dia punya kote ni cantik!!Tebal,telur pon besar,and then macam slanting upwards skit.And he's really hairy,just the way i like it :) So bila dia lepas piss shot dia,betul2 kena kat kelentit aku.Ahhh...instant warmness....aku pon terkencing sekali sebab terlalu sedap....lepas tu cipap aku macam berdenyut2 sikit,and he saw it,so dia terus guna ibu jari dia and rubbed my clitoris,SAMBIL dia tengah kencing hehehe.Ahhh.....lepas tu aku terus tarik kote dia masuk dalam cipap aku sebab dah tak tahan sangat.Aku sangat memerlukan sebatang kote inside me that time.

So we fucked thru and thru.Macam2 position kitorg buat hehe.Dia punya kote betul2 hit my g spot,tu yang sedap tu.Time kitorg buat doggy style,memang itulah feeling paling best yang aku pernah rasa in my whole damn sex life!!!!!Bila aku jenguk ke belakang,aku tengok dah ramai dah pempuan lain yang dah menghenjut dengan lelaki2 ni.Later,Chantal managed to get her self some guy with a MASSIVE dick.Sedapppppnyeee aku tengok Chantal kena henjut dengan laki kote besar tu!!!Neeters plak managed to get Mike,sorg student dari Toronto yg turut join camping kitorang.Aku dengan Bryan malangnye didnt last long.Aku orgasmed before him,and soon after dia memancut2 kat tetek aku and dalam mulut aku.First time in my life jugak aku rasa semen yang agak manis rasanye..hehe..

After that aku ikut Bryan ke tent dia,and before aku passed out I remembered him stuffing a sausage in my pussy...dia ckp untuk breakfast esok...hehehe....we're SO dirty!!!!

Dan itulah sahaja my really really naughty camping experience.Next year akan ada lagi and I wont miss it for anything!!!!

elle pempuan yang nakal

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -