Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

roslina gebu

Sex = Male
Where it happened = dekat rumah cikgu aku
Language = malay
Refnum = 40020
benda nie berlaku time aku form 3.. aku memang syok giler kat cikgu nie pasal badan die montok abis siot.... dah lama aku impikan nak beromen ngan cikgu.. barang die pun baik juga...... k la,,, nak dijadikan cerita cikgu aku nie umur die 31.. baru kawin..

korang nak tau time die bertugas jer aku mesti pegi klinik.. buat2 sakit pasal aku nak tengok die tetek yg besar... pada satu arie aku betul2 sakit... demam.. pas2 die bertugas lak 2.. apalagi bertambah syok la aku.. aku pegi jumpe... pas2 die cakap..
"syafiq kenapa awak demam"...
"semalam saye kene hujan la cikgu"
"2 la awak, sape suruh main hujan"

apalagi die pun bawak aku pegi klinik dalam 5 km cam2...
mase dalam kete aku asyik pandang die breast je beb.. pas2 die perasan...

"apa awak pandang nie"
aku ngan selambernyer menjawab
"sa sa saye pandang breast cikgu"
"x senonoh la awak nie"

tibe2 aku rase cikgu aku nie bawak pegi tempat lain..
sampai satu taman perumahan die stop dier nyer car kat depan satu rumah.. aku terdiam jer...

"cikgu nie rumah sape?"
"nie rumah cikgu la"
"kenapa cikgu bawak saye pegi rumah cikgu"
"saye ade hal sikit,tertinggal fail"
"oooooooooo"
"masuklah dulu"

akupun masuk le wat dono jer.....
yg dier lak straigt pegi dapur... die bawakkan aku air ngan ubat.....
die suruh tengok tv dulu pasal die nak mandi kat atas..
sedang aku layan tv die turun ngan berkemban.. dah la towel die singkat giler... nampak lak separuh bontot die...
aku punye adik apelagi bangun menguap... dah le aku x pakai spender... aku just pakai boxer ngan sluar skola aku.. die perasan..

tiba2 towel die tercabut.. aku nampak la segala2nyer dari hujung rambut sampai hujung kaki... die nye breast aku rase 46d kot.. pasal besar giler....
aku datng rapat kat die...
"cikgu boleh saye pegang breast cikgu x"
"kenapa awak nak pegang"
"pasal saye dah nampak semua"
tanpa permission die aku terus pegang breast die... best siot... gebu sial tetek die..
yang cikgu aku lak ngan selambernyer pegang aku nyer adik...
"boleh tahan ye syafik punye"
aku diam jer pasal aku tengah layan die nyer tetek...
pas2 die cabut baju ngan seluar sekolah aku...

first skali die kolom aku nyer batang... aku dapt rasakan kepanasan pada adik aku...
aku tengok die nyer puki dah berair...apalagi aku tarik adik aku keluar dan aku cari die nyer puki...
fuh first time beb dapat jolok puki perempuan..first skali aku buat doggie skill... die punye meraung mak aii macam dah setahun x dapat sex...pas2 aku buat skill die ade kat atas aku.. best siot... sedang aku memacak die aku dapat rasakan yang die klimaks kali ke2...

akhirnye aku pancut kat dalam puki die..... fuh masyuk siot.. dah le aku x belajar seharian.. dapat lak beromen memang best... dalam time perjalanan balik school aku mintak no hp die kot2 aku boleh main ngan die lagi... sampai je kat sekolah aku ngan die wat dono jer.......

roslina gebu

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -