SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

my nieces

Sex = Male
Where it happened = hotel
Language = malay
Refnum = 39846
Aku punyai 3 anak sedara yang memang cun melecun. Best tak terkira dengan seksinya mereka. Kisah ini terjadi semasa aku bersama isteri ku dan mereka bertiga ke KL untuk menghadiri kursus yang diadakan untuk mereka berempat termasuk isteri ku...

Wati dan adiknya Alia adalah anak kakak iparku..kakak isteriku dan sorang lagi syikin yang paling best sekali...adalah anak kakak ipar ku sorang lagi... mereka ini sudah bekerja dan masing masing mempunyai hobi sendiri dan mereka amat rapat dengan isteriku yang juga auntie mereka yang bongsu. Jadi mereka ini memang rapatlah.

Wati memang seksi dengan pakaian mini skirt nya membuat aku selalu jadikan modal melancapku ketika dia bertandang ke rumah ku..kekadang dia sengaja menyilang kainya di depan ku supaya aku dapat sekilas pandang panties nya...ini yang membuatkan aku tak tahan...dan biniku menjadi tempat aku lepaskan gian...

Adiknya...alia...yang membuat aku gian kat dia adalah kerana wajahnya tak tumpah macam Era Fazira...aku memang minat abis kat Era...sampai mimpi bersetubuh dengan dia...dan alia adalah sumber ku melancap bila tenguk muka dia...kurus dan lawa...

Syikin pula adalah yang paling best...dia ni selalu pakai jeans low cut...aku selalu curi curi pandang celah belakang untuk intai panties dia...dan lagi satu adalah tetek dia yang memang semakin besar...dia ni selalu pakai bra hitam yang menjadi minat ku ...bila time dia tunduk je aku ambil kesempatan tenguk bra yang dia pakai...panties yang dia pakai bila dia duduk untuk makan, aku buat - buat lalu di belakang dia untuk tenguk jenis panties yang dia pakai...modal melancap ku...

Kisah ini terjadi di hotel di KL...aku terpaksa menghantar mereka ke sana kerana isteriku minta aku menghantar mereka ke sana dan tempat tinggal pun aku yang uruskan...

Setibanya kami disana sudah agak malam...dan terus check in dan kami bersiap untuk keluar makan malam...

Semasa makan malam di perkarangan luar KLCC...aku terperasan yang waktu makan...ke empat perempuan ni asyik duk tergelak-gelak dan membisik antara satu sama lain..aku buat tak tahu tapi aku duk syak someting is going on...aku tak tahu langsung apa yang berlaku...wati dan syikin bergerak dar meja makan ke dalam bar sambil isteriku turut bersama lepas itu...15 minit kemudian mereka duduk kembali ke meja...dan mula menyebut "SUKSES" SUKSES beberapakali...aku terpinga -pinga dan lepas tu kami pun pulang ke hotel...

Aku bersama isteriku dibilik sebelah mnakala 3 anak sedara ku dibilik sebelah yang mempunyai connecting room...

Isteriku meminta izin untuk ke bilik sebelah kerana katanya nak discuss tentang kursus esok..aku pun ok lah..tapi aku minta jangan lama sangat kerana aku nak....

Isteriku faham sangat ngan ragam aku...dia bisik kat telingaku..." mesti abang ada tenguk apa-apa ni tadi"...dalam hati ku macam faham -faham je dia ni...memanglah tadi masa makan aku duk perati bra hitam syikin, panties wati color cream...dan alia pulak masa kat meja makan duk asyik cerita filem filem x rated...

Dah sejam aku tunggu bini ku tak masuk bilik lagi...aku pun duk bosan nunggu lalu bangun ke bilik sebelah...aku cuba bukak pintu tai kunci melalui connecting door tu..aku ketuk tapi aku dengar bunyi TV je...lalu aku ambil ikhtiar keluar ke balcony dan boleh ke balcony sebelah dengan panjat sikit je railing...hotel ni pun tak berapa tingi...kami pun menyewa tingkat tiga..jadi aku tak takut sangat panjat...

TERKEJUT BESOR AKU....bila menjenguk dalam bilik sebelah melalui pintu cermin balcony...empat prempuan dengan dua lelaki mat salleh....wati sedang mengulum batang lelaki mat salleh, mat salleh ni pulak sedang menjilat cipap bini ku...sorang lagi mat salleh tu sedang doggy syikin sambil alia meraba - raba tetek syikin dari bawah...alangkah terkejut nya aku melihat keadaan ini dan memang setegang - tegang nya batang aku...

Tak lama pas tu...mat salleh yang mula -mula tadi mulamembuka kangkang bini ku dan memasukkan batang besar nya ke dalam cipap isteriku sambil wati menjilat jilat tetek bini ku..macam dalam film blue pulak...biniku merasakan nimmat batang mat salleh...di katil sebelah lagi alia sedang duduk di atas matsalleh sorang lagi..ternyat batang mat salleh tu masuuk keluar dari cipap alia yang tertonggeng - tonggeng atasnya....wati ternampak aku di luar dan dia signal bini ku...aku kaku tak terkata apa pun bila wati membuka pintu cermin dan menyuruh aku masuk...mata bini ku agak kecil bila lihat aku...macam orang tengah gian ....wati bisik padaku...uncle syok tak...batang ku hampir pancut...wati sengaja memegang cipapnya di depan ku dan ketika tu biniku dibasahi dengan air mani mat salleh yang menyetubuhinya tadi...basah atas tetek biniku dengan air mani mat salleh tadi...lepas tu mereka bertukar pasangan pulak...wati duduk di atas mat salleh tadi sambil memasukkan batang mat salleh tu ke daam cipapnya...manakala mat salleh yang tadi menutuh alia...bangun dan menolak syikin ke kerusi sofa dan mengangkangkan kaki syikin dan terus menyetubuhinya...

aku pasrah dan diam tak terkata...biniku datang pada ku dan memegang batang ku...aku hanya berseluar pendek...dia kata padaku nanti ayang ceritakan...batang ku terus pancut air mani...aku tak tahan sangat dah..biniku senyum...dan akhirnya...mereka berempat mengulum kedua - dua batang mat salleh tu..share dua orang satu batang....agak hampir dua jam mereka pesta seks...tak lama pastu mat salleh berdua tu pancut sekali lagi...tapi tak berapa banyak...mereka berempat menjilat - jilat air mani...dan mula membersihkan muka dan badan....aku diperkenalkan kepada dua dua mat salleh...Dariel dan Freddie...dua dua ni student di kolej KL...rupanya semasa makan malam tadi mereka sudah pun bertemu dengan wati dan syikin di bar...Isteriku rupanya menjadi master mind...dia membayar mat salleh ni minum dan memberi mereka xtra tips untuk melayan mereka berempat...isteriku memang kuat seks...memang pernah dia tanya padaku...apa rasa batang mat salleh...rupanya dia dah plan dengan anak sedara nya untuk mendapat batang mat salleh malam ni....baru aku tahu apa yang berlaku...

aku tak salahkan isteriku kerana memang aku selalu tenguk blue film dengannya...memang aku ada bagi tau dia...kalau ada peluang aku nak tenguk dia kena fuck dengan mat salleh...

aku ni agak open dalam seks...jadi aku tak kisah sangat..isteriku juga begitu..dia moden type...pakain pun up to date...ada sekali tu...ofismate dia jumpa aku...bagitau aku...dia gian dengan bini aku yang selalu pakai skirt pendek datang ke ofis...kadang -kadang dia main sms dengan aku...ari ni bini hang pakai panties biru muda...ini yang buat aku tak tahan dan ada kalanya aku ambil bini aku lunch time...ppaksa dia masterbate aku daam kereta...dia dah faham perangai aku...dia kata ayang pakai seksi pun member ofis dapat tenguk je bukannya depa dapat apa apa...kata kata ni yang buat aku lagi tak tahan...

So...bersambung dengan pristiwa di hotel tadi...malam tu drama depa tamat hampir jam 2 pagi....dan biniku mengajak aku tido dan aku tutuh dia dua round lepas tu...dia bisik pada ku masa aku agak - agak nak pancut...ayang tahu apa yang abang bayangkan....aku terus pancut..pancut...

Esok paginya...hari ahad...mereka perlu daftar ke kursus jam 3 petang...aku mendapat hadiah istimewa dari isteriku...dia bagi tahu aku lepas makan pagi nanti ada suprise...

kami naik ke bilik balik...pas breakfast...bersama 3 anak sedara dia..

isteriku menutup mata ku dengan kain dan agak rapat...disuruhnya aku baring atas katil...aku sedar seluarku dibuka dan seluar dalamku juga...aku merasai batang ku dijiliat dan dihisap dan aku dah agak ini bukan isteriku kerana kebiasaannya biniku akan menggigit kepala ku sebelum dia menghisap...

biniku membisik padaku..." apa yang abang bayangkan selama ni menjadi realiti"...aku cuba buka ikatan mata ku dan melihat syikin sedang mengulum batang ku...wati menjilat -jilat tetekku..dan alia mencium tengkuk ku...aku pasrah lagi dan rupanya selama ni bini ku tahu, syikin tahu, wati tahu, alia pun tahu yang aku la orang yang mencuri selaur dalam, bra mereka tiap kali pulang ke rumah mertuaku...

Bini ku berpesan...ari ni abang akan di layan oleh wati, syikin dan alia...tapi dengan syarat abang tak boleh fuck mereka ...hanya seks luar sahaja...jilat dan hisap...fuck tak boleh...

memang aku dah agak dah...apa yang aku idamkan menjadi kenyataan....puas aku dapat jilat syikin, wati dan alia...mani ku juga terpancut ke muka wati...ke tetek syikin....dan di perut alia...walaupun aku tak dapat fuck mereka tapi aku puas....itu la kali terakhir aku dapat merasai mereka....sekarang mereka sudah pun berkahwin...puas puas dan bini ku lagi puas...dapat idamannya batang mat salleh....

my nieces

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -