SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

sedap sangat-sangat....

Sex = Female
Where it happened = you'll know later...
Language = malay
Refnum = 39528
this is nothing much.....aku ni malas nak kuar umah sebenarnya....satu ari tu kawan aku ajak aku pegi pekan....pekan ni bukan besar sgt pun, kira kalau nak cari western tu x mustahil lah....aku pun dgn berbekalkan wang rm20 yang mak aku bagi minggu lepas dan rm10 yang aku bantai daripada wallet abang aku (abang aku ngah tidur masa tu), aku pun kuar la bawak keter mak aku...keter buruk jer...cukup la kalau nak berlagak kat kampung sebenarnya...pastu aku pun gi lak pick kawan aku kat umah dia..masa aku sampai tu, mak ngn sepupu dia ada kat umah, so aku pun sembang la skit2. bla dia dah siap, kitorang pun kuarlah. kitorang parking kat parking lot bwh shppng complex tu, aku senyum jer kat pak guard tu bila dia tgk aku pegang tangan kawan aku tu, lantak la dia nak kata apa pun, aku peduli apa....kitorang pergi la kat restoran UNO tu.aku pesan chicken kebab, kawan aku plak pesan apa ntah aku dah xingt, yang pasti nama dia mmg pelik. pastu kitorang pun melantak lah... sedap gila!!! first time aku melantak benda yang best dlm hidup aku...aku tgk kwn aku ni muka stim jer bila makanan dia smpi, mana taknya, asap yang kuar tu byk but mmg best sakan baunya! pastu, kitorang kontinue lepak2 kat shopping complex tu, senaman la katakan....aku terus pegang tangan dia kuat2, xlepas langsung...ramai gak la org yang tgk aku pgg dia.....pastu aku rasa mcm ada yang xkena.....aku raba...raba...raba dan raba dalam beg aku...aku cari coklat hacks, bukan apa, aku bantai chicken kebb ngn air pisang tadi,,,sedap mmg sedap, pastu rasa nak termuntah la plak.....bila dah dekat 3 jam kami lepak kat situ, aku pun ajak dia balik....masa aku hanta dia balik mak dia ada kat dpn pintu....makdia ajak masuk umah...aku xnak la, aku tolak sbb lepas tu bapak aku plak nak gune keter nnt....pastu aku pun blah la...aku pun buang tudung...pastu aku tidur lepas solat..... KORANG...INSAFLAH, AKU NI RISAUKAN NASIB KORANG NNT. SELAGI PINTU TAUBAT TERBUKA, KORANG MASIH ADA MASA NAK INSAF DAN BERTAUBAT....BUKAN APA, TAKUT MASA KORANG TGH WAT PROJEK, TETIBA JER KENA HEART ATTACK DAN MATI, XDAN NAK TOBAT...SESUNGGUHNYA MANUSIA TU XKAN TAHU BILA DAN DIMANA DIA AKAN MATI, KALAU TUHAN NAK KORANG MATI MASA KORANG TGH BACA POST AKU NI PUN DIA BOLEH BUAT, KALAU TAK TU, MAYBE DIA NAK BAGI PELUANG KAT KORANG LAGI SUPAYA KORANG BOLEH INSAF....JUST DONT WASTE YOUR CHANCE, OR YOU'LL REGRET IT LATER...MOGA ALLAH MENGAMPUNKAN KORANG.....SALAM

sedap sangat-sangat....

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -