SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

aku puas......

Sex = Female
Where it happened = at his house
Language =
Refnum = 39199
nie bukan la pengalaman kali pertama aku have sex tai pengalaman kali pertama aku betul2 puas and terkulai layu sangat2.....masa tu kat dalam bilik kat umah dia.camner aku bleh ada kat situ...tak yah la citer.buang masa jek.masa tu dia sorang2 je.memula aku duduk jek ka katil dia.dia usap2 belakang aku dari luar tshirt.sesekali tangan dia masuk dalam baju aku.tetiba dia stop and dia baring jek sambil tenagok je aku.maybe dia nak tengok reaksi aku kot.aku pun baring la kat sebelah dia.tangan dia usap2 perut aku.slow2 tangan dia masuk dalam baju aku.makin lama makin tinggi.dia tengok jek muka aku sambil jari dia mencari tetek aku.bila jumpa.dia ramas tetek aku dari luar bra.pastu dia selak bra ku and ramas lagi tetk aku.dia picit2 puting aku and kadang2 geselkan tapak tangan dia kat puting aku.aku dah stim sesangat.aku terus tarik leher dia and kiss dia kat mulut...aku kiss dia sampai la dia mengerang....ahhh....mmmmmm.....bestnye....tangan dia raba ke belakang badan aku cari butang bra.sebelah tangan jek dia buka bra aku.mulut dia dah beralih ke telinga kanan aku.dia jilat and sesekali dia masukkan lidah dia dalam telinga aku...geli campur nikmat.....arghhhh....tak penah aku rasa camtu....bra aku dah jadi longgar.dia bukakan baju aku and tarik bra aku.dari telinga dia kiss and jilat2 leher aku.aku dongakkan kepala aku supaya dia dapat jilat dengan lebih bebas...tetek aku terasa diabaiakan.aku tarik tangan dia ke tetek ku.dia ramas.picit and tarik2 puting aku...mulut dia mula bergerak turun.dia pegang tetek kananku dan mula menjilat puting aku.sesekali dia dia gigit puting aku and sedut2 puting aku.tangan kiri dia ramas2 tetek kiri aku.celah kangkang ku mula terasa sesuatu.ia juga inginkan belaian.aku lingkarkan kaki aku kepnggag dia.dia tolak kaki aku dengan tangan kanan dia and mula mengusap pantatku dari luar seluar....arghhh...emmm.....aku meggeliat kenikmatan.tetek aku masih lagi dalam mulut dia sambil jari dia mengorek2 pantatku dari luar.tangan dia meraba butang dan zip sluar ku....dia melepaskan tetkku dan mengulum lidah ku sambil tangan dia membuka seluar ku....dia lurutkan seluar ku kebawah....mulut dia mula menuruni leher ku....kemudian ke perut ku dan akhrnya sampai ke pantat ke.dengan hanya sekali tarik...dia berjaya membebskan pantatku.dengan perlahan dia mengurut pantatku.jari2nya masuk kedalam celahan pantatku.terangkat2 punggungku dan aku terus mengerang.....hmmmmmmm......arghhhh......dia mengangkangkan kakiku dan menyelak bibir pantatku sambil jari dia mencari2 klentit ku.jari2 dia terasa begitu licin sekali menggentel2 kelentit ku...arghhhh....dia mengangkangkan kakiku.rasa macam nak terkoyak pantat ku tapi aku biarkan.dia berhenti menggentel dan hanya memerhatikan kelentit ku yang terhidang didepan mata.dia mula merapatkan mukanya ke pantat ku.dia yang asalnya lembut mula menjilat,menggigit dan menyedut kelentit dan bibir pantatku....sedkit sakit tapi nikmatnya tek terhingga....jari hantunya mencari lubang pantatku...aku dapat rasakan jarinya memasuki lubang pantatku yang telah banjir...kelura...masuk....keluar....masuk jari dia dalam pantatku....mula2 satu jari kemudian dua dan akhir sekali tiga jari dia mengorek dan menjolok lubang pantatku.lidah dia masih lagi menjilat2 kelentitku.sesekali dia menggigit kelentitku....arghhh.....dua nikmat dirasakan serentak....aku terus menekan2 kepalanya agar terus rapat dengan pantatku....biar melekap disitu....arghhh....hhmmmm....setelah puas menjoloklubang pantatku...lubang bontotku pula dicarinya....dengan air pantatku yang yang semakin membanjir...dia menjolok lubang pantatku sambil menggigit2 kelentitku....dia jilat dan memasukkan lidahnya ke dalam lubang pantatku....kedua2 lubang ku kini terisi....arghh.....nikmatnya....secara tiba2 dia berhenti dan membuka seluar serta bajunya...tersergam indah adiknya di depan mataku....tanpa diarah aku terus bangun dan mengulum batangnya.aku jilat2 kepala batangnya dan aku masukkan batangnya ke dalam mulutku dna menyedut sekuat mungkin...aku sesekali aku jilat kepala batangnya dan melilitkan lidahku ke batangnya....dia mengeluh kenikmatan...semakin kuat keluhannya semakin kuat sedutan ku...tangan dia menarik dan menolak kepalaku....aku cium dan aku jilat lagi hujunh kepalanya....hmmmmmm.....sedap sungguh batangnya di dalam mulutku.....dia menarik kepalaku dan merebahkan badan diatas katil....kemudian dia meminta ku duduk diatas mukanya dalam keadaan terkangkang...aku tidak pernah mencuba posisi ini dan ternyata ianya memberikan aku kepuasan yang terhingga.....dia menjilat dan memasukkan lidahnya ke dalam lubang pantatku sambil ibu jarinya menggentel kelentitku....tanganku terawang2...tiada apa yang dapat aku pegang untuk mententeramkan diriku....arghh.....hhhmmmmmmm.......pantatku terasa seperti ingin pecah....dia masih lagi menjilat dan menjolok lubang pantatku....kakiku terasa lenguh..aku terpaksa turun dari posisi tu dan beralih kepada posisi 69....kami sama2 menjilat,menggigit,menyedut dan menjolok lubang yang ada....arghhh.....semakin terasa nikmatnya.....setalah berada dalam posisi tersebut untuk 5 minit...kami beralih posisi....aku duduk di atas batangnya dan menggesel2kan pantatku ke batangnya....tak sabar rasanya nak merasa kehangatan batangnya di dalam pantatku...dia menolak aku dan meminta ku meniarap dan menonggengkan bontotku....dia memegang batangnya dan menghalakan ke pantatku....dia memasukkan batangnya ke dalam pantatku dan mula mendayung...jarinya menjolok lubang bontotku....aku hilang arah...aku macam nak gila....aku menjerit kenikmatan.....arghhh......tangannya mramas tetekku....dia menarik2 putingku sambil bernafas ditelingaku.....batangnya masih lagi di mendayung di pantatku....bila air maninya ingin terpancut....dia mengeluarkan batangnya dan memasukkan ke dalam lubang bontotku...dia terus mendayung sambil menggentel kelentitku....akhirnya dia air maninya memenuhi ruang bontotku....dia terus melekap diatas belakangku.....dia mengeluarkan batangnya dan berbaring di sebelahku...aku baring di dadanya dan bermain dengan putingya.....selepas berehat seketika...batangnya kembali tegang...kami memulakan aksi dan kali ini aksinya lebih lama dan lebih ganas.....kami terus beraksi lebih kurang 4 jam.....sesungguhnya aku puas......

aku puas......

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -