SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Razif dan Man

Sex = FEMALE
Where it happened = rumah sepupu
Language = Bahasa Malaysia
Refnum = 36651
Pada masa kejadian tu, aku tengah tunggu result spm aku keluar. So aku lepak kat
kat rumah sepupu aku yang mak bapak dia selalu keluar negeri. Malam itu, tanpa pengetahuan aku,
sepupu aku ni telah mengadakan party di rumahnya. Dia telah menjemput hampir kesemua kawan-kawan
sekolahnya. Disebabkan aku bukan satu sekolah dengannya, so aku tak kenallah dengan diorang tu.
Malam tu, ramai yang hadir, termasuklah balak-balak yang handsome-handsome belaka. Sepupu aku tu pun
kenalkanlah aku dengan 2 orang kawannya yang bagi aku paling handsome sekali kat situ, Man dan Razif.
Dipendekkan cerita, aku cepat mesra dengan diorang sebab diorang ni kelakar dan open minded. Mungkin
diorang ni terlebih open minded sampai kitorang buat keputusan lepak dalam bilik sepupu aku tu sebab orang
ramai kat ruang tamu tu sampai susah kitorang nak sembang. Bila masuk dalam bilik, Man dengan Razif terus bukak
cerita pasal sex dan fuck. Aku dengar je sebab aku tak pernah buat. Bila diorang tanya aku, kenapa diam je, aku
jawablah yang aku tak pernah buat.
Aku terkejut bila diorang tanya you nak try tak? Aku pun dengan beraninya jawab,dengan siapa? Terus si Man tu kata
"kitoranglah". Sebenarnya aku malu, tapi sebab muka diorang tu handsome, aku pun angguk. Razif baringkan aku kat atas
katil sepupu aku tu dan terus cium mulut aku. Aku pun membalas ciuman tu denagn ghairah. Sambil kitorang buat french kiss,
aku tak sedar yang tangan Man dah berada dalam skirt aku. Dia meraba-raba pantat aku dari luar panties aku. Razif pula
menaggalkan baju dan bra aku dengan gelojoh, maklunlah, dah tak tahan. Aku menjeling seluar Razif dan nampak yang butuhnya dah mula keras.
Razif terus menjilat-jilat puting tetek aku yang mulai keras. Aku mengeliat kesedapan. Man turut menaggalkan panties aku dan juga seluarnya.
Besarnya butuh dia, aku berkata dalam hati. Bestlah macam ni. Man mengangkangkan kaki aku dan mula menjilat biji kelentit aku.
Razif turut menanggalkan seluarnya dan menyumbatkan butuhnya yang tidak kurang besar itu ke dalam mulutku. Aku ingin menjerit kesedapan, cuma
suaraku tidak kedengaran sebab disumbat dengan butuh Razif bila Man menjilat puki aku dengan laju. Sambil aku mengulum butuh Razif, dia meramas-ramas
tetek aku dengan ganas. Aku tahu dia dah high giler.
Setelah air aku keluar, Man tak tunggu lagi terus memegang butuhnya dan menjolok lubang aku. Dia terus memulakan goyangan, depan belakang, depan belakang.
Razif membengkokkan badannya(sebab batangnya aku kulum) dan main kelentit aku dengan lidahnya. Aku rasa macam nak explode sebab aku syok. Tak tahan wa cakap lu.
Man terus saje menghentakkan batangnya keluar masuk dalam puki aku dengan laju. Dalam 10 minit kemudian, aku menjerit sebab aku dah mula high sambil si razif menjilat kelentit
aku. Disebabkan aku kemutan aku yang kuat, man segera menarik batangnya dan memancutkan air maninya keatas perut ku.
Tak sempat aku nak berehat, razif dah masukkan batangnya pula kedalam lubang aku, tapi kali ni, doggie style. Sambila ku menonggeng razif menghenjutbatangnya dengan laju. Aku dapat rasakan yang telonya
melanggar-langgar pantat aku. Bestnya, aku jerit dalam hati. Man berbaring di bawaah aku dan menyuruh razif berhenti sebentar, dia memusingkan badan aku supaya menghadap razif. man memasukkan
butuhnya yang kembali keras kedalam lubang bontot aku dan razif menyumbat batangnya kedalam lubang pantat ku. bila diorang memulakan henjutan, aku mula hilang arah sebab kedua-dua lubangku disumbat
dengan butuh diorang yang besar tu. man melajukan henjutan, begitu juga dengan razif. aku menjeit kesakitan, tapi dalam masa yang sama, kesedapan. tak sampai 15 minit, razif menarik batangnya dan air maninya
dilepaskan kedalam mulutku. aku menjilat-jilat sisa air mani yang masih ada pada butuhnya. man juga melepaskan airmaninya kedalam bontotku sebab tak tahan kemutanku yang kuat.
Kami bertiga terbaring keletihan diatas katil lalu ttertidur. Aku cuma terjaga bila sepupu aku mengejutkan aku, hari dah pagi, katanya. Razif dan Man masih lena di sebelah aku dalam keadaan bogel.


Razif dan Man

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -