Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

First Time Ngan Hani

Sex = MALE
Where it happened = Skool
Language = Melayu
Refnum = 36165
Ok la..nie la first time aku nulis kat dalam ruangan nie.
Hmm,aku tengok dalam ruangan nie,tak banyak yang citer betul.
Kebanyakannyer semua berdasarkan fantasi aje.
So,kali nie aku nak cerita la pulak pasal firsttime aku
ngan sorang budak sekolah aku.Masa tu tahun 2000,aku nie
form 5 and budak tu pun sama.Kami kelas yang lain aje,
sebelah sebelah la.Well,actually..kita orang nie bukannya
couple cam budak budak lain.Asal rapat aje couple.We are just
best friend and aku suka die nie sebab die nie open minded
sikit.Kalau gurau pasal lucah lucah nie die tak kisah sangat.
Kadang kadang boleh siap balas membalas lagik.Tapi aku nie
takde la suka nak cakap lucah gegiler.Sikit sikit tu boleh la.
Kadang kadang aku ajak die nie mandi kat asrama putera la walau
pun tak logik.Hehe,lupa lak nak bagi tau.Aku nie sekolah asrama
harian.And nama budak nie Hani.So,satu hari tu ade la aku citer
citer ngan die kat kelas die.Waktu tu,petang.BAru kul 5 lebih.
Bebudak lain tengah kat asrama atau turun padang.Ade la bebudak
lain kat kelas kelas yang lain.Kat kelas Hani nie time tu cuma ade
aku ngan die termasuk sorang budak pompuan lain.Aku nak bagitau,
budak Hani nie cun la jugak.Barang die susah nak describe sebab
budak budak sekolah aku nie semuanya pakai tudung.Baik la katakan.
So,petang tu masa aku bual bual ngan Hani nie.Aku bual bual biasa
aje dulu.Lepas aku tengok budak pompuan sorang tu kuar,aku pun tanya
la Hani nie,"Ni,kalau budak perempuan kan agak agaknya suka masturbate
tak?"Aku tanya selamba aje.
"Ish kau nie,apa le tanya aku soalan camtu.Merepek aje,"
"OOO,tak mau jawab ee..apasal tak mau jawab?Ala,aku tanya aje la.Tambah
pengetahuan aku."
"Hmm,sebenarnya kan,pompuan nie pun sama cam laki gak.Suka masturbate."
"Aik,camner kau tau laki suka masturbate nie?"
"Ala,aku baca majalah Remaja."
"Abis tu,camne kau tau budak budak pompuan nie suka masturbate?"
"Aik,kau ingat aku nie jantina ape?Spesies kau ker?"
"OOOO,kantul aa nie.Kau pun masturbate yerk?"
"Wei,kau nie,cakap le slow sikit.Kau gile ape cakap kuat kuat"
"Rilek aa..takde orang la..so,kalau masturbate aje sebenarnya takde ape pun
kau dapat.Memenat aje."
"eleh,kurang kurang hilan nafsu tu sikit."
"Memang la.ABis kau tak cita cita nak buat sebenar ker?"
"Kau gile ape.Aku pun tau malu la."
"Ala Ni,kau tak try ker rasa cam malam pertama.Rasa la awal awal."
"Kenapa nie,kau offer diri ker?"
"Aku takde la offer,cuma kalau nak mintak tolong aku tu,aku boleh hulurkan
badan ni haa...keh keh keh.
"Kau nie gatal tau..hik hik.."
"Abis camner?"
"Nanti aa...malam nie lepas prep malam,kau jumpa aku"
"Camnie ler,time prep nie..kau keluar kelas cepat sikit..dalam kul 10.20 ker,
pastu nanti kau duk la surau dulu.Lepak dulu..nanti dalam kul 11.30 nanti aku
panggil kau kat surau"
"Hmm,ok la.
Malam tu aku tak tau die kuar kelas prep kul berapa.Kul 10.30 budak budak semua
start balik asrama.AKu pun sama la..balik asrama,minum kat dewan makan.MAsa aku
lalu kelas Hani,aku dah tak nampak dah die nie.MEsti dah kuar awal awal lagik
aa tu.Lepas lepak lepak kat dorm kejap,aku pun gie la surau jap nak panggil Hani.
Time tu dah kul 11.15.PAstu sampai surau aku panggil Hani turun.AKu siap bawak
kek lagik.Amik dari dewan makan.Die tak nak lak makan.Ceh,buat penat aje aku amik
untuk Hani.Biasa aa..pompuan memang nak diet aje.Si Hani nie dah kurus pun takkan
nak diet lagik kot.Entah le..Aku ajak die pegi kelas die.Kelas die aje yang aku
tengok ade tempat clear.Ade almari,ape lagik..buat projek belakang tu le..Dah le
ade karpet.Cukup la tu kan.Itu ler yang aku rancang rancang dalam kepala otak aku
nie.Sampai kat kelas,tengah gelap gelita.Ye le,takkan nak bukak api.Kantul la
jawabnye.Aku duk kat kelas,lepak belakang almari tu.AKu bual bual dulu ngan die.
Borak kosong aje la.Belakang almari tu sebenarnya tempat bacaan kelas.AKu lak buat
hal kat situ.HEhe..pastu..aku tengok jam aku,dah kul 12.30 dah.AKu pun tanya la HAni
nie...
"Ni,bile nak start ni?"
"Ish,tak geti sabar ker..hehe.APa la Iz nie."
"Takde la.Aku nie sebenarnya segan beb.Mana taknye first time baru nak cuba nie.Malu
la kan."
"Haa..tau pun.Malu la sikit."
"HAbis tu,bile nak start?"
"Yela,yelah..nak start camne.AKu pun bukannya geti sangat."
"Ape lagik,bukak la baju Hani tu."
"Yelah.."
Dalam gelap gelap tu,die bukak baju die.Aku tau die segan.Sebab masa die nak bukak
tudung die tu pun die serba salah.Aku pun buat tak tau aje.PAstu aku tengok satu satu
die bukak.MEmang lawa budak nie rupanya bile aku dah tengok semua tanpa benang kat
baju die.Nak aje aku terkam terus.Tapi aku kontrol la dulu.LEpas tu die sound aku,
"Iz,cepat la.KAu bile nak bukak baju?"
"Aku?Takyah la...hehe"
"HA..karang aku pakai baju balik kang."
"Yelah"
Ngenangkan dah rezeki depan mata,aku pun ape lagik.Malu pun malu la.Lepas tu aku
ngan die sama sama bogel dah.Yang aku tau aku punya batang dah memang tegang abis
dah.ISk,rasa nak rodok terus aje.SI Hani nie masih lagik nak cover cover die punya
cipap tu.Biasa aa..malu lagik.
"Ni,leh start ker?"
"Abis tu,takkan nak sejuk gini aje"
AKu terus pada die..slow slow aku cium die.AKu tarik tangan die yang tutup
cipap die.Terus raba raba.Time tu aku baringkan die.Sambil mulut aku masih cium die,
tiba tiba rasa rasa tangan aku dah basah...hmm..mesti dah kuar air dah budak nie.
AKu pun sound la die.
"Nak masuk dah nie ok"
"Hmm,cepat la.."
Muka die time tu aku tengok memang tengah stim.Sambil mata tengah pejam.Nampak sangat
aku ngan die nie tak geti romen.Yele...nak frech kiss pun tak geti sangat.
Biasa aa..budak baru.Apa apa hal,habis malam tu satu badan die aku cium.eee,,geram aku.
Pastu,aku pegang aku punya batang nie.AKu mintak Hani guide batang aku nie.Nak masuk
batang time tu pun tak geti.Lepas die dah letak batang aku kat lubang cipap die,aku
pun slow slow masuk la..memang ketat abis.Takut jugak aku.Hani ni dah macam sakit
sakit sikit.Sebab aku dah dengar citer first time nie memang sakit..aku pun terus aje
la.AKu pun tak sedar sangat,bile dara die nie dah pecah.Aku pun tak geti sangat.
LEpas tu,hmm..hayun hayun la.Kuar masuk.AKu tengok Hani ni tengah ahh,uh..aku suruh
die slow sikit..karang ade orang dengar lak.Yela,mana la tau kot kot ade orang lalu.
Naya aje.AKu pun teruskan projek tu.Dalam kira kira 20 minit aku rasa nak kuar aje air
mani nie.AKu pun terus aje la.Sebab aku dah biasa,kalau melancap tu bile dah nak pancut
aku masih lagik goyang sampai la habis pancutan terakhir.Bila aku punya air mani kuar
aje aku rasa puas.Fuhhh...aku pancut dalam cipap Hani la.Memang sedap abis kalau first
time beromen ni.Lepas tu kita orang terbaring berduaan.AKu peluk dia.Tak nak lepas.Eii,
geram tul.Kita orang baring dalam sepuluh minit.Kumpul tenaga jap.PAstu Hani sound aku
kata die nak balik dorm.Takut nanti kantul takde kat dorm la pulak.Dia cecepat pakai
baju kurung die balik.AKu cakap kat die aku nak simpan seluar dalam ngan coli die.Hehe,
die tanya nak buat ape.AKu kata present la untuk aku.Leh buat modal melancap nanti.
Die ketawa kecil aje.Sebelum die blah,aku sempat lagik nak kiss breast die.Last time,
pastu aku cium bibir.Cehh..nak berpisah la katakan.PAstu die pun blah aa..
esok pagi bile bertembung nampak cam takde ape ape aje.Hehe,pandai gile aku ngan die
cover line.Time rehat die panggil aku,die kata ade bekas air ape ape tah kat tempat
kita orang buat projek semalam.Aiseh..tau tau aje la.NAsib baik die datang awal pagi
tadi.Sempat la cover.Aku tanya la die"Anis,aku takut kau ngandung aa.."
"Ala,rilek aa..ari nie aku period la..."Fuh..lega den dengar camtu.Kita orang blah.
ANd lepas lepas tu takde kesempatan nak buat projek lagik.Lain kali aku citer la
pulak pengalaman aku ngendap abang aku ngan awek die buat projek.Kalau abang aku nie
gile sikit.Memang kaki seks nie.Biar la die.Sesapa nak e mail aku,ape lagik send la
kat saye_suka at ok...tau tau la nak tulis ape ker...ok la..chow
kita jumpa lagik lain kali...chow

First Time Ngan Hani

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -