Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

aku naik stim

Sex = FEMALE
Where it happened = my bedroom
Language = Malay
Refnum = 35694
hi eberi badi....
mase tu aku kecik lagi, tapi badan aku dah besar..macam budak tingkatan 5. Tapi aku baru ting 1..
Dalam rumah aku, tinggal abang angkat aku. Die ni pelajar jurusan perubatan..hensem dan macho lagi! Mule-mule aku tak adelah perasaan ape-ape pada dier..Lagipun, dia layan aku macam adik die ...Dah lah tu, balik pun pada waktu malam..so, jarang ada masa nak bebual panjang.
Kengkawan aku naik histeria bila tengok abang aku tu..Sambil puji diorang pun imagine badan abang aku..Lelama aku pun tepengaruh..
Satu hari tu waktu cuti. Aku bangun tido lewatlah jugak..maklumlah cuti. Aku pegi dapur, jumpe nota rupanya emak bapak aku pegi meeting UMNO. Petang lah tu...
Baik aku tido balik.. Baru pukul 8. Kakak aku masih tido. Abang aku dah pegi mancing dari malam tadi..dua hari katanya.Adik aku pun ikut same...
Bile aku lalu kat bilik abang aku, aku tenampak abang angkat aku tengah tido sambil buku atas dada. Penat studylah tu..fikir aku.Tah camane aku tepandang kat kelangkang die..adelah bonjol sikit tapi tak macam kawan aku kata..besar dan keras! Aku manalah tau..tak penah tengok!
Akupun beranikan diri masuk dalam bilik..Aku tengok die punye note tido jam 6.45pagi pasti lalok ni..penat! Aku cuba sentoh kaki die.No respon. Aku tarik kain sarung die pelan-pelan sampai peha.Aku berenti. No respon. Dada aku punyelah laju bedebar. ku tarik lagi sampai atas!
Fulamak, besar betul kote abang aku> Takut jugak aku! Terasa nak keluar dari bilik..baru selangkah, baik aku sentuh sekali,kata hati aku. Akupun patah balik. Dengan ketar aku beranikan diri aku memegang kote abang aku..PANAS>>peh best betul.Naik stim aku. Aku cuba urut macam kawan aku kata..pelan -pelan kote tu naik. tekejut aku...besar betul..
Sambil tangan kanan aku mengurut tetiba tangan kiri aku turut mengurut cipap aku.. fuh best betul..tak penah rase nikmat macam ni..Aku ape lagi terus tanggalkan spender yang aku pakai..
Dengan tak sabarnya aku terus cuba kenakan kepala kote abang aku ke cipap aku.Aku geselkan dekat kelentit aku..Nak menjerit aku kesedapan. Aku ulang lagi..
Tetiba bahu aku disentuh.Tekejut beruk aku bila aku dapati kakak aku ada dibelakang aku.Aku nak menjerit, tetapi sempat ditutup oleh kakak aku. Shhhh katanya takut abang aku sedar. Die terus mengulum bibir aku sedang cipap aku terus bergesel dengan kote abang aku..pehhh sedap betulllll
tangan kakak aku pula menggentel keletit aku..habis basah cipap aku..
Hoi ape ni...jerit abang aku.Tekejut kami dua beradik. Cepat cepat kakak aku ugut die..kalau die melawan..die beritahu emak yang abang aku cuba setubuhi adik aku.. nak tak nak ab ang aku pun akur..
Kakak aku suruh aku teruskan adegan tu. Dia pula naik dan dia letakkan cipapnya kat mulut abang aku. Jilat katanya..
aku pulak semakin berani menekan sikit demi sikit.. sedapnya.. sampai satu peringkat susah pulak.. kakak aku mengangguk akan kepala, aku pun nekad, terus tekan sekuat hati..aduh sakitnya nak mengalir air mata. Menyedari keadaan itu cepat cepat kakak aku menjilat tetek aku. Aku mula stim balik. Aku tengok abang aku terus menjilat. Wajah die pun dah stim. Aku angkat punggung aku dan tekan balik.Aku ulang lagi, mula rasa sedap. Aku mengerang kesedapan. Abang aku turut mengangkat bontotnya supaya kote die tebenam sepenuhnya dalam cipap aku..hishhhh sedapnya bang,,,,
aku dah tahan ni..aku pun sekarang tengah duduk atas abang aku. Kote die dalam cipap aku.. Aku dah stim nie..aku buat projek dululah..ok!nanti aku sambung lagi...Huhhhh sedapnya bang.....bye..

aku naik stim

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -