Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

mimpi jadi kenyataan

Sex = FEMALE
Where it happened = umah
Language = **
Refnum = 35624
eemmm...pagi-pagi macam ni mulalah rase HORNY semacam plak..oklah let me introduce myself 1st..aku ni dah lame berkecimpung dalam bidang ni..heeheehee..dah expert pun takyah orang ajar..so citer dia macam ni...
dah hampir setahun aku jatuh talak ngan pakwe aku..kes dia biarlah aku malas nak citer...citer ni bukan pasal dia..tapi pasal anak ikan yang aku dapat..engko oramg tau tak ape anak ikan tu??kalau tak tau aku rase baik engkau org gi skolah balik semula...
cerita ni bagi aku memang best..tapi kengkadang tu aku rase kelakar plak..kenangan yang aku boleh aku lupakan...
lepas aku jatuh talak ngan pakwe aku tu..aku ade buat WISH.. kslsu engkau org nak tau wish aku tu ialah...heeheehee...aku nak main ngan budak virgin..atau boleh dispesifikasikan budak yang masih teruna...WOW!! dengan tak disangka-sangka..aku adelah berkenalan ngan sorang budak ni..he's cute..nice person..and i like him..tapi suke cam tu jelah tak lebih (KUT)
nak dijadikan citer..satu hari 2 my parents kene gi outstation kat london..ade hal bisnes..biaselah kan...lame gak diaorg pegi sane..abih tu tinggallah aku kat umah sengsorang...so..ape lagi aku pun cam biase buatlah plan sendiri..heeheehee...kebetulan mase parents aku takde dalam minggu tu jugak ari jadi aku..so, aku ajaklah mamat tu datang lepak kat umah aku...dia kate ok..tapi dengan syarat aku kene kiss dia dulu..so..aku cakap no hal punyerlah..dalam hati aku kate bukannye setakat cium dia..yang same waktu dengannye pun aku boleh buat..heeheehee...yelah aku ni bukannyer betul sangat...
so...dalam kul 11 lebih cam tu dia pun sampai..mase tu aku pakai seksilah...dress kaler hitam...aku ajak dia masuk then dia pun masuklah..(dalam umah tau bukan dlm pussy aku)
pas tu dia lepak tengok tv..(ade ke patut datang lepak umah aku semate2 nak tengok tv..)so aku buat dek lagi..mase tu keadaan memang sunyi giler..aku plak dah memang HORNY..dalam kepaler otak aku ni asyik ingat nak MAIN jer...
daripada atas sofa, aku tukar position..aku baring atas carpet depan tvlah..pas tu aku tengok dia..dia menjeling kat aku pas tu tengok tv balik..heeheeheee...aku buat selamber je..sambil pikir cam manelah aku nak start dulu ni..eeemmmmm...dah lame aku baring atas carpet tu sengsorang..aku pun boring aku ajak lah dia join aku baring sekali...kiranye aku buat muka selamber abislah...standard kene jagakan..hhhmmmmm..dia taknak...frust gak aku..tapi aku tak putus ase..al maklumlah malu2 beruklah tu...ish sabor ajelah...then lame gak nak ambik mase tu..tetiba dia pun baring sebelah aku..hhhuurrraayyyy!!!aku rase cam nak terbang mase tu..aku cool lagi...aku pun buat2 mengantuk..heeheeheee..then slow2 dia peluk aku dari belakang..mase tu aku dah tau dia dah stim...maklumlah aku ni kan dah expert..so aku pun pusingkan muka aku kat dia..then aku cakap..yang aku ade hutang ngan dia satu mende..yeaahh!!I MUST KISS HIM!!then aku cium lah mulut dia..ffuuiiyyooo!!mula2 dia kekok..pas tu dia plak lebih drp aku..tak bleh jadi..aku dah rase stim..aku nak suruh dia main puting tetek aku..tapi aku tak suruh,,heeheehee..tak penah seumur hidup aku suruh orang buat cam tu kat aku...sendiri mau ingatlah kan.kan.kan...denagn sengaja aku menanggalkan bar yg aku pakai..dengan alasan aku rimas..heeheehee..
so..tetiba tu..tangan dia dah slow2 meraba2 tetek aku..aahh...aku rase syok...then dia mengentel2 puting tetek aku..sambil meramas2 nye..mulutnyer tak lepas2 mencium aku..kemudia dia membuka dress yang aku pakai..aku rela..heeheehee..tapi aku dapat rasekan dia tengah terketar2 mase bukak dress aku tu..aku buat tak tau je..aku biarkan saje ape yang dia nak buat..aku pun dengan perlahan meraba-raba batangnyer yang dah keras tu..wow..not bad..pas tu aku membuka zip seluarnyer..aku usap lagi batangnyer tu..dapat aku rasekan batang dia dah basah..dia dah takleh buat ape2..syok sangatlah kut..tapi takpe biar aku ajar dia dulu..pas tu aku terus membuka seluarnyer dan menghisap batang nyer yang dah keras tu..kedengaran suaranye yang sedang mengerang kesedapan..sambil meramas2 tetekku..aku menjilat-jilat batangnyer dan dua biji batu yang tergantung tu..dia menjerit lagi..aku melihat mukanyer pade mase itu..aku dapat rasakan yang dia memang betul2 syok pade saat itu...tak sampai beberape minit sperm dia pun keluar...puas..dialah yang puas..aku tak lagi...
kemudia kami bertukar position..turn dia pulak memuaskan aku..dia menjilat-jilat biji kelentit ku seihingga aku menjerit-jerit kesedapan..dan ianyer berakhir begitu saje...frust..aku frust giler..aku tak dapat MAIN ari tu...tapi takper ESOK MASIH ADE...mak bapak aku balik sini lambat lagi...so aku ade plan no.2...nak tau tunggu




mimpi jadi kenyataan

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -