Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

manja

Sex = FEMALE
Where it happened = atas bukit
Language = Malay
Refnum = 35095
hari tu....lama dah...aku pi date ngan pak we atas bukit...kat tempat lain tak clear cos abang aku garang..jika nampak..mampus aku...biasa lah..bebudak..pak we aku ni tua 7 tahun dari aku...tua dari abang aku..tapi dah syok..aku tak peduli..so kami relax kat atas tu...mula 2 dia cium bibir aku..best gak..aku biarkan...lama2 tangan dia dah masuk kat cipap aku...lagi sur...aku makin asyik..last sekali..dia kata nak jilat biji aku..aku diam aje...malu la kononnya....terasa aje lidah dia..aku stim habis...lastsekali habis baju aku tertlondeh..aku tak ingat apa dah..yg aku tau dah stim gila...paling syok bila dia gesel2kan kepala konek dia kat cipap aku..mak datuk...best gila...apa lagi,buntut aku pun dah terangkat tinggi...berdecup-decap dia nyonyot cipap aku...the best thing..masa dia nak jolok lubang cipap aku...sakit tu memang sakit tapi pak we aku terer gila...sambil jolok..dia gentel biji bkelentit aku..sampai la semua terbenam masuk..fuhh...sedap giler...berkali kali aku klimaks...itu dulu..kini kami dah break...aku pun dah kangkang cipap aku kat banyak jantan dah...best punya pasai...tapi aku nak balak yg boleh hisap dan jilat cipap jer...abang ipar aku pun dah jolok lubang burit aku..masa kak aku tak de...sure laki dia masuk bilik aku..kote laki dia besar ..tu yg buat aku syok..sayang kak aku pulak bukan kaki sex...lantaklah...dia tak nak ..aku kangkangkan burit aku....kakak aku yg sorang lagi pun dah nak kawin jugak...nampak gaya yg ni pun boleh sapu jugak...respon baik jer...aku dah try sikit dah....nak tau ceritanya...tunggu......

manja

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -