SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

awek siam oiii

Sex = MALE
Where it happened = Danok
Language = Bahasa Melayu
Refnum = 34990
hello semua pembaca2 yang dihormati eheheh....sebenarnya aku nie segan gak nak tulis pengalaman aku pertama sebabnyer teruna aku hilang ngan awek siam lak tu...ish..ish...ish tapi nie semua dah lama berlalu sekarang nie pun aku dah berumahtangga.... so ceritanyer macam nie la lebih kurang yer... masu tu aku nak ke UUM tapi sampai kat Jitra kereta aku accident lak ngan divider lebuhraya... so terpaksalah aku duduk lama kat UUM nie...nak jadi kan cerita member aku masa tu memang bercadang nak ke danok la salah satu daerah di siam berdekatan dengan border malaysia thailand siapa yang pernah pergi tu tau la...so aku pun join la...sampai jer kat sana kita semua pergi kat satu bar..dalam tu ader la awek ramai so tauke bar tu tanya pilih la satu...aku pun tenaglah satu2 seksi sungguh awek2 tu stim jugak aku masa tenang tu... semua awek kat situ jambu2 belaka...semua member aku dah pilih tinggal aku sorang jer belum...jadi tanpa membuang masa aku pun pilihla yang awek yang teteknya besar dan putih2 jugak la....ehehehe... so bayar la kat tauke tu lepas tu awek tu bawak la kitaorang ke bilik mereka....pada pengetahuan kau orang awek tu booking satu hari... sampai jer kat dalam bilik awek aku tu tak tau pulak cakap melayu isshhh....payah betul la... tapi tak per la... dia terus bukak baju dier sampai la dia bogel bulat kat depan aku nie...aku pun malu la jugak sebabnyer aku tak pernah dalam setuasi nie...aku terpaku jugak la tengok body seksi awek siam yang dah bogel nie....ishhh....lepas tu awek tu senyum kat aku .... aku rasa dier tahu la nie 1st time aku kongkek....bertuah dier dapat teruna malam nie...eheheheheheheheheh.....awek siam tu jalan menuju ke arah aku dan terus membuka semua pakaian aku... memang batang aku nie dah tegang habis dah masa tu...aku heran gak awek tu dok belekla batang aku nie ntah aper la yang dier cari then lepas tu dier masukkan batang aku yang dah stim ini ke dalam mulut dier... dia punyer kulum usshhhh....best betul la....dia pandai mainkan lidah dier masa dier kulum batang aku tu sampai telor2 aku pun dier kulum aku masa tu memang rasa nikmat sangat la time dier mainkan batang aku dengan lidah dier tu... aku rasa lebih 15 minit awek tu dalam bab kulum jer...batang aku memang dah tak tahan lagi masa tu.... dah la dier jilat then tangan dier pulak naik turun kat batang aku macam musterbate la lepas tu aper lagi terkeluar la air aku pancut kat dalam mulut dier... nikmat sungguh la...ishhhhh....di jilat kesemua air tadi aku rasa geli lak sekali sekala bila time lidah dier kena kat kepala batang aku.... then rileks 5 minit dia bawakkan aku ke bilik air lak... awek tu mandikan aku dia sambil mandi tu aku raba keseluruh badan dier aku main puting dier isshhhh....aku dah stim dah nie ehehehe....ok..ok...kita sambung balik...dier mandikan aku then dia sabunkan aku sampai jer kat batang aku dia lancapkan lagi dengan sabun lak....amboiii...awek nie terer sungguh la dier...lama gak kami kat dalam bilik air tu aku rasa 20 minit ader aper...aku terpancut lagi dengan cara lancapan tangannyer itu dah 2x dah nie...time tu aku tak tau la rasa cam mana tapi yang pasti batang aku dah luka dah aku rasa time dia lancapkan batang aku kuat sangat la....tapi its ok....yang penting puas dah...lepas mandi aku sekarang dier lapkan badan aku macam raja lakira nyer aku masa tu memang high class punyer layanan aku dapat....then dier suruh aku baring aku tengok dier lapkan badan dier lepas tu dier taruh sikit wangi-wangian kat badan dier...usshhhh...awek tu terus baring atas badan aku time tu batang aku just nice kat pantat dier....inilah 1st time aku rasa pantat betina atas batang aku... then dier kiss...aku layan jer sebab aku tak terer bab2 macam nie...sambil kis tu tangan aku pun mulalah kerja ramas buah dada dier then aku main puting dier sampai la dier mengerang sedap agaknyer....then mulut aku mula menjalar dari bibirnyer ke tengkuknyer sampailah ke puting dier....lama jugak aku main puting dier ngan lidah aku dam dalam masa yang tangan aku dok main kat pantat dier la....same thing jugak la tangan dier tu main kat konek aku...lepas tu dier dok bertenggong kat atas aku ambil tangan dier pegang batang aku supaya masuk ke dalam lubang dier la tu...perlahan2 aku tengok cara dier masukkan batang aku kat dalam lubang dier sambil mata dia terpejam...terbenam habis semua batang aku kat dalam pantat dier aku rasa suam jer....awek tu naik turun la kat atas aku nie syok jugak aku rasa dier buat macam tu isshhhh....tak tau la nak gambarkan macam mana aku rasa time tu...tapi awek tu memang pandai kemut la terasa batang aku ditekan sekeliling masa kat dalam pantat dier tu...sekarang giliran aku lak kat atas dier....aku pun henjutla keluar masuk banyak gak air dier aku tengok time nie aku lama sikit maklumla dah 2 kali terpanncut..tengah dok aku henjut tu aku tengok awek tu peluk aku erat mmm.....aku rasa mesti dier dah climaks nie...aku teruskan jugak henjut aku tu sampai la aku pun pancut kat dalam burit dier tu....tapi aku nak kasi tau kau orang la memang siam punyer service still the best dalam sejarah seks aku tu jer la....ok jangan print cerita nie buat modal melancap lak dah la yer ehehehehehehehehe.....babai

opppssss.....lupa lak....kalau sesiapa awek tu nak try ngan aku leh la tapi main aku tak nak la cuma jilat2 ok la....

awek siam oiii

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -