Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

ooh..sedapnya

Sex = FEMALE
Where it happened = hotel
Language = Malay
Refnum = 34408
Nama aku s...dan nama boyfriend aku masa tu pun s.Kami berkenalan pada Disember 1995 dan semakin rapat pada pertengahan 1997.
Sepanjang perkenalan kami, aku dapat rasakan bahawa s begitu baik, smart, bijak dan kacak. Dia tidak kisah langsung tentang penampilan aku.
Aku masih ingat lagi pada suatu hari, aku tanya pada dia pernah tak "Masterbed" dengan perempuan? Dia kata ada. Sorang aje. Aku pada mulanya jealous jugak.
Tapi lama kelamaan aku tak jealous sangat sebab aku tahu aku lebih cantik dari s. Aku juga tahu aku akan dapat yang lebih baik lagi dari s.
Setiap hari aku memikirkan dan selalu terbayang-bayang macam mana s pernah buat dengan ex dia. Sebelum ni pun, aku tak pernah ada experience Masterbed dengan lelaki.
Ringan-ringan tu adalah. Kadang-kadang aku terpaksa buat sorang-sorang sambil aku tengok blue tape.
Suatu hari aku dan s pergi makan 'CANDLE LIGHT DINNER'. Sambil makan, aku memulakan kata-kata power...
"s...U nak buat dengan I tak?" Terus sahaja aku ajukan soalan tersebut. "Ha? Buat projek ke?"..
Aku mengangguk. Dan seterusnya kitorang pun terus membincangkan bagaimana, bila, di mana, pukul berapa dan
berapa lama.
Kini sampailah hari yang ditunggu-tunggu. Kalau aku ikutkan memang dah sabar lagi dah.Akhirnya kitorang pun berada di sebuah
hotel yang telah dijanjikan..
Sesampainya di dalam bilik tersebut, s terus mengucup mulut aku sambil menarik-narik lidah aku dengan lembut. Dia juga
kadang-kadang memberi aku peluang menyedut pula lidahnya. Sedap juga rasanya. Sambil dia menghisap lidah aku, aku dapat rasakn
yang pantat aku sudah berair. Kalau ikutkan hati nak je aku cakap masuklah..Tapi...aku steam sangat...s memang pandai..aku tidak perlu
suruh dia buat apa-apa. Dia sendiri seakan sudah tahu apa tugas-tugasnya.
sambil dia cium mulut aku, dia raba-raba tetek aku yang tengah tegang giler. Dia semacam tidak puas lalu dia bukak baju aku serta bra aku.
Fuhh...Katanya...Sayang, abang suka betul dengan tetek sayang ni. Lalu dia pun menghisap puting aku yang sedang naik membengkak lalu dihisapnya
lembut-lembut...
"Abang...Sedapnya"
Setelah itu dia terus menyusur ke arah bawah di mana pantat aku bertapak..Ditariknya skirt aku lalu ternampak olehnya akan underwear aku yang sangat jarang..
Seakan magnet, dia terus mencium pantat ku tanpa membuka underwear terlebih dahulu. Aku yang dari tadi merengek, terus merengek sambil menggeliat.
"Sayang, banyaknya air kat pantat sayang ni"
Aku pun tersenyum padanya. Di dalam fikiran aku terbayang batangnya sedang masuk-keluar, masuk-keluar
ke dalam lubang pantatku.
Akhirnya s terus membuka underwearku. Dia sungguh terpegun dengan pantatku yang putih melepak. s memegang pantatku
dengan menggunakan jarinya. "Oooohh.....sedapnya abang.." Aku menjerit...
"Abang, sedapnya kalau masuk...." Aku tidak sedar perkataan itu terpancul dari mulutku sendiri..
"Ya sayang...Abang masukkan ni..Kangkang luas-luas sayang..."
Aku nampak si s membuka semua pakaian dia dan aku terpandang pada batangnya yang besar lagi panjang. Inilah yang aku idam-idamkan. s semacam sudah bersedia untuk melancarkan batangnya ke dalam lubangku. Tiba-tiba....
"Aaahhhh.....Abang sakit bang..."Suara aku makin lama semakin perlahan lalu disambung dengan..."Abang, sedap bang..."
si s sambil menurjah batangnya ke dalam lubang aku, dia mengatakan lubang aku memang ketat dan dalam . Seakan mahu sahaja dia masukkan segala-galanya
termasuk telo dia ke dalam lubang aku...
Lama juga aku dan s di atas ranjang. Macam-macam posisi yang we all buat sampailah aku punya air nak keluar..
"Abang...air sayang dah nak keluar bang...."
"Sayang, abang pun...Sayang, abang pancut kat dalam ya sayang....."
"Pancutlah kuat-kuat bang....."
Sambil kami berdayung, tiba-tiba aku dapat rasakan satu pancutan panas menerjah ke dalam lubang ku....Oooohhhhh..Sedapnya..

Itulah first time aku. Walaupun dara aku sudah hilang namun aku tidak menyesal kerana disebalik kehilangan itu,
aku mendapat satu nikmat yang tak terkata sedapnya yang dapat aku jadikan rujukan apabila aku nak buat lagi...so nanti aku
akan semakin expertlah...
OOOOOHHHHHHHHHHHHHHH SEDAPNYA!

ooh..sedapnya

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -