Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Salmah

Sex = MALE
Where it happened = rumah aku...
Language = Malay
Refnum = 34347
Aku tak tahu nak start macam mana...maklumlah firstime tulih.... Okaylah.... emmm aku berasal dari kuantan masa tu aku masih form five...Jiran aku nie seorang cikgu dari Ipoh masih bujang menyewa kat sebelah rumah... Dia nie mengajar kat salah satu sekolah rendah kat sini... ops lupa namanya Salmah... (bukan nama sebenarlah) Dia nie memang rapatlah ngan family aku...sebab dia duduk sorang kan... selalulah dia makan ker lepak ngan kitaornag kat rumah... Aku lak jenis tak lepak sangat kat rumah. Satu hari tu dia macam biasa lepak kat rumah kitaorng masa tu cuma aku ngan adik aku jer kat rumah . Masa tu tengah hari... tah macam mana dia terlelap sambil tengok tv.... baringlah nie... aku lepas makan nasi terus lepak kat sofa.... Sambil aku tengok tv tu dia tertidur sambil terangkat kaki sikit... aku pun terpikir gila rasa nak ngendap dia tidur... masa tu dia pakai macam skirt panjang tapi bila dia baring kain tu terselak sikit sebab kaki dia terangkat aku pun mengendap nampak panties putih ... steam giler tu.... siap masuk kepala dalam skirt lagi nak bau aroma...okay.. seettle... pas tu kejadian seterusnya aku mengendap dia masa dia mandi kat rumah aku sebab dia kata rumah dia takder air... aku hairanlah sebab setahu aku rumah dia mesti ada air sebab rumah aku ada air... aku tak kesahlah sebab lagipun rumah aku tak der saper kecuali adik aku nagn aku jer... sampailah ke satu hari masa tu aku sorang kat rumah biasalha layan cerita blue sorang sorang sebab adik aku kokurikulum... aku dengar ada orang ketuk pintu rumah aku ningat bapak aku ke mak aku ke balik...mengelabah aku rupanya cikgu sebelah... aku tanya kat dia nak apa?? dia kata sajer jer nak lepak..pas tu dia tanya aku tengah buat apa??? aku jawab takder tadi tertidur...padahal berpeluh muka segar... aku keloentonglah... dia kata dia nak masuk kejap aku tak kesahlah lagipun dia dah biasa lepak kat rumah aku.... aku pun terus masuk bilik aku bukak radio pas tu sambunglah balik pekerjaan aku melan#####p yang tergendala tadi... sambil best best lancap tu aku terdengar dia masuk bilik air ...aku pun dengan pantas ngintai... rupanya dia lupa nak kunci ker,,, sengaja ker aku pun tak tahulah kan.... tpai memang klearlah aku nampak... tah macam mana dia panggil aku dari bilik air... aku pakai seluar balik terus gilah kat dia... dia kata temapat air sumbat sambil tu dia tunduk aku nampak lurah dendam.. dia terperasan aku usha.. terus dia sound aku tadi aku tengok blue yer??? akuterkejutlah terus aku belah malu beb... nanti dia sound mak aku tak ker majal aku... Dia kat releks takper,... dia takkan cakap sesiapa... pas tu dia tanya lagi best ker cerita tu??? aku kata okay jer...pas tu dia kata nak tengok .... aku pikir minah nie biarbetoi nak tengok cerita blua ngan aku kanm... aku pun tak kesahlah... pasang pasang tak sampai 10 minit..dia dah duduk kat sebalah aku... aku tengok dia dah macam tak tentu araH DA... aku pun rasa nak tocenglah kan... aku cakap nak masuk bilik kejap dia terus tarik tangan aku...pergghh nie best nie... dia terus cium pipi aku...aku masa tu tergam,amlah kan nak buat macam mana kan firstime.. dia cium mulut aku pas tu turun sikit kat leher.. best giler .........tangan dia usah cerita lah satu badan aku dia raba... akulah apa lagi meraba tetek dia first first .. tak cium apa apa.. terus raba breast dia... bangang kan... ??? apa nak buat... dia bukak baju aku terus nyonyot tetek aku... pas tu8 dia buakak seluar ngan underwear aku... pelir usah cerita lah keras giler beb...mak aiihhh. dia kulum pelir aku bestnya....tak sampai dua minit aku dah cummed... banayk giler aku cakap kau... maik aikkk bestnyer,.... aku pun teringin nak jilat cipap aku pun terus mintak kat dia nak jilat pepet sebab aku lama dah nak buat benda tu macam kat cerita blue... dia pun bukak semua teklanjang bulat ngankang kat depan aku... aku jilat best gila beb bau dia... wa cakap lu.... aku jilat ...jila sampai dia cummed dalam mulut aku masin gila best .... batang aku dah keras dah masa tu... dia kata dia nak rasa batang aku kat dalam cipap dia sekarang aku ikut jer... masuk jer perghmaik aik....best giler beb... aku pun mengenjutlah macam aku seklau tengok kat Video tu... dia mengerang,,, seks gila aku cakap kau.,... ada kat 3-4 kali dia cakap kat aku dia klimaks.... aku pun tak tahan terklimakslah..........selai lagi... best gila aku cakap kau lepas tru aku main lagi ngan dia kali nie bukan sajer kat pepet tapi kat lain lain pun ada.... aku main ngan dia ader kat dua tahun sebab dia pindah balik Kl...... pas tu dia kahwin jemput family akulah gi.... dalam hati malang siut mamat yang dapat walaucamno pun dia memang de b est higgalah ke hari nie........... dia tu sebab dah puas aku kerjakan....

Salmah

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -