Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Nak Lagi!

Sex = FEMALE
Where it happened = Rumah Aunty
Language =
Refnum = 33686
Masa tu aku kena tolong aunty aku jaga baby dia umur 3 bulan
sebab dia ada dinner. Aku tanya aunty aku boleh tak ajak boy aku temankan, takut boring kata aku.Dia kata OK. Aku pun talipon boy aku suruh dia datang. Puluk 7.30 dia sampai, dia kata baru lepas main bola, dan mintak tumpang mandi. Lepas mandi kami makan sambil tolong aku jaga baby. bila baby dah tidur, kami duduk tengok VCD. Dia kata dia ada cerita XXX, aku pun tak pernah tengok, teringin juga rasanya, sebab nak tau macammana cerita tu. Aku tengok macam-macam stail dia orang buat. Stim jugak rasanya. Boy aku tanya part mana yang aku suka. Aku kata tak tau, tapi nampak best bila lelaki tu jilat pussy girl tu. Dia tanya aku nak try tak. Aku kata malu, sebab nanti dia tengok pussy aku. Kemudia dia kata, "OK, kalau macam tu, kita buat kat dalam bilik, tutup lampu, biar lampu jalan saja yang nampak". "Tapi I takut nanti mengandung", kata ku. "Tak, I cuma jilat saja nak bagi you rasa, OK?". Sampai dalam bilik kami tanggalkan pakaian masing-masing. Aku terus baring atas katil. Di suruhnya aku kangkang luas-luas. mula-mula mulut aku dicium, kemudian tetek aku dinyonyot pelan-pelan. Aaahh.. nikmat rasanya. Kemudian turun kebawah sampai ke pussy ku. Tak ku sangka sesedap ni, klentit ku dijilat, kemudian kelubang pussy, kemudian dia nyonyot klentit aku sambil menarik klentit dengan bibirnya. Dekat 10 minit dia menjilat pussy aku, dan aku rasa 3 kali aku klimax. Aku tak tahan aku suruh dia masukkan batangnya dalam pussy aku, aku inginkan kesemuanya. Dimasukkan pelan-pelan, menjerit kecil aku, makin lama makin laju, makin kuat suara aku, ah ah AH AH AH AAAAA.... kami sama-sama klimax. dekat 15 minit kami baring bersebelahan nak hilang penat. Aku katakan padanya yang aku puas sungguh dengan layanan dia. "Tapi ada satu lagi yang belum kita cuba?" "Apa dia?" kataku. "I nak rasa batang I dalam bontot you pulak" "Boleh ke?" tanya aku padanya "Kita cuba" "tapi kalau sakit macam mana" tanya aku,
"I berenti" aku pun setuju. Dia cuba masukkan tapi tak dapat
kemudian dia ambil krim tangan dan sapu pada batang dan dalam lubang bontot aku banyak-banyak, senang nak masuk katanya. Dicuba sekali lagi, tak boleh jugak, dicuba sekali lagi, "jangan sayang, sakit I" tapi tak dihiraukan dengan permintaan aku. Ditarik kedua tangan aku kebelakang dan diikat, muka aku terbenam kebantal. kali ni dia menolak batangnya kuat sikit, tak boleh jugak sebab terlalu kecil lubang bontot ku. Oleh kerana terlalu geram, dia terus menerjah sekuat hatinya. Menjerit aku sebab sakit, mengalir airmata menahan sakit. Dekat 10 minit barulah dia sampai klimax. kemudian dia masuk bilik air untuk memmasuh batang dia dan bila dia keluar dia terus main dengan pussy aku lagi. Setelah selesai dilepaskan ikatan tangan ku. walau pun marah tapi aku puas malam tu.

Nak Lagi!

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -