Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Best giler!!!

Sex = MALE
Where it happened = Di rumah aku
Language = Malay
Refnum = 33676
aku tau korang sumer dh ader pengalaman dlm bab memantat nie.aku pn ader gak.di sini aku nk citer sikit pengalaman aku.
Maser kejadian nie berlaku,aku maser barue form 4.awek aku plak baru nk mencapai umur 14 thn.So,aku ajak ler awek aku nie gie dating.aku pn aper lagie,pergi le bersiap.kater nk jumper awek,mesti wangi² maa.so,aku jumper dier di tempat yg tlh dijanjikan.mak aih!.cam ziana zain wa akap ama lu!.cun giler awek aku nie.Pastue kami jln² ler satue shopping complex.jln punyer jln aku dh luper yg mak aku suruh balik cepat pasal nk balik kampung.aku menggelabah giler.tengok jam dh pukul 5.30 ptg.aku tipon mak aku.tkder org angkat.alamak,mampus aku.pastue aku ckp kt awek aku yg aku nk balik.dier kater ok.pastue aku terpikir kalo aku ajak dier dtg umah best gak.dh alang² mk aku dh tk der kt umah.lepas tu aku bg tau die.dier dgn sportingnye ckp ok.ceh!best giler awek aku nie.sampai jer kt umah aku suruh die tunggu luar dulu.aku nk tengok line clear ker tk.sampai jer kt pintu umah,ader nota yg mengatakan aku tido sorang mlm nie. Yahooooo!!!!. merdeka³.pastue aper lagie aku ajak ler die masuk umah aku..aku tengok kt atas meja ader makanan mk aku tinggalkan utk aku.selamat duit aku.pastue aku bkak TV.awek aku cam boring jer.pastue aku ajak die naik bilik aku.pastue aku suruh dier duduk atas katil aku.pastue aku tanyer dier camner PMR taun dpn.dier ckp ntahla.die suruh aku ajar die memandangkan keputusan PMR aku taun lepas kirer ok.aku pn ajar dier tapie aper yg aku ajar aku pn tk tau. yg aku tau adik aku dh tk saba.tibe² aku dgn gatal mulutnye tanyer dier penah main.alamak,kantoi aku.tapie jangkaan aku meleset. dier senyum kt aku.pastue dier jwb tk.fuiyo. dare lagie awk aku nie...ader can aku merasmikan.pastue aku kiss telinga die.dier dh stim ler...aku aper lagie cium molot le lepastue.aper lagie.aku tengok dier dh tk tahan aku pn mulekan operasi dgn main tetek die.tetek die tk der la besat sgt.kire normal la.aku tengok adik aku dh intai² kt luar cari member die.pastue aku nk bkak baju dier.mule² die tk bg.ayat punye ayat, die bg gak.fuiyo.coli warne putih.skali lagie adik aku keraskan diri.aper lagie dh bkak baju mestile kene bkak seluar.aku cube bkak seluar die.mule² die tk bg gak.tapie biaser arh.aku ade ayat manis.wadohh.putih giler celah kelangkang die.aku aper lagie bkak coli dier.mule² aku ingat die tk kasik.tapi jangkaan aku melelest 100%.dier lagi tolong aku bkakkn coli die.wargh!!!.aku gile sekejap!aku nyonyot tetek die.wangi giler.pastu aku bkak baju aku.nampak badan aku yg tough nie.pastue aku bkak spender dier.aduh!!bulu baru nk tumbuh.aku cium cipap die.ader sikit bau gampang.tapie aku tk kisah.dh dpn mate saper tk nk.pastue die bkak seluar aku.malu giler aku haa.tapie tk per nk pantat punye pasal.pastue kepale adik aku dh terkeluar sikit.die intai carik member die.haa dh jumpe.pastue aku dgn sendirinya bkak sepender aku.aku tengok adik aku tersipu-sipu malu.tapie die dh besar.aku aper lagie terus mencari sasaran yg sesuai.sempit giler!!.nikmat wa akap ama lue!.pastue dier kolom adik aku..aku tengok kepale adik aku dh macam pakai code 10.aku skali lagie main sorong tarik papan dgn awek aKu..awe aku mencapai klimaks utk kali ketiga.tapie aku masik bley maintain.akhirnya aku mencapai satue tahap.adik aku memuntahkan hasilnye ke belakang awek aku.argh³.aku dh letih giler..last sekali aku tido ngan awek aku bogel sampai esok...sekian jer citer aku..saper yg nk tanyer atau nk rase kehebatan aku.bolehla emel aku something_possiblecom sekian...wa chow..adiossssss

Best giler!!!

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -