SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Rela

Sex = MALE
Where it happened = bilik pengakap
Language = Bahasa Melayu
Refnum = 33652
cerita ini adalah pengalaman pertamaku melakukan seks dengan seorang rakanku.tidak ku sangka dia adalah seorang remaja yang amat kuat seks.sekilas pandang,macam alim,padahal...so,aku start la cerita benar nih..
aku masuk sekolah ni masa form 4.mase aku masuk ni aku dikacau ramai budak pempuan..biasela aku ni agak macho le..dalam bulan 3 aku pun masuk pengakap.mase tu diorang ni adakan malam perpisahan budak form 4 jugak..die pindah kat kl kot..so malam tu aku pun tolong le prepare sikit makan2.mase tu aku ade kenal sorang ni..body bolele,taklah istimewa sangat..aku buat dek je ngan die..tapi die tengok aku semacam je..aku mula ingat kawan aku cakap yg budak pompuan sini jahat sikit..silap2 bole dibulinya..so,kitorang pun start la jamuan..lepas tu dalam pukul 10 malam tu habislah.semua pinggan kotor cikgu kate letak kat bilik pengakap..esok basuhla bile ade perjumpaan..sebab takut parents marah balik lambat..mase habis tu budak pompuan tu kate die nak jumpe aku kat bilik pengakap..ade hal..aku ni budak hostel so no hal.lagipun waktu tu hari budak bole balik..berani jugakle kitorang buat date..pasal budak balik.tepat pukul 12.30 mlm aku pun pegile.dah terbayang aku budak ni mesti nak kena ni..aku pun masuk la bilik pengakap..tak kunci.bilik ni kat tingkat3
gelap je.risau dibuatnye..dalam bilik tu ade lagi satu bilik..simpan barang2camping..aku pun ketuk la pintu.budak tu ade kat dalam..pastu die suruh aku duduk.tempat tu macam dah tersedia dengan kerusi dan lampu ayam terbuka,cerah sikitle.pastu dia kunci pintu tu.aku pun tanye kenape buat gini..tak elok.time aku tengah cakap je tiba2 die pandang aku dan berkata,"pis(name aku),sebenarnya aku dah tak tahan ngan engkau..tolong lah puaskan nafsuku.."macam merayu je...aku paham isi tersirat ni.aku pun tanye kalau aku buat ni tak nyesal ke..die geleng kepala.aku ni bukan baik sangat.so aku suruh die buka baju kurung die kalau die benar2 nak.dalam samar2 cahaya..dia buka baju dia habis2 depan aku..aku punyelah peranjat sakan..mak oi senah..bole tahan ye..muka die merah2 sikit bile tengok aku terbeliak mata pandang hidangan nih..dia berdiri stail tangan kat belakang.tetek die kira standard sekolah la,cuma puting die..gile.besar duit 5 sen..bayang la standard orang umur20 ke atas.sumpah ..besar.puas nih..pelir aku pun naik tegang tengok pantat dia.masih rapat dan ade sikit bulu..aku mula pegang pelirku dari luar seluar jeansku.aku tanye dara lagi..dia kata takdedah disebabkan aku ni..astaga..sebab aku hilang dara dia..biar betul..bole tahan jugak aku ni.(sure dia lancap ni)..ok la kalau korang nak baca lagi..tunggu sambungannye-tajuk


INTERMISSION

Rela

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -