Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Balas Dendam

Sex = MALE
Where it happened = hotel
Language = Bahasa Melayu
Refnum = 33305
Peristiwa nie berlaku lebih kurang 3 tahun lepas masa tu aku bekerja sebagai PRO disebuah syarikat swasta. Aku ada kenal ngan sorang awek nie nama dia Rina. Dia nie kembar adik dia lina. Tapi aku rapat ngan rina nie. Satu hari tuh aku ajak dia pegi disko. Aku pegi ngan member-member aku adalah dalam 5-6 orang termasuk Rina ni. Masa tengah dok sembang-sembang aku sound dia yang aku nak hantar dia balik. Tapi dia taknak, dia nak balik sendiri. So bila nak balik aku sengajala pegang tangan dia ajak dia ikut aku tapi dia terus amik air coke dari atas meja pastu curah kat aku. Akupun bengang la. Yela kene curah dengan air dek awek. Satu disko gelakkan aku. So aku chow la dari situ. Lepas 2-3 hari aku jumpa Rina ni mintak maaf. Dia pun mintak maaf sebab malukan aku depan orang ramai. Akupun cakap takpe sebab slah aku (dalam hati masih dendam). Pastu aku jumpa member-member aku, nasib baik member aku ni side aku. Ade yang bagi rancangan supaya curah balik air kat Rina depan orang ramai, ade pulak yang suruh aku fuck dia. Makin lama hati aku makin geram ngan Rina ni. Hinggan satu hari tu aku dapat idea nak bagi si Rina ni mau dengan cara multimedia iaitu buat gambar bogel dia dan dedahkan kat internet. So satu hari tu aku ajak Rina pergi parti. Tapi sebenarnya aku nak kene kan dia. Aku amik dia kat bus stop jam 8.00 malam. Pastu terus aku menuju ke sebuah hotel yang telah aku sewa dan siap dengan video kamera untuk merakamkan aksi aku ngan Rina. Bila sampai jek hotel aku terus bawa dia ke bilik. Sebelum masuk pintu bilik aku suruh dia tutup mata dan aku tutup mata dia dengan tali leher. Dan tangan dia aku ikat ngan tali. Sebab aku kata nak buat surprise kat dia.. bila je aku bawa dia masuk dia kata kenapa senyap je. Pastu aku terus tutup pintu bilik dan letakkan dia kat satu kerusi. Terus aku amik kamera dan aku pasang sinar-X yang boleh melihat tubuh dia Rina ni. Terus aku snap beberapa kali. Pastu aku tanggalkan baju aku dan londehkan seluar aku tinggal lah boxer short aku jek. Pastu aku gesekkan konek aku kat tangan dia dia Tanya apa tu?. Akupun jawabla itulah senjata aku. Pastu aku buka ikatan mata dia. Rina ni pun terperanjat sebab yang hanya dalam bilik tu hanya aku ngan dia jek je. Dia pun marah marah aku dan suruh lepaskan ikatan tangan dia. Tapi aku tak buat dulu. Aku pergi dekat dia pastu aku duduk atas beha dia menghadap muka dia sambil menghenjutkan konek aku kat badan dia (Rina ni masih pakai baju). Bila dia start jek menjerit aku terus kiss mulut dia habis aku nyonyot sekuat hati aku kekadang aku gigit lidah dia bagi dia sakit sebab geram sangat. Pastu tangan aku mulala merayap kat baju dia pastu aku rentap semua pakaian dia tinggalla coli ngan kain jek pastu aku terus menguli buah dada dia yang tak berapa besar tu tapi boleh dibesarkan. Rina ni dah nangis sambil menjerit. Aku cakapkat dia lagi dia menjerit lagi kuat aku tibia dia bila aku dok uli slow-slow, Rina ni pulak yang menjerit habis la tetek dia dah naik merah pastu makin kuat dia menjerit aku dah takleh tahan terus melat kat tetek ngan tengkuk dia dan kat pipi ngan hidung dia. Pastu aku amik video kamera dan letakkan kat stand dia dan halakan ke arah si Rina ni. Aku cakap kat Rina tentang plan aku dan dia menangis jek. Pastu aku cepat cepat tanggal kain dia tinggalla panties dia warna cream. Pastu sambil video tu rekod masa dia meronta aku amik gak gambar bogel dia. Habis satu roll filem (36 keping) aku pasang satu lagi. Pastu aku pun mula la adegan seterusnya iaitu meratah badan si Rina ni. Habis dari rambut sampai ke peha basah dengan air liur aku. Pastu aku tanggal seluar dalam aku dan tala kat badan dia. Menjerit si Rina ni. Pastu aku gesel kat panties dia masa dok tengah gesel takleh jek kaki kerusi tu patah. Kau tergolek aku ngan Rina nie. Kaki dia sebelah kanan jek yang dah terkuar. So aku angkat dia letak kat meja. Ikat semua tangan. Kaki dia aku kangkang seluas yang boleh pastu aku adjust video cam. Pastu aku tanggal panties dia. Mak kau bulu macam hutan belantara wa cakap. Aku pun amikla shaver. Cukur bulu dia habis licin. Pastu aku pun tindihla dia sambil tangan aku gentel putting dan konek aku cari lubang. Sampai kat lubang nikmat terus aku tujah. Menjerit kuat giler wa cakap pastu aku henjutla sampai aku nak klimaks pintu aku diketuk aku pun stop la. Aku pun amik kain ikat mulut Rina ni. Pastu aku gi tengok rupanya tauke Tanya apa pasal akupun jawabla tengah ‘roti bikin’. Apek tu pun Tanya kenapa kuat sangat jerit aku pun cakapla ini first time. Pastu apek tu pun blah. Akupun mula tujah dia lagi. Habis darah dia mengalir kat meja ada yang dah tumpah ke karpet. Lepas tujah punya tujah aku pun dah sampai ke kemuncak nak pancut so piker kesian aku pun pancut kat celah tetek dia ada jugak yang terkena kat muka dia. Bila aku tengok air mani aku bertakung kat celah tetek dia akupun sapulah kat bibir, muka badan ngan kat cipap dia. Pastu aku amik darah dia sikit satu kat tetek dia. Pastu aku pakai balik baju aku pastu aku off video cam. Dan amik kamera lak amik gambar dia sampai habis satu roll lagi. Pastu aku cakap kat dia yang aku nak offer apek hotel tu main ngan dia.Rinan ni pun nangis jek.

So sampai sini dulu lain kali aku citer masa shooting Rina ni ngan 2 orang balak.

Balas Dendam

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -