SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

1st date aje dah dapat

Sex = MALE
Where it happened = Penang
Language = Malay
Refnum = 33241
Aku jumpa ngan dier semasa bungalow stay.. aku memang malas ngan bungalow stay sebab diorang main macam budak2 aje kat situ.. tapi member sorangtu rajin pujuk aku..

cantik amoitu.. hidung mancung, tinggi pulaktu.. i tengok ramai jantan cina yang syok kat dier.. tapi dier buat tak kisah aje.. aku pun dok perhati kat jauh aje, tak berani pi dekat2 , buat malu aje kalau dier reject

ok.. sampai time aku gian rokok, aku pi sorang2 kat luartu duduk atas bonet kereta aku... fuh.. terperanjat aku nampak si Samanda jugak kat luar, diertu dah bosan kot kat dalam..
aku pun pi cuba sembang2 ngan dier

diertu pun macam aku, tak suka games bungalow stay..lagi pun dier suka udara nyaman.sembang punya sembang rasa seronok jugak.. walaupun dier tak berapa fasih tapi dier senyum aje selalu, macam enjoy pulak.sembang biasa aje, kerja kat maner, komen2 sikit tentang night life kat penang tu.. dan lain2 lagi..komen sikit ngan masakan2 majmuk kat penang.. seronok sembang sambil aku ramas2 body dier ngan mata aku

lepastu aku tanya dier nak pi cafe ke tak ngan aku, malas nak masuk main ngan budak2 tu lagi.. dier fikir sekejap. fikir punya fikir dier angguk kepala kemudian dier kata nak pergi ajak member dier yang sorang lagi.. aku kata kat dier, malas ah.. aku ni malu bila ramai2 orang... dier pun kata ok

lepas beli kopi.. kami masuk kereta pergi tepi pantai..aku dok perhati body dier sejak awal2 lagi.. fuh.. padat.. tinggi pulaktu.. pakaian dier walau pun semuanya ditutup baik2, tapi kain bergetah ketat, fabric bersinar pulak tu.. mengancam betul

aku tukar sikit topik perbualan bagi hot sikit.. so aku tanya berkenaan bf dier..dier kata ader tapi dah putus.. aku buat2 terperanjat, dan heran kenapa gadis sebegini cantik orang tak hendak... dier senyum simpul aje..
dier kata dier yang tak hendak..

kemudian aku kata aku dok perhati gerak geri dier sejak awal lagi.. dan amat tertarik.. bila aku tengok dier senyum aje.. aku pun pegang tangan dier..

lepastu aku buat nada sembang aku pelan sikit.. nak ambik kesempatan dekati dier. masa tu tangan aku yang sebelah tu dah peluk bahu dier.. dier tak reject pun

aku buat2 resah sikit dan takut2.. dier kata dier pun takut jugak.. lepastu aku pegang kepala dier , bagi renung mata ku.. mulut pi dekat sikit nak cuba nasib tengok boleh cium tak..

fuh.. punya durian runtuh !! dier tutup mata dier cium aku... masa tu aku senyum lebar.. sedap rasa hati bila pompuan boleh terima kemesraan begini walaupun tak berapa kenal lagi..

lepas dier kasi ciumtu, aku tak buat2 bodoh lagi.. terus tangan masuk dapat blouse dier...mudah aje alihkan bra dier, sekejap dah dapat pegang tetek..

tangan yang sebelah lagi pegang peha.. tapi tak lama kat situ.. terus naik ke celah kangkang.. ramas2 sikit atas panties dier.. pastu terus masuk tangan aku kat bawahtu

fuh.. punya basah !! masa tu aku dok fikir.. hmm buat ape buang masa main2 kat kereta, so aku suruh dier tunggu aku bawak balik bilik aku..

masa kat bilik dier nampak takut2 jugak, ntah kenapa.. tapi aku selamba aje turun jilat kat pantat amoi tu.. sekali jilat aje dier terangkat-angkat... dua kali jilat dah mengerang..tiga kali jilat dier pegang kepala aku.. alih2 sikit kemudian tekan hidung aku straight kat pantat dier..
fuh.. agressive betul


aku tengok dier aggressive aku pun balas balik.. bagi dier kulom mendatu..sekali sekala aku alih2 rambut dier agar aku boleh nampak wajah jelita dier ngan jelas lagi.. pastu kami buat 69... fuh.. masa tu aku dah tak tahan lagi dah.. terus sembur sambil mendaku tu masa dalam mulut amoi tu.

gerak badan dier nampak macam tak selesa aje bila aku sembur kat mulut dier.. so aku pun kat.. sorry, sorry.. sorry ye.. tapi sambil aku mintak maaf aku dok pegang kepala dier tak bagi dier lagi terus henjut bagi titis mani sakti aku tu keluar habis..

tissue paper tak ader kat bilik aku so dier kena ambik panties dier buat lap muka.. sambil ludah keluar air mani yang telah ku sembut ke mulut diertu..

lepastu dier macam marah2 aje.. tapi aku peluk dier bagi dier relax sikit..

masa aku hantar dier balik rumah, sepatah pun kami tak cakap.. aku rasa2 dier dah tak nak jumpa aku lagi.. tapi aku beranikan diri mintak telepon dier... mintak 2 kali aje dier dah kasi.. durian runtuh lagi..

amoitu aku hentam sampai lebih kurang satu setengah tahun.. kemudian aku dah bosan ngan dier.. aku pun buang.. citer nak buang dier pun boleh tulis cerpen.. bukan ape, gadistu kalau dah bersama kita lama2 dier naik feeling sikit susah nak pisah.. jenoh aku cari helah buang dier.. tapi itu lain citer lar.. ok

1st date aje dah dapat

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -