Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

pertama kali

Sex = FEMALE
Where it happened = rumah teman lelakiku
Language =
Refnum = 32808
hiii...ini kisah masa aku dengan boyfriend aku, umur boyfriendku masa tu 21 tahun masa tu kitorang kat rumahnya, so macam besalah kitorang romance then sentuh sana sentuh sini...so boyfriend i tanyalah yang dia nak sex dengan aku, memang masa tu i panic and takutlah.
Then, aku cakap kalau dia sanggup menerima risiko dan bertanggungjawab i sudi...jadi dia cakap dia sanggup dan berjanji takkan tinggalkan aku. kami mulakanlah, ini pertama kaliku jadi tak tau macam mana nak mulakan so boyfriend aku kata RELAX je so aku relax.Then dengan pelan-pelan dia buka bajuku,coliku,seluarku dan last sekali seluar dalamku..uhhh, ghairah betul!Lepas tu dia cium aku
dan ramas buah dadaku dengan pelahan-lahan.Dia mula membuat LOVE BIAT dicelah buah dadaku sungguh sedap sekali, aku mula membuka bajunya,seluarnya dan seluar dalamnya...! jadi boyfriend aku menjilat tetek aku dengan lidahnya dan mencium
tetekku dengan perlahan sekali..wahhh, ghairahnya aku.Aku nampak batangnya dah mula menaik dan boyfriend aku memasukan batangnya kedalam tetek ku dengan pelahan-lahan sebab dia tahu aku pertama kali dan dialah merasmikan tubuhku yang suci. so, dia masukkan dengan pelahan wahhh... sakitnya.Jadi boyfriend aku tak paksa masukkan jadi dia cium aku untuk sementara,kali kedua dia masukkan batangnya juga tak dapat sebab aku rasa sangat sakit macam koyak... hee..eahhh...macam nilah kalau pertama kali! so kali ketiga dia masukkan nasib baik masuk, tapi sakitlah...boyfriend aku mulakan dengan goyangan yang pelahan. Lepas tu dia menperkuatkan goyangan dia tu, nahhh....masa tu macam aku di atas langit sudah kerana kesiokkan serta kesakitan.Jadi lepas tu air mani Boyfriend aku keluar, so cepat2 dia keluarkan...wahhh, tegangnya batang boyfriend aku. so aku belai batang boyfriend aku tu dan menjilat sisa2 air mani tu dan menghisap batangnya tu...wahhh,kesedapan pula boyfriend aku masa tu...bila sama2 sudah penat boyfriend aku kata dia akan buat lagi yang terbaik untukku, aku cuma tersenyum tapi di hatiku adakah dia akan khawinku!selesai saja saya melihat dara kesucianku di katil boyfriend aku, boyfriend aku terus pelukku dengan erat sekali kerana aku ni merupakan perempuan yang suci dan sanggup memberi kesucianku kerana CINTA! Tulah kisahku bersama boyfriend aku yang sangat kucintai.

pertama kali

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -