SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

org limbang punya cerita

Sex = MALE
Where it happened = rumah ngkau
Language =
Refnum = 32683
Satu hari, aku dan tige org kawanku berjalan2 di limbang plaza yg tak best...Disebabkan tak best, akupun boring...kawan aku pun blah balik rumah..kemdian, akupun tlepon sorang gerek ni..gue tanya sama dia "buek apo?" dia jawab "gue? Ooooo...saya! gue tengah boring nie!" pastu akupun tanya dia "aku dtg rumah ngkau buleh tak?" lalu diapun kata "takkan tak muleh,pigi Aaahhh rumah aku!" tanpa wasting time akupun tumpang keta org yg tidak dikenali....(ala... pandai-pandaila kelentong sama driver tu, kan.....) alkesahnya nama kawan gue nie jessica Li........... kat simpang rumahnya gue pun berhenti lalu berjalan masuk kerumahnya.....belum ketok lagi pintu.. dia dah buka pintu..
akupun apa laie masuk la... gua tanya dia mana parent dio..
dia kate ada kat kuching. he! he! he!.. bulehla buat 'projek'. mula-mula kami main................ playstation. bila boring kami sambung tengok tvla pulak....
pastu gue suggest tenguk crita 'warna biru' (ala takkanla tengok cerita tv1,tv2,tv3,tv brunei...astropun makin boring) jess kata takder, tapi jiran seblah rumah dia aderla
Lalu diapun pergila pinjam sama kawan dia,Priscilia.
seploh minit kemdian kamipun pasangla cerita 'biru' tersebut dalam bilik dia (dlm bilik dia aje ade vcd)
Wau... sungguh mengancam bila tengok crita tersebut sementara jess. pula tengah pasang aircond pasal panas sangat.. After beberapa minit.....bilik tersebut menjadi sejuk giler cam icebox.... crita biru tu pulak buatkan konek aku makin 'stim'.... pastu jess yang baru sajer mandi
duduk seblah aku... guepun menung muka jess...Dalam fikiran gue "hmmm...kalau gue 'test' sekali... camna Aaaa...?"
ntah ape-aper ntah jess terus pegang gue punya konek...
Ah..sudah! apa lagi guapun melayan dia..
mula-mula kami bercium-cium (sepertimana cerita yg selalu ditengok kat movie) pastu akupun slow-slow buka tuala jess.. Jess pula bukalah baju south park gue dan seluar jeans gue….
Aku jila-jilat pula breast dia sampai ke lobang dio….. rasa geli pulak! Pastu akupun masukan lah konek gue dalam jess punya ‘gua’… Fuhhh…. Punyala sodap macam mee Maggie perasa kari.
Aku ‘up n down’ atas badannya yang ramping dan cantik itu…. Tetiba… gue rasa air ‘duit’ aku terkeluar… “hah…! Camna tuk…. Abih Aaaa nanti dia ngandung!” fikir gue… So, akupun britahu sama itu jess. Dia respon “no worry la… I know what to do”.. Fuh baru lega rasanya… kemudian akupun balik rumah pada pukul 5 petang.. Selang dua hari kemdian jess telefon aku suruh pegi rumah dia skali laie…. Gue kata tak nak…pastu dia pun hang up telepon.

Haa…. Itulah cerita bagaimana gue hilangkan virginity dia…… best woo……. Saya cadangkan supaya org ramai yg berumur sama dengan saya buat lah sepertimana saya buat…… Ha! Ha! Ha!


Abis cerita

org limbang punya cerita

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -