SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Ita

Sex = MALE
Where it happened = everywhere
Language =
Refnum = 32649

Aku ni seorang siswa.Nak cakap handsome sangat takdelah, tapi O.K jugaklah. Aku ada sorang member yang boleh dikatakan baik jugaklah dan dia ada sorang awek yang boleh tahan. Nama dia Ita.Aku meluat sikit tengok dia ni sebab mulut banyak. Satu hari lepas member aku ni balik kampung dia dengan kakak dia ,dia suruh aku hantarkan awek dia ni kat Pudu sebabaku ada kereta. Nak dijadikan cerita tiket untuk awek dia ni nak balik ke kampung dah abis. So terpaksalah aku hantar dia balik kat rumah sewa dia kat Shah Alam. Dalam on the way balik tu, dia sudah bukak satu rahsia yang dia sebenarnya sukakan aku. Aku senyum jelah. Dia puji badan aku yang tough tak macam balak dia yang sekeping.
Dalam hati aku minah ni kena main dengan aku kang, bila dia start pegang peha aku. Aku sound dia direct yang dia tak sayang balak dia ke? Dia cakap sayang, tapi kat aku pun dia sayang jugak. Bila sampai S.A hari dah larut malam adalah nak dekat 12.00 tengah malam. Dia ajak aku masuk rumah dia. dalam hati rezeki ni.
Aku pun masuklah rumah dia dan terus pegi bilik dia. Dia suruh laku lepak dulu sebab dia nak mandi.Aku pun lepak lah sambil selonkar almari dia dan aku jumpa sekotak VCD blue.Kagum gak aku kat minah ni, sebab time tu VCD blue bukan senang nak cari macam sekarang. Aku terus bukak satu CD kat computer dia. Masa aku tengah layan baik punya, awek dia keluar dari bilik air. Dia terkejut tengok aku tengah layan CD blue dia. Aku ajak dia tengok sama, dia cakap dia malu. Aku pun dengan serlamba tarik dia pelahan-lahan duduk dengan aku kat atas katil dia. Aku start ramas tangan dia dan terus ke badan macam nak urut.Urut punya urut sampailah ke tetek dia yang tak berapa besar.Aku bukak towel yang dia tengah pakai, terus dia terbogel depan aku. Aku dah tak kira, awek tak awek member. Ita blushing gila babi sampai merah betul muka dia.
Aku jilat badan dia dari tetek sampailah ke pantat dan sampai ke lubang jubo. Aku suruh dia hisap konek aku sampai kecut dia kerjakannya. Aku pecahkan dara dia malam tu. Air mani aku penuh kat muka dia masa aku pancut. Besok tu aku hantar dia kat Pudu. Sejak dari ari tu sampai sekarang ni aku main dengan Ita walaupun dia dah kawin dehgan member aku tu. Masa dia tengah mengandung anak pertama pun aku main dengan dia. Member aku ni lurus sikit, so aku rasa dia tak tau affair aku ngan bini dia. Next time aku cerita macam mana aku main dengan adik Ita, Sarah yang baru umur 15 tahun kat rumah Ita. CHOW!

Ita

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -