SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

azri

Sex = MALE
Where it happened = in a room
Language =
Refnum = 32466
Aku selalu masuk page nie baca cerita-cerita blue. Nie ader satu cerita stim aku nak kasi tau. Aku dah berkahwin dan bini aku sedang hamil sekarang. Aku tinggal di tempat yang dikenali ramai di satu daerah di negeri kedah.
Satu ari bini aku kena kerja shift malam. Jadi malam tu pun aku tido sorang-sorang. Lagipun dah lama aku tak buat seks ngan bini aku. Aku slalu lepak kat central square sp cari bohsia ngan minah indon.
So, malam tu aku ingat nak cari kepuasan ngan satu janda kat kampung aku. Aku dah kenal lama ngan janda nie. So lepas antar bini aku pergi kerja, pelan-pelan aku balik dan sorok moto kriss aku kat dalam semak. Aku jalan kaki ke rumah janda tuu. Gelap gelita, tapi aku redah jugak sebab konek aku dah stim. Nasib baik aku tak langgar pokok rotan kat belakang rumah janda tu.
Aku panggil nama dia, kak ani......, kak aniee......, slow slow ler sebab takut anak dia terjaga. Aku buat bunyi burung antu...lepas tue beberapa ketika dia pun terjaga. Dia jalan pelan-pelan takut bunyi sebab rumah dia rumah kayu. Dia tanya sapa tue?....Aku jawab nie mie ler. Dia bukak pintu dan aku terus naik dan peluk dia dari belakang dan terus selak kain dia. Dia kata "ahh sabar dulu ler mie... nie kak ani nak kencing dulu nie, kang terkencing pulak tengah buat nanti...., susah kang.
Lepas kencing..., kak ani tarik tangan aku masuk dapur (nie gelap nie pasal tak pasang lampu takut jiran sebelah nampak).Aku pelan-pelan bukak kain ngan baju melayu aku, terus telanjang bulat. Pelan-pelan aku cari kepala kak ani, jumpa bibir dia dan terus buat french kiss sampai dia lemas.Emmm.......kata kak ani, dah mula nak stimler tue. Aku turun kat leher dan kiss kat situ....."geli ler mie" kata kak ani.
Aku dah naik stim terus menggomoli kak ani, sampai kat puting dia aku isap ngan tarik cam main lastik getah. Kain sarung kak ani entah bila terlucut pun aku tak tahu. Aku main kat situ ngan jilat leher dia ngan belakang cuping telinga dia sampai kak ani terangkat tetek dia sambil mengdegus kegelian.
Kemudian aku raba cipap kak ani. Dah lencun rupanya, aku jumpa kelentit kak ani dan main kat situ. Kak ani mendengus kesedapan ermmm......arghh....sedap mie......... ermmm mie....sedap..... arghhh.......aku apalgi terus sembam muka aku kat cippap kak ani. Aku terus jilat cipap kak ani. Aku dah tak tahan nie, batang aku sangat keras dan panjang 7 inci.
Aku pun terus benam kan batang aku kat dalam cipap kak ani. Mula-mula tu rasa sangat ketat jugak , tah apa jamu yang dia makan aku pon tak tahu ...lagipun kak ani dah kegersangan selama tujuh tahun. Akhirnya batang aku tujuh inci itupun tenggelam kat dalam cipap kak ani. Kak ani terus mendengus kesedapan sampai terangkat-angkat punggung dia. arghhhhhhhhh.............ermmmmmmmmmmmmm........ahhhhhhhh......sedappmie..............Aku main kat situ sampai klimaks dua kali.
Kemudian aku minta kak ani buat doggie style pulak sebab style nie yang paling aku suka. Kak ani ikut dan aku pelan-pelan benamkan batang aku kat cipap kak ani. Dua , tiga kali sorong tarik aku terasa kak ani dah nak klimak lagi dah nak masuk empat kali .aku pun dah nak klimaks bersama kak ani ..Arghhhhhhh......arghhhhhh........arghhhhhhhhh......ermmmmmm. Aku lepaskan air hikmat aku kat dalam cipap kak ani dan terasa cipap kak ani mengemut-ngemut batang aku, sebab dia pun dah klimaks. Lepas tu aku pun terbaring keletihan tapi batang aku masih terpacak keras. Kak ani terus kiss aku dia kata aku memang hebat dan best dan ajak aku main lgi lain kali.
ok byee.

azri

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -