SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Beradik Kembar 3

Sex = MALE
Where it happened = Bilik Gerakan
Language =
Refnum = 32418
ceritanya macam nie kat tempat bangunan aku kerja ada sorang pompuan namanya lina. dia ada kakak(rina) kerja kat bangunan sama tapi tingkat 18 (aku tingkat 7) dan adik dier(gina) pulak tingkat 12. aku ngan lina ni rapat jugak. selalu bila dia buat overtime adik beradik die pun buat overtime. kat ofis aku biasa dengan citer-citer blue, cd-cd blue so diaorang tak heran sangat.
satu hari tu lina ni datang kat bilik aku waktu rehat so dia suruh aku bawak cd blue besok aku kata ok. so esoknya aku nak bagi die waktu rehat dia kata nanti waktu overtime. so aku ikut jek. bila semua staf dah balik aku pegi kat meja dia dan bagi dia cd tu tapi dia kata nak tengok kat rumah sebab takut kantol dengan kakak dia sebab kakak dia memang alim dan macam singa so dia suruh pasangkan kat bilik gerakan. bilik gerakan memang ada vcd player so aku play lah cd tu. aku ingat nak balik tapi dia so teman dia. aku pun join lah. dalam 5 minit aku tengok dia dah resah so batang akupun dah berjaga so aku pegi dekat die dan angkat dia baring atas meja terus aku cium sedut mulut, lidah dia sambil tangan aku bukak kot dia. pastu aku cabut tie dan campak entah kemana. pastu tangan aku dan menggatal terus menguli buah dada dia yang tak berapa besar. mula mula lembik jek pastu semakin pejal so aku dah tak tahan terus hisap buah dada dia dari luar baju die jek. habis sebelah, sebelah lagi aku hisap naik lencun baju dia. pastu aku ku tanggal baju dia tiggal coli dia, tupun dah basah tapi aku tetap membalun, menguli, dan menggesel kedua-dua buah dadanya. pasti aku tengok jam dah pukul 6.35 tanpa buang masa aku surh lina buka pakaian dia sambil akupun buka pakaian aku pastu dia baring atas meja bila aku naik jek tengok bulu dia huruf v , dalam hati aku mesti dia dah ready dari rumah, so aku buat posisi 69 , masa aku dok jilat cipap dia dia boleh pancut kat muka aku. lain kali bagi warning dulu. geli aku rasa mani lina ni terus aku capai kain dalam lina dan lap muka. lina makin laju blowjob aku rasa macam nak terpancut so aku terus cabut taknak bagi pancut awal-awal. pastu aku try masuk pantat dia tapi susah sebab atas meja so aku turun dari meja dan tarik lina bawak kat sofa sebelum tu aku alas ngan bajuaku ngan lina supaya tak berbekas air mani. pastu aku mula tekan batang aku kat cipap dia tapi bila kepala butuh aku baru masuk dia dah menjerit macam orang tak siuman. so aku tak enjut dulu bagi dia releks jap bila tapi masa aku releks tu saoud effect dari vcd membuatkan aku takleh tahan dah terus aku tujah dalam cipap habis semua batang aku masuk lina pulak menjerit macam nak mampos nasib baik takde orang pastu bila dia dah releks dan biasa ngan batang aku akupun mula lah 'roti bikin' (kta bai roti), tekemut kemut cipap si lina ni aku tengok dia dah mengerjang pastu terasa pancutan dia aku pun bagi dia reda sikit pastu aku balun habis-habisan samapai aku nak klimaks terus aku cabut dan pancut kat celahan tetek dia sambil darah dara dia keluar meleleh. pastu aku tengok lina dah takleh bangun so aku parking konek aku kat cipap dia sedap jugak rasa kemutan dia sambil tangan aku ramas tetek dia. masa dok tengah ramas tetek lina ni aku dengar tapak kaki. terus aku pusiang tengok gina (adik lina) tengah cari lina pastu aku dah gelabah terus sembunyi belakang pintu. bila gina masuk jek lina ni dah separuh sedar dan gelabah nak tutup badan dia ngan pakaian tapi aku terus tutp pintu dan terus tolak gina kat kerusi komputer. lina tercengang tengok perlakuan aku kat adik dia tapi dia duduk jek kat sofa.aku pun ciumla mulut si gina ni habis aku ganyah mulut dia naik comot mulut dia ngan lipstik dia. mulut aku pun habis dah merah. so aku tak lepas cium mulut gina......bersambung

Beradik Kembar 3

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -