SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

seks ngan balak

Sex = MALE
Where it happened = bilik gua
Language =
Refnum = 32375
satu hari nihhh mak bapak gua blahh tempatttt lain..ntah ke mane gua pun tak ambik tau..diorang pun kalo balik,paling koman malam malam.so ni chance gua ajak balak gua datang umah gua.so petang tuhh kire kire kul 2 petang,balak aku ponn dah sampaii umah aku.aku tarik die kat bilik aku.dalam kepala hotak aku fikir nak kene fuck jerk.tapi relakz dulu aaa.beromen duluh.aku nihh nak memang nak kene jolok tapi aku takut sial kang kang aku mengandong.aniaya dibuatnyer.so aku tanye balak aku tuh,serius ker ha nak buat.die kate of cause ler.die dari duluh lagi berhasrat untuk mengfuck aku.dipendekkan citer,die tetibe jerk peluk aku.pastu kiteorang bercium-ciuman,aku dah naik stimm gile maser tuh.tak ingat dunie.maser die cium aku,sempat lagi dier pegang tetek aku.aku biarkan jer.aku fikir oh takpe,kalo die bleh pegang aku nye tetek,aku pun bleh pegang lancau die.tak gitu?so aku raba jerk kotek torpado dier tuhh.pastu die kater die tak tahan.die bukak baju dier,bogel terus bodoh.so aku pun mengikut ar jejak langkah dier.biler dah bogel,haa baru syok.pastu dier ramas ramas tetek aku nihh,best la gak.pastu die tak puas.katernye die nak hisap,nak nyonyot aku nye puting tetek.ape lagih..die hisap sampai merahh merahh jadik nyer,lepas tuhh.die paksa aku kulum batang die sebesar 6 inci tuh.aku tak nak.aku tak suke keje hisap hisap konek nih.die paksa.kureng punye jantan.die kate ok,kalo u tak nak kulum,i nak fuck u skg .ohhh aku no hal.tapi dalam hati berdegup degup jantung .takut sakit la katakan.pastu kite blah kat katil,sebelum dier nak fuck aku,die kater die nak hisap aku nyer pantat.pantat lak dah.dengan serta mertanye,die hisap pantat aku sehingga tersembur segala air mazi aku.die jolok jolok gune lidah lak tu.ahhhhh err geli siut.aku dah tak tahan gile maser tuh..come on fuck me bebeyh.nie lah mase mase yg ditunggukan.die menkkangkangkan aku seluas luas ladang padi.pastu die cakap tahan sayang'.aku taktau la ble tahan ke tak.pastu die masukkan jer la kepala butuh die tu kat dalam lubang cipap aku.katernye memang ketat.memang la ketat kite virgin la beb.tapi mase die masukkan tu.memang la aku terjerit sikit.adoii'.dier nak meneruskan mission nye masukkan lancaunye dalam dalam.time nihh sakit giler seyh 'ARGHHHHHH AHHHHHHHHHHHHHHH SAKITTTTTTTT AHHHHHH SAYANGGGGGGG SAKITTTTTTT'.terkeluar la ayat ayat dari mulut aku.dier buat deq jerk..die meneruskan keje nye tuh.kaLi nie berdayung .sorong tarik,sorong tarik,maju mundur,maju mundur,tak terkire plak aku bape kali.die melalak kesedapan 'sssssttttttttt ahhhhhhhhhhhhhhh uhhhhhhhhh fuck u ahhhhhhhhhhh 'aku plak kesakitan.dah lame lame die jolok tu tetiber terdengar suatu bunyi krekk'.amende tuh.bile die kuarkan batang die.ade darah kat batang dier.aisehman.aku dah hilang dara.aku dah bukan virgin.ah MAMPOS lah wey asalkan nak rasekan kesedapan melalukan seks.pastu sambung balik cite.die teruskan fuck.aku dah tak rase sakit lagi sebab burit aku dan ngam' ngan die nye lancau,sebaliknye aku merasakan nikmat yg tak terhingga.'uuuhhhhhhh ahhhhhhh sedap nye,laju lagi sayang!'die jolok lagi dalam dalam semakin lame semakin laju.aku dah mencapai klimaks 3 kali ke sekali tetibe die cakap 'die nak pancut.aku naik gabra.okeh okeh pancut luar,pancut luar,pancut luar.pastu die pun terpancut air mani nye di badan aku.AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH aku dan die puas menikmati kehangatan seks.aku terus memelok nye.dan kami dah knock out .terus tido.seKian.

seks ngan balak

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -