Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Kawanku, temanku, rakan sekelasku(Ester), teman wanitaku(Ester), hubungan ku(fuck). Oh, Ester

Sex = MALE
Where it happened = Sekolah
Language =
Refnum = 32019
Bermulalah cerita,
Satu hari aku jalan-jalan.(kat sekolah) Maklumlah, periksa akhir tahun dah habis. Cikgu pun malas nak masuk kelas. Aku pun bosan aa. Aku masuk kelas. Aku terus menolehkan pandangan ku ke arah Ivy. Oh, Ivy kaulah segalanya. Aku dah lama berkenan ngan Ivy. Dia cantik, dia power. Breast dia pun power giler tau. Tapi, aku terus melupakan perkara itu dan bersembang ngan geng aku. Tanpa disangka-sangka, Ivy pun datang. Dia ajak aku pergi luar. Aku ikut jelah. Dia karta nak tunjuk sesuatu yang best. Best !. Seronoklah tu kan. Aku tak fiker pun pasal mengamput(fuck). Dia bawak aku ke bilik Gerakan Pengawas. Aku tengok dalam bilik tu macam ada ramai je orang. Mesti hal pengawas(makalumlah aku nie pengawas). Tetapi, kawan baikku, Jessica tengah sedap dicium dimulut oleh Philemon,gengku. Aku terkezut cipan air. PAstu, Aku tengok Steve (geng aku). Ivy datang kat Steve. Pastu dengan selambanya, Steve meraba breast Ivy yang power giler. Ah, sudah ! Apa nie !??? TAnpa disangka, datang Ester. Dia cium aku. Ah, aku...aku tak tahu nak buat apa. Aku pun baringje atas sofa. Aku makin rancak. MAkin giler aku dibuatnya. Aku terus balas balik. Aku cium dia. Lidah kitaorang pun dah macam nak terikat dah. Aku dengan rakusnya membuka bajunya. Nampaklah, breast Ester yang sedang, tajam dan puting yang cute berwarna merah jambu.Ah, best nyer !!!! Aku terus hisap. Kiri, kanan, kiri , kanan. Grakan aku. Dia makin banyak mengerang. Aku bukak seluar dia dan terus raba dia punya pantat. Hoh, dah berair la. Aku raba, raba, raba, raba, raba sampai dia menjerit. Aku hisap pulak. RAsa dia macam strawberry pulak. Sedap, manis dan mengancam habis. Dia pulak bukak seluar aku. Dia kulum aku punya alat sulit. Ngilu jugak rasanya tapi best WOOO. Tak tahan dah nie. Aku terus "buat anak". Ahh, sedapnya dan nikmatnya tak terkata. Maklumlah,. nama tempat cerita nie pun first time kan ! Dia mengerang ngan kuat betul. Aku lajukan lagi dengan kelajuan super sonic. Dah nak keluar air "putih" tuh, aku cabut alat sulit aku dan lepaskan kat atas lantai. Dia kata pasal tak kat atas badan dia. Aku kata "kotorlaaaaa". Selepas, kejadian itu, maka bapak aku pun tahu. Tapi bapak tak beritau mak sebab aku tau dia kawin lagi ! Bapak borek, anak itik.

Kawanku, temanku, rakan sekelasku(Ester), teman wanitaku(Ester), hubungan ku(fuck). Oh, Ester

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -