SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Sedapnya

Sex = FEMALE
Where it happened = Bilik
Language =
Refnum = 30998
Hai, Nama ku Fira, age ku 21 thn, study kat Kolej, anak tunggal,
stay kat bukit damansara, aku selalu keseorangan di rumah sbb
abah dan mama ku selalu out station sbb urusan kerja...
yang ada cuma orang gaji ku dari indonesia...

dipendekkan cerita... suatu hari , aku pergi ke kelas....
lantas kawan aku kasikan aku disket yang mengadungi assingment
yang perlu disiapkan...! so aku balik rumah ditemani bf aku
sbb nak siapkan assignment...

sampai aje kat rumah ... orang gaji aku beritahu aku yg parents
aku tak ada kat rumah dan dia nak pergi ke rumah kawan dia...
well aku kata ok... dia kata lagi may be dia balik esok ..
sbb ada hal... aku nie jenis tak kisah punya...

so aku terus masuk bilik aku.. bf aku pulak tgk astro kat ruang
tamu rumah aku...!! 10 minit kemudian aku panggil bf masuk bilik aku
masa tu aku kat bilik air.. aku suruh dia ambilkan sikat kat atas katil
aku sbb aku nak shampoo kepala aku...

so masa dia berikan sikat tu... sikat jatuh.. lalu aku buka pintu bilik air
dalam keadaan naked...! bf aku dah semacam aje... matanya tenung dengan
tajamnya...!! aku pun senyum aje...!! lalu aku kata pd bf aku
macam tak pernah tengok ker? dia kata nie first time dia tengok girl naked
depan mata dia....!

so aku kata dia nak join aku mandi tak?? dia mula² tu segan juga...
akhirnya dia setuju... ermmmmmmm... bestnya mandi ngan bf aku.. kata dalam
hati kecil ku nie....

bf aku terus buka baju dan seluar... then naked abis.....
fullamakkkk..... bestnya body dia....., batang dia pun bule tahan...
then aku terus mandi dengan dia...! aku pegang batang bf aku...
aku ramas² ... batang dia terus tegang....!!

tiba² ..............



tiba² ..............



tiba² ..............




tiba² ..............




aku ............. terus .............




terus ...............................................





terus ................................................






tersedar dari buaian mimpi ..........





ahahahhahahahhhhahahahahhaahhahaahhaaaaaa

Sedapnya

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -