Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

kali pertama, Amy1

Sex = MALE
Where it happened = rumah sendiri
Language =
Refnum = 30619
Aku dan awek aku dah bercinta dalam 2-3 bulan la. Tiap kali jumpa biasanya cuma takat pegang-pegang tangan saja. Satu hari tu... dia tinggal sorang dalam ofis dia. Boss dia out station. Staff lain ada kerja luar. So...
Aku call dia di ofis.. Ofis aku kat tingkat bawah, dia tingkat atas. Dia bagitau aku dia tinggal sorang kat ofis. Aku cakap aku nak naik nak jumpa dia. Mula-mula tu di atak bagi aku naik takut staff lain tau ada orang luar masuk ofis tu.
Lepas aku pujuk dia lebih kurang.... kata rindula.. itula inila ayat-ayat power la... dia bagi aku naik.
Lepas berborak dalam 30 min, aku start operasi... Masa tu aku duduk depan komputer, tengah belek komputer dia, aku suruh dia duduk atas peha aku.
Sambil tu aku terus main komputer. Tapi tangan aku tak diam. Masa dia duduk atas peha aku tu, pinggang dia aku rangkul. Slow-slow aku tarik dia dan cium pipi dia. dah lama... kemudian aku cium bibir dia. Aku tengok dia dah makin lemah, nafas dia dah mula turun naik.
Aku raba tetek dia. Dia tak halang. Pejam mata je sambil bercium bibir dengan aku. Aku raba pula peha dia ,dia tak halang.
Tangan aku mula longgarkan butang baju dia. Dah tanggal.... aku longgarkan pula colinya. Aku raba tetek dia. Puting dia kau tarik- tarik. Aku masukkan tangan aku ke dalam kain dia, pehhh! dah basah panty dia. Aku main pula dengan clit dia. Sampai terangkat-angkat awek aku tu.
Aku tarik zip seluar aku dan keluarkan adik aku. Aku masih lagi mengucup bibir dia, sambil menghisap lidah dan bibir dia. Bila adik dah keluar keras aje dia... tanagn awek aku pegang dan start membelai si adik... Tangan aku berubah-ubah kejap meramas tetek dia kejap gosok kelentet dia.
Oleh kerana adik ni belum biasa dengan tangan perempuan... lambat nak bagi respon.... Tapi aku dah tak tahan dah... aku angkat dia dan letakkan dia di atas sofa. Kakinya kau kangkangkan. Pehhh... hari ini aku bukan lagi teruna.. tapi anak jantan...
Aku kait ketepi panty dia dan terus menghisap dan menjilat pantat awek aku tu...

kali pertama, Amy1

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -