SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Janda Gersang!

Sex = Male
Where it happened = Di mana saja asal sempat
Language = Malaysian
Refnum = 29848
Haii...! Ini first time aku menulis dalam ni... kalau korang nak baca satu pengalaman indah yang aku alami sila teruskan membacanya ok?
Ceritanya begini... aku chat dalam Internet ni dah kira ketagih jugaklah dulu (sekarang dah tak lagi)nak dijadikan cerita chat punya chat, ada seorang awek yang bagi no tipon kat aku. Aku pun ambillah no tipon dia tu... tak lama lepas aku selesai chat tu aku pun tipon laa dia.. aku cakap pun tak berapa mesra macam dalam chat tadi laa Yeelaa baru kenal kan? Selang beberapa lama kemudian, dia ada tipon aku balik... waaa.. ini best nih... sembang pinya sembang taulah aku yang dia ni janda.... dah ada anak... berapa ramai aku tak tanya pulak... Selepas dari tu aku pun selalu sembang ngan dia dalam tipon sampai melarat ke soal-soal seks pulak laa... Sampai satu tahap tu kita dua orang masturbate dalam tipon aje. heheh!! kemaruk beb nak rasa puki!
Sampailah satu ketika yang aku berkesempatan jumpa dia di KL.. maka aku pun ajak dia keluar... oleh kerana dah selalu cakap dalam tipon aku pun tak rasa kekok laa nak cakap bab seks terang-terang depan dia.. besoknya aku ajak dia keluar KL lagi... Masa tengah makan tu aku tanya nak pergi mana? dia cakap tak tahu laa pulak.. aku pun dengan selambanya cakap jom kita masuk hotel nak tak? dengan tak disangka-sangka dia terus setuju... (YAAAHHOOOOO!!) terus aku pegi check in Hotel. dari dalam bilik tuh aku call dia suruh naik ke bilik (Takut kantoi beb!) Masa dia masuk aku terus terkam dia tak bagi can dah... bukak baju pun main rentap aje.. tarik seluar dia sekali dengan seluar dalam.. gelojoh betul!! Aku tak bagi can... cium mulut... dah puas cium mulut.. jilat puki pulak... habis lenjun puki dia aku kerjakan. Dia pun agresif jugak (ye laa dah ada pengalaman)batang aku dia buat macam makan ais kerim malaysia aje... melekit-lekit konek aku daaa..... sampai masa nak masukkan konek aku tanya dia ... nak I pancut luar ke kat dalam? dia cakap terpulang.. waaa aku pun pun terus laa.. masukkan batang aku ni keluar masuk.. keluar masuk... dia punya mengerang macam singa betina tak dapat konek 30 tahun!!!pehh punya laa mengghairahkan beb!!! lepas tu.. aku pun pancut dulu... biasalaa.. lama tak dapat cipap kan? masa aku tengah terlentok tu... dia nak lagi... aku pun belasah lagi laaa..... Lepas tu kami pun balik dengan kepuasan...
Selepas peristiwa tu aktiviti seks aku ngan dia pun makin aktif.. macam-macam style.. doggie?... 69?.. helikopter style aje aku tak penah cuba ngan dia.. body dia memang best.. janda muda laa katakan.. body kecik molek tapi punggung besar.. tetek boleh tahan besarnya... huiii..
Sekarang ni.. aku dah kahwin dah... dah tobat taknak buat lagi camtuh! Menyesal beb... Aku nasihatkan pada sesiapa yang nak cuba buat hubungan terlarang nih.. fikir dulu laa.. baik atau buruknya..kemudian hari menyesal beb.. Kalau ada sesiapa yang nak kenalan ngan aku terutamanya pompuan tu.. boleh hantar surat elektronik kat aku di alamat ariyon75 di !oohay (terbalik kanlah ok? nanti editor potong kalau tulis bebetul)

Janda Gersang!

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -