SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

PROJECT 3

Sex = Male
Where it happened = somewhere
Language = Malaysian
Refnum = 28365
Halo kawan2..aku lagilaaaa..tupaijantan..biasalaa...sapa2 yang dah
biasa
dengan cerita aku tu memang kenal laa..seperti biasa..sesiapa yang nak
bertukar2 pendapat dan ada apa2 komen tentang cerita aku ni pls
hantarkan
surat engkau orang kat aku dialamat, tupaijantan disuratpanas titikkom
laa
ok...byeeee

I pernah ada awek bernama Azimah, kami dah kira break
off dalam 2 bulan lepas. I dah kenal Azimah ni dari
satu tahun lepas masa tu dok tengah study lagi kat
sebuah kolej swasta di kl ni.

Kita orang biasela kan, dok merendek sana sini sebab
I pakai motor so tak susah sangatle kita orang keluar
jalan-jalan. Azimah ni favourite dia kalu naik motor
tu suke peluk kuat-kuat alasan takut jatuh, memang I
galakkan sebab masa tu le rasa kehangatan badan
seorang dara di tambah lagi pule dua bonjol mencocok
kat tengah belakang, buat shock absorber. Biasenye I
sengaja kalu nak brek tu lebihkan sikit, empuk!

Tambah bile ronda malam, tangan Azimahni suke juga
merayap kecelah peha I, konekpun stim gile la. Ade
sekali tu nasib baik tak jatuh motor sebab I khayal!
Yang ringan-ringan tu kita orang dah biase buat,
dalam panggung ke kat rumah sewa bujang I pun ade
sebab kita orang lepak, kena la cari time masa member
lain kat kolej. Tetek dan puting Azimah ni dah banyak
kali le kiranya I dah uli dan hisap cuma yang target
utama aje takleh tengok lagi cuma dok korek-korek tu
biasele. Sebabnya memang Azimah takut, dia ni kira
virgin le, I korekpun tak dalam sebab memang boleh
rasa selaput dara dia tu, jadi takndakle "waste"
dengan jari, kalau boleh biarle konek I yang
merasmikanye.

Suatu hari Azimah ade ikut I balik kampung kat
Tanjung Malim, rasanya hari Sabtu. I balikpun sebab
nak mintak sen sikit dengan boss. Kita orang tak ikut
highway sebab motor ni tak boleh dikira sihat sangat
jadi kalu rosak takle susah nak cari kedai baiki.
Rupa-rupanya hujan lebat. Tak sempat nak landing lagi
kat mana-mana dah basah. Nasib baik dah dekat jadi I
teruskan le, pelukkan Azimah makin kuat sebab dia
sejuk, I tak pakai jaket cuma biase aje.

Sampai aje kat rumah famili, orang takde. Heran juga
sebab sebelum turun dari KL I dah call dah dia orang,
tapi takdele cakap yang nak bawak awek sekali. Nasib
baik I memang ade kunci, jadi parking moto baik-baik
kita orang pun masukle. Rumah jiran sebelah tu cina
dan dia orangni bisnes, takde kat rumah.

I masuk aje nampak ada surat tampal kat atas TV,
rupenye kawan baik abah kat Rawang, meninggal, jadi
dia orang kesanale, mungkin ikut highway sebab tak
bertembungpun kat jalan tadi. Agaknya dah dalam 30
minit dia orang bertolak sebelum I sampai, TV pun
panas lagi.

Azimah dah agak menggeletar dah sejuk jadi I
cepat-cepat suruh dia salin baju, dia mase tu pakai
blouse labuh dan seluar jeans. Dia nak mandi dulu
sebab takut demam kena hujan jadi I bagile towel yang
I ambik dari bilik I sendiri.

I pun suruhle dia pakai bilik air kat master bedroom
abah dan mak sebab lebih selesa sikit. I sendiri pun
dah nak bukak baju. Memang dari motor tadi lagi I ni
dah dok stim aje, lebih-lebih lagi tengok si Azimah
ni basah pulak, I kata biarle I yang bukak baju dia,
saje aje nak tengok busut kesayangan, Azimah tak
menolak, kami saling buka membuka baju masing-masing.
Berderau darah I tengok tetek Azimah yang cuma
dilindungi coli 1/2 cup agak-agak B cup?I tau benda
ni sebab ade adek perempuan.

Kita orang tak cakap banyak lagi terus bercium,
bertaut, I gomol bibir Azimah dan dia balas. Tangan I
cari cangkuk coli dia kat depan, memang senang, pakai
dua jari aje, dah terlondeh! Dua tetek Azimahtu I
sambut mesra, putingnya I gentel dan uli sampai
keras, I tarik-tarik sikit.

Dah rasa macam nak jatuh I tarik Azimah rebah atas
katil mak dan abah, katil besar, memang syok.

I dah tak tahan, zip jeans dia I tarik kebawah dan
dia tak melawan langsung malah membantu dengan
mengangkat ponggongnya sikit. Beres! Seluar panties
dia warna putih, darale tu, dan kecil. I dah stim
gila terus I rentap, koyak. Azimah tersentak juge
tapi I cepat-cepat tolak tangan dia yang cuba nak
tutup cipap dia tu. Memang cantik segitiga Azimah ni,
bulu tak panjang macam kepala askar komando aje,
rapat, I nampak belahan bibir cipapnya tapi macam
takde ruang belahan, memang kemas cipap anak dara 19
tahun ni.

I tak lengah masa lagi terus nyonyot putting dia dan
sebelah tangan cari biji si Azimah, jumpa! Dah agak
keras dan lopak dia dah berair. Azimah I tengok dok
meramas cadar katil bila I romen dia cukup-cukup.
Sebelah tangan lagi dok sibuk mengurut belakang I.

Ntah masa bila I bukak seluar sendiri dengan spender
I tak ingat cuma kita orang dah telanjang bulat masa
tu, best punya. Konek I dah keras habis, air mazi pun
dah keluar. Adengan berat dah nak mula, I dah nekad
nak merasa cipap dara, sebelum ni dah experience dah
tapi dengan awek yang dah season.

I cepat-cepat cium dan kulum lidah Azimah sambil tu I
bukakan kelangkannya luas, tangan dia dok asyik nak
mengurut belakang I aje. I bangun melutut dan ambil
bantal sebiji, I angkat pinggang si dara ni dan
letakkan bantal tu kat bawah ponggong dia. I nampak
jelas cipap dia menonjol naik, merekah sikit. Mata
Azimah nampak kuyu habis nafasdia kencang deras bila
I pegang konek I dan mula mengacukan kat rekahan
bibir cipap yang menati. I hisap lagi lidah dia, ada
reaksi ganas dari Azimah, perempuan ni kalau ajak
main sup lidah memang ganas.

Saat-saat yang ditunggu dahpun tiba, junaman tikaman
pertama I kedalam lubang cipap Azimah ditahan oleh
selaput daranya yang I rasa agak kental. Tangan
Azimah tiba-tiba aje cuba menolak dada I yang
beralun, "sakitttt bang?I tak ndak?." Rengek Azimah.
Konek I yang memang tak mengenal belas kesian I
rodokkan lagi, memang sasaran dah tepat tapi
selaputni kira degil juga melawan! "Aduiiii
makkkkk?..sakitleeee?ishhhhhh" jerit Azimah bila I
rasakan konek I akhirnya berjaya menembusi benteng
pertahanan seorang dara?terus dengan gagah menceroboh
masuk kedalam lubang yang amat sempit, susah juga
rasanya. Akhirnya rapat juga konek I kedalam lubang
cipap bekas dara ni, bulu kami bertaut mesra. I
rasakan telur I tersadai atas kedua belahan peha
Azimah. I pun mule le kerja sorong tarik, I tengok
lelihan airmata berderai di sudut mata Azimah. Kesian
juga awek aku ni, tapi konek jahanam ni terus juga
dengan kerja nya sorong dan tarik. Terasa sangat
sempitnya lubang anak dara 19 tahun ni.

Tanpa disangka sangka Azimah memegang belakang tengok
I dan mengucup bibir I dengan lemah dan juga dahi I,
kepala dia rebah kembali bila I memulakan rentak
ayunan yang agak deras, tangan dia mencengkam lengan
I di kedua belah sambil kepala dia melentuk liuk,
muka Azimah merah padam menahan nikmat, peluh
membasahi kami berdua.

Rengekkan dan dengusan Azimah membuat I tak tertahan
dari pancutan, tapi I cuba juga, henjutan I semakin
rancak dah agaknya 15 minit dah. Azimah sekali lagi
mengangkat kepalanya dan dengan mata tertutup rapat
tapi mulut ternganga mengeluh panjang dan belakangnya
ternaik kejang. I rasakan konek I macam di genggam
kemas dan I pun tak tahan lagi terus memancut
sepuasnya di lubuk dara.

Kami terkulai lemah, I tengok air pekat putih dan
kemerahan bercampur darah selaput dara melilih keluar
dari cipap Azimah dan menitis keatas cadar katil?I
biarkan aje, tak larat nak buat apa-apa.

Kami selepas peristiwa itu memang pantang ada chan
aje terus bersatu?.tapi tu cerita lain.

P/S: I ade juga tanya Azimah kalau dia nyesal, tapi
dia kata sikit-sikit adela?.I nekad juga nak ajak dia
nikah, tapi panjang ceritanya, mungkin di lain kali.



PROJECT 3

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -