SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Cinta Monyet

Sex = Male
Where it happened = Hotel
Language = Malaysian
Refnum = 27596
Kisah ni terjadi waktu aku bersama teman wanitaku menginap
di hotel sewaktu semester break ( satu Minggu ) .
Kami tinggal berdua di hotel tersebut kerana terlalu rindu
yang amat sangat , semasa di kampus kami cuma sekadar dapat
berjumpa dan ber tegur sapa . Tak boleh lebih dari itu...
Jadi apabila term break kami tak lepaskan peluang...
Sebaik sahaja check-in kami berbaring selepas letih round sekeliling Kl ni...
Teman wanitaku masih lagi bertudung, sememangnya aku tak pernah melihat rambutnya sepanjang pengenalan kami .
Teman wanitaku meminta izin untuk mandi dahulu... dan dia pun membawa pakaiannya dan juga towel ke dalam shower room.
Aku menggambil kesempatan untuk mendengar segala apa yang dilakukannya didalam bilik air itu... tak ada lubang untuk ku menghendap..... Terdengar seperti baju dan kain juga tudung di buka... kemudian seperti seluar dalam....tak lama
kemudian terdengar bunyi seperti air kencing di toilet bowl... lama juga... tentu banyak yang dia kencing ... lepas tu terdengar bunyi pancuran air... dah mandi la tu..
tentunya mandi telanjang sebab kat hotel mana ada kain basah
Aku lepak sekejap kat sofa sambil menonton video channel 4.
Tak lama kemudian teman wanitaku keluar dan lengkap dengan baju kaftannya dan juga tudungnya... dan wangi yang semerbak
semakin ayu nampaknya... terasa seperti sudah berkahwin...
dan aku pula pergi mandi....
Didalam bili air aku melihat sekeliling... ternampak seakan
rambut dan berkerinting... aku agak tentu bulu teman wanita
aku... sebab dia mandi dulu... tak sabar rasanya nak melihat
tubuh teman wanitaku tanpa seurat benang....
Selesai mandi aku pun lepak-lepak bersama temanwanitaku di sofa , untuk dinner kami panggil room service.... dan kami
pun terus menonton video.... sesiap yang berkasih/bercinta tentu tahu.... pada waktu ini la kita nak lepaskan rindu dendam kita....
Aku baring meniarap diatas katil.sambil menonton video....
"letih ?" tanya teman wanitaku dan terus datang dan baring
diatas badan ku.... pertama kali aku rasakan badan seorang wanita diatas badan ku.... teransang aku ketika itu....
Sebentar kemudian makan malam pun sampai..... kami menjamah
sehingga habis...
Selepas makan kami berdua baring diatas katil...masih lagi
menointon video... aku terlena ....kemudaian kurasa teman wanitaku memelukku... dia masih lagi memakai tudung... dan aku membalasnya dengan meletakkan mukaku ditepi dadanya..
Aku terasa kekenyalan buah dada tema wanitaku disebalik
tudung , baju juga colinya... ku bertanya... "tak apa ke ?"
dia hanya membisu tapi tersenyum.... aku kemudiannya mula
meraba perutnya dari luar bajunya.... kemudian terus ke
arah buah dadanya... dan dia cuma memerhatikan sahaja aku
mengurut buah dadanya dari luar baju.... terasa seakan puting nya mengeras... dan aku menjeling padanya , dia pada
waktu itu sudah memejamkan mata... mungkin sedap agaknya...
Aku bertanya padanya.... aku ingin melihat buah dadanya...
Katanya lihat lah sendiri... aku terus menyelak tudungnya keatas dan kemudain bajunya pula dan akhirnya colinya...
maka terserlahlah buah dadanya.... putih gebu.... kurasa mungkin sebesar nasik lemak $2.00 , kedua nipplenya sudah
menegak... dan kemudian aku menyuruhnya mennangalkan tudung
juga bajunya dan juga colinya.... sekarang dia cuma tinggal seluar dalamnya sahaja... Katanya dibawah tak boleh.
kena tunggu nikah dulu... aku cuma mengganguk sahaja..
Tapi tanpa kusedari aku hanya berseluar pendek sahaja... habis kain pelikat dan baju melayuku dah ditanggalkan.. entah bila...terlampau asyik bermain dengan buah dada teman wanita ku.
Aku kemudiannya meminta izin untuk meraba cipap teman wanita ku dari luar seluar dalamnya... dia menjawab yang aku
sudah melihat segalanya pada tubuhnya kecuali yang itu.. , jadi biar sahaja aku cuma dapat melihat cipapnya selepas aku bernikah dengannya... aku mengganguk sahaja tapi tetap aku mahu memegangnya dariluar...katanya lagi.."kalau begitu ita mahu melihat kote abang dulu " koteku yang sememang sudah keras... seakan tak sabar nak ku tunjukkan padanya..
Terkejut dia melihatnya... tapi sempat juga dia mengurut
koteku keatas dan kebawah.... sedapnya kurasa .. pertama
kali koteku diulis oleh seorang wanita... aku kemudainnya
terus meraba ke seluardalamnya... terasa gumpalan bulu yang tebal... kemudain ku lanjutkan kebawah dan terasa basah
yang melekit.... teman wanitaku masih lagi bermain dengan
koteku.. maklumlah pertama kali agaknya bermain dengan kote.
Aku terus meraba-raba dari luar seluar dalamnya dan tak lama
kemudian kulihat dia sudah mengepitkan kakinya sambil badanya terhenjut-henjut... Katanya dia terangsang dengan
permainan ku di cipapnya.... aku terus melondehkan seluar dalamnya dan kulihat cipap teman wanitaku yang dipenuhi bulu
yang lebat.... tapi tersusun rapi seakan disikat... dan
bentuknya yang tembam.... menaikkan nafsuku... aku katakan
padamya... " tembamnya pantat ita "... dia membalas dengan
" untuk abang "..... aku terus mengomol cipapnya dan aku
menjilat segala-galanya dielah kelangkangnya..dia yang dari tadi bermain dengan koteku mula mengosok koteku dengan lebih kuat , dan aku menyuruhnya menghisap kote ku... mula-
mulanya dia tak mahu.... geli katanya tapi bila aku kata yang aku sayang padanya dan sanggup menjilat segalanya di celah kelangkangnya dia pun bersetuju.... dia menghisap seperti makan aiskrim malaysia.... tak lama kemudian aku sudah tak dapat menahan keenakanya lagi dan terus aku memancutkan air maniku kemulutnya... tak sempat ditepis
olehnya sebahagian air mani ku sudah masuk ke mulutnya dan sebahagian lagi di dadanya.... kami berdua baringnkeletihan dan kemudian sama-sama mandi wajib... dan tidur...
Kami tidak melakukan persetubuhan... kerana walau pun kami
sudah samapi ketahap berbogel.... tapi kami masih dapat menahan nafsu kami dari melakukannya..... lagipun kami akan
berkahwin bila kami grad nanti.... so sepanjang seminggu kami di hotel itu , kami cuma ..... saya menjilat cipapnya dan dia akan melancapkan aku atau mengulum kote ku hingga
aku terpancut.....
Siang dan malam.... lepas study kami melakukannya...
Sembahyang tetap sembahyang , lepas melancap kami mandi wajib dan begitulah seterusnya....
Itu sahaja cerita aku....
Cerita ini adalah cerita benar dan lebih baik dari cerita khayalan yang banyak disini.

Cinta Monyet

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -