SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

meromen

Sex = Male
Where it happened = belakang lorong
Language = Malaysian
Refnum = 27425
hobi aku adalah seperti biasa iaitu melihat perempuan seksi
aku tinggal di pekan bukit mertajam,pada masa tu musim cuti
sekolah,jadi pada hari tu aku telah pergi pekan...........
masa aku tengah jalan tu aku ternampak satu pompuan cina ni
tengah parking kereta dia......kebetulan pula dia memakai
skirt yang pendek ......jadi aku pun duduk tunggu dia keluar
dari kereta......masa aku tengah jalan pergi dekat dia dia
baru sahaja melangkahkan kaki kanannya ke tanah dan kaki
kirinya masih di dalam kereta korang agak agak apalah posisinya
ya kakinya mengankang dan aku pun dapatlah melihat seluar
dalamnya serta dia memakai 'pantyhose'.....................
umurnya 32-35......aku tenung seluar dalam yang cover
kemaluannya itu........tetapi dia mungkin tergamam diapun
terkaku tak berganjak.........lepas tue dia sound aku
'apa you tengok kita '?aku jawab gua tengok lu punya cipap
lepas tue dia kate nak rase ke gua jawab mesti la mau try
dia terus ajak gua ke satu hotel di belakang lorong dan sewa
1 rooom nanti gua sambung lagi ko

meromen

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -