Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

aku syok

Sex = Female
Where it happened = bathroom
Language = Malaysian
Refnum = 27327
mase tu dengan die ni gi la buat study group ,lepas tu borak 2 la kejap lepas kan tensen , lama lama punye borak die ajak gi makan kat satu restoren kire class la.lepas tu mase borak borak ,tibe tibe die pandang mate aku
.lepas tu kooarang nak tau ape die kater
, die kate 4 perkatan je kat aku ,die cakap main la dengan aku
aku memule terkejut jugak ,tapi disebabkan dier ni cun macam cindy crawford dan kopek yang besar aku pun sambar la

lepas tu kiter orang plan buat dalam bilik air , dier sendiri voulintire nak masuk men bathroom
aku ok je

mule2 aku cakap kau ni betul ke dier pun anggukape lagi aku seluk la dier punye baju ,fuh lembutnyelepas tu dier pun kulum aku punye lepas tu aku benam kan kepale aku kat antare gunung tu naik lemas aku.aku tenyeh badan dier kat dinding dan cium frence kiss dan cium die unye badan setiap inci lamelame dier cakap please bantai aku cepatdan darah pun mengalir hari aku brase sungguh puas dan menjadi mainan ku hinnge sekarang


aku syok

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -