SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Auntie Ina

Sex = Male
Where it happened = Rumah
Language = Malaysian
Refnum = 27163
aderlah satu hari tu kan...aku tengah main sepaktakrawla kan...biasala main takraw mestilah pakai seluar pendek la kan....dekat kawasan aku selalu main takraw tu aderla satu akak nie....umur baru masuk 25 tapi taak kawin lagi....dia selalu la lepak tengok kitaorang main takraw.....tiba la di waktu kejadian......masa tu baru lepas main takraw la dah dekat pukul 8 malam dah masa tu...dia ajak aku dan 3 orang lagi kawan aku gi minum kat umah dier...dier kater dier ader la air sejuk pasu nak mintak tolong tengok kan video plyer dier rosak......sampai jer kat umah dier dier bagi kiterorang minum air dan kiterorang pun repair la video dier....kepala video dier kotor......lepas cuci aku mintak dier ader tape ker nak test.....dier pun bagi la satu tape nie kan....ruper¦nyer tape blue......kiterorang semuenyer terkejut..tapi dier tak kasi kiterorang tutup...dier kater takper la..open minded la sikit.......aku tengok kak ina nie dah stim dah....tengah syok tengok citer tue..tetibe jer die datang kat aku lantas pegang (awang kenit) aku..... awang kenit aku pon aper lagi...muler le bangun utk beroperasi...kak ina terus mintak,dia kate saje jer nak tengok sebab die pon belom penah kawin...aku kate malulah..sebab bende nie bukan nyer penah buat tue pon tengok kat tape.die kate takper la..sesame cari pengalaman..lantas tangan die yg lembut tue pon menyentuh aku punyer awang kenit.heheh..uiii..sedapnyer ....die ankat tangan aku ke arah tetek die..aku pon terus meraba dgn rakusnyer seperti org somalia yg nampak makanan..mak aii.!!warna pink puting die...wa cakap lu.!!!aku pon isap la..member aku yg lain tu tengok jer dari jauh...tangan aku yg lain pon turut beroperasi...aku test raba tang pepek die..basah..sah pompuan nie stim nie..!!aku tengok die pon dah macam pelacur jer..die isap awang kenit aku sampek merah..hehe.die kate kat aku jom la masuk kat bilik die sebab bilik die takder org lagipon malu la sebabramai member aku kat situ..aku pon tanpa pakai seluar terus ke bilik die.hmm...die terus jer open baju semua..mak aii..dah macam pelakon cite blue dah..!!aku pon buat ler camner yg aku penah tengok...awang kenit asyik menjerit kate aku nak masuk-aku nak masuk.aku pon terus ler bukak. spender aku...kak ina baring atas katil die sambil buat possing stim..uiss geram aku die buatnyer...aku pon terus ler isap pepek die..ishh...busuk tapi kekadang wangi pon ader..aku terus jilat sampai besar tetek die...lepas tue die kate jom beroperasi..aku kate set..aku pon test masuk lobang bontot die...mak aii ketat giler..pantat dier pun same gak ketat dier...aku rase dier nie dara lagi la...pastu dier menjerit ahh.....ahh.....aku pun ape lagi dengan pantas la tambahan pulak tu ade bantuan minyak pelincir lagi la best...dier pun ape lagi tak berenti menjerit..sampai la abis game...sebelum aku nak balik die suruh aku amik gambar bogel die simpan buat kenangan..sungguh bertuah rasanyer diri ini.selepas itu kalo ader mase jer aku lepak umah die utk cheack in la...

Auntie Ina

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -