SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Digoda klien

Sex = Male
Where it happened = rumah klien
Language = Malaysian
Refnum = 27045
setelah sekian lama membaca cerita kat sini , aku menggunakan segala pengalaman yang di baca untuk di praktikkan. bukan ape, just nak carik pengalaman.

nama aku ALOOY (bukan nama sebenar). aku bekerja di sebuah firma di jb sebagai marketing executive.

biaselah kan keje marketing ni kekadang kena gi rumah klien untuk berurusan. satu hari tu aku kena gi rumah seorang klien untuk hantar barang dan amik bayaran.

aku gi ngan kete kancil 0.66 aku. tiba di rumah klien tu jek aku terus bagi salam. dekat tiga kali bagi salam barulah ade orang .

keluarlah seorang perempuan berseluar pendek dan berbaju ketat. aku rasa umur dia dalam lingkungan lewat 20 an.

aku tanyer di maner En. Taufik. dia kater takde. encik taufik tu rupa-rupanyer suami dia. aku tanyer dia boleh tak aku berurusan dengan dia pasal dia dah telefon aku suruh datang. dia kata ok.

aku pun tak tahan lah tengok pehanyer yang gebu, payu daranyer baikkkk punyerrrrr! ade la sebesar nasi lemak bungkus RM1.bontot dia giler siooolllll.

aku pun cubalah nak praktikkan dengan aper yang telah aku baca myfirsttime ni. aku mula dengan mata aku dengan tengok jek kat dada dia. aku nampak akak tu perasan aku tengok dia punyer. aku nampak dia macam kurang selesa. lalu aku ingat yang dia dah stim. aku pun cubalah tenyer pasal background die. tapi dia macam malas nak citer.

aku pikir-pikir macam mane nak dapat. lepas tu aku pun beralih duduk sebelah dia. konon-konon nak terangkan pasal benda yang aku hantar ngan payment yang perlu dia bayarlah.
sambil terang tangan aku buat-buat terlanggar peha dia,kejap tangan dia. aku nampak dia relax jek.

lepas tu aku letak tangan aku kat atas peha dia. dia macam terperanjat. aku terus direct cakap yang aku stim tengok dia. dia cakap tak boleh pasal dia dan ade suami. aku cakap sekali pun tak boleh ke. dia kate sikit pun tak boleh.

aku relax dulu. tapi aku tengok dia macam rimas. aku ingat dia dah stim lagi lalu aku terus menerkam dia dengan rakusnyer. nak buat macam mane air dah naik kepala. dia melayan. aku cuba picit tetek dia , dia sempat menepis. aku ngan dia dah macam filem hindustan pulak bergolek sana, bergolek sini.

sambil bergelut tetiba jek aku dengan bunyi kereta. rupa-rupanyer En Taufik baru balik. aku jadi cuak giler. en taufik terperanjat melihat keadaan bini dia yang sedang menangis dan aku yang macam orang tak siuman. dia tanyer ape dah jadik. aku cakap takde apa-apa. dia tanyer isteri dia. sedang asyik dia mendengar, aku amik peluang nak cabut. tapi en taufik tu besar dan gagah orangnyer. sekali dia sauk baju aku aku tersungkur. ape lagi aku pun dibelasah setengah mati. aku tak leh nak lawan dia. dia macam The Rock WWF tu la wa cakap lu. aku pulak boleh diibaratkan macam ahli gusti yang tak ternama laa yang selalu kena belasah.

aku mintak ampun bebanyak kat dia dan janji tak buat lagi. dia kata ok dan dia sepak aku suruh keluar dari rumah dia. aku ape lagi terus lah cabut ngan kete aku .

tapi aku ni jenis yang tak serik lah katekan. lepas tak berjaya kat rumah tu aku mencuba kat umah lain lak. ade yang berjaya wa cakap luuu.

Sapa tak kenall Ini ALOOY lah!!! ok wa blah dulu


Digoda klien

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -