Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Kena Marah

Sex = Male
Where it happened = Bilik Tidur Dia
Language = Malaysian
Refnum = 26293
First sekali jumpa dia kat tempat hiburan. Nama dia Lily.
Dah kenal aku belanja dia minum. Sambil tu borak pasal dia,
dia kata bapak dia orang putih, mak orang jepun. Patut la
lawa aku kata. Body cun, tetek besar, badan slim macam
model. Lepas tu dia kata dia boring, ajak aku balik rumah
dia, dia kata tak ada sapa kat rumah. Semua balik kampung
bapak dia.

Sampai rumah dia, terus naik bilik, dalam bilik disuruh aku
duduk atas sofa, dia nak tukar baju kejap. Aku pun gementar
jugak. Bila dia dah tukar baju, dia keluar dari bilik air,
terbeliak mata aku tengok, seksi betul. Pakai baju tidur
satin yang betul-betul "figure hugging".

Dalam hati, Aku teringat kawan aku kata, jangan gelojoh,
pelan-pelan. Aku pun kata kat dia, bilik ni panas, boleh
pasang air-con, ditunjuk aku kontrolnya. Aku on air-con,
pasang yang paling sejuk, lepas tu cakap yang aku nak ke
bilik air kejap.

Dah habis aku "freshen up", aku pegi kat dia, disebabkan
bilik sejuk, puting tetek dia tegang. Bayangkan tetek besar,
puting tegang, peh, bontot pulak terbonjol keluar, bibir
merah menyala sama dengan warna baju tidur, badan putih
melepak, gebu. Geram, rasa nak nyonyot tetek dia macam orang
tak dapat minum 10 hari.

Aku pun cium dia pelan-pelan, tapi dalam hati dah tak
terkawal lagi. Sambil cium aku main lidah aku dalam mulut
dia, aku ramas tetek dia, dapat rasa memang dah tegang
puting tetek dia. Dia bukak pakaian aku, sampai bogel aku
dibuatnya. Konek dah tegang, digentel dengan jari dia pelan-
pelan. Tangan aku pun raba badan dia, sampai kat bontot.
WOW! Kental lagi. Aku ramas bontot dia, selak baju dia sikit
main lobang bontot. Dari mulut dia mengerang sedap.
eeeemmmmm....! disebut berulang kali.

Tengah dok syok, tiba-tiba kakak dia masuk dalam bilik. Dia
marah kita orang, katanya seks untuk orang dah kawin. Dalam
gaduh sempat jugak Lily introduce aku kat kakaknya "This is
my sister, Sarah", belum sempat aku kata Hi, dia lempang aku
marah aku buat adik dia macam ni. Macam-macam aku kena marah
Sambil tu dalam hati aku marah jugak kat dia, nak aja aku
sondol konek aku dalam mulut dia, bagi dia senyap. Kemudian
dia nak lempang aku lagi, belum sempat dia hayun, aku
tangkap tangan dia ikat kat atas katil. Lepas tu aku koyak
kan panties siSarah, sumbat dalam mulut bagi senyap.

Apa lagi, tengah marah, nafsu aku mula mengganas. Aku tarik
Lily, cium dia sambil tangan aku ramas tetek Lily. Makin
kuat Lily mengerang. Orang tengah high. Sarah, kakak Lily,
tengok apa aku buat dengan adik dia. Aku koyakkan baju Lily,
FUH! tetek tegang gila, puting merah jambu. Aku sedut sepuas
hati aku. aaahhhh...! "Yeaaa.. Take it, put it your mouth"
Dengan pengalam tengok blue film, jari aku mula main lobang
bontot dia. eeeemmm... eeeemmmm... mengerang, sambil nafas
Lily makin laju. Konek aku rasa tegang betul dimain dek Lily
Kemudian aku dudukkan Lily atas kerusi, kaki dia aku taruk
atas tempat letak tangan, tekangkang Lily sambil menunjukkan
cipap yang masih remaja. Aku jilat dari bontot sampai kat
bijik kelentit dengan ganas. Aku buat banyak kali sambil
gigit kelentit yang merah jambu tu. AAAAHHH!!! kuat jerit
Lily. "I'M COMING, YES YEEESSS!! OOOHHH!!" ditala cipap dia
kat muka aku. Lagi kuat aku buat kat dia. Konek aku masih
belum masuk dalam cipap Lily. Memang aku sengaja tak nak
masuk lagi. Aku tengok Lily puas kepenatan, sambil
tekangkang aku tengok air dari cipap dia mengalir keluar dia
cuba ambil nafas dia kembali.

Aku bangun, aku tengok Sarah, dia diam, tapi dalam pandang
mata dia aku tau dia pun nak jugak. Aku tanya dia "Do you
want me to suck your pussy like I did to Lily". Dia
menganguk kepala tanda ya. Aku bukak ikat tangan dia,
panties dalam mulut aku keluarkan. Aku suruh dia berdiri dan
tanggalkan baju dia. Sarah tak menolak, dibuka baju satu-
persatu. ALAMAK! Seksi macam adik dia jugak. Aku ambik tali
pinggang aku, aku sebat bontot dia, menjerit sakit Sarah.
"Why did you do that", kata Sarah, aku cakap balas untuk dia
lempang aku. Nampak merah kat bontot dia, kulit putih
apalagi. Aku suruh Sarah duduk sandar kat kepala katil.
kali ni aku jilat cipap Sarah pelan-pelan. "Don't hurt me",
cakap Sarah, sambil tu Sarah mengerang makin laju. Kali ni
aku guna jari aku masuk lobang bontot dia. Lidah aku
menjilat kelentit dia sambil aku melapah cipap Sarah.
Aku tengok tangan dia meramas-ramas bantal yang bersarungkan
satin, diambil bantal tu sambil mengigit hujung bantal.
Digoyang-goyang bontot, sebab aku dah masukkan jari aku
dalam lobang bontot sampai kedalam, aaaahhhh aaaaaHHHHH
AAAAAHHHHH...! O!SHIT! YEAAA... YEEEAAA!!! I'M COMING, YES
YES!" makin kuat Sarah jerit, makin kuat nyonyot aku kat
cipap dia. Setelah Sarah puas katanya "Thank you for
showing me the true meaning of sex". Kemudian aku kata
"Don't thank me yet, cause I haven't fuck any of your pussy"
Kemudian Lily bangun sambil senyum, bisik kat Sarah, Sarah
gelak kecil.

Kemudian Lily kata "You made us cum, now what me and Sarah
gonna do is I'll suck your cock and Sarah will lick your
asshole, and after that your cock will fuck my juicy pussy
and Sarah's ass, how's that", aku pun kata "Sounds good to
me". Dia orang pun mula la, dia orang pun ganas. Aku pun
gigit bantal dibuatnya, kuat jugak aku menjerit sedap.
Kemudian aku mulakan dengan Lily. Fuh, sedap rasa, panas
air cipap Lily, aku baringkan dia, kaki Lily aku taruk atas
bahu aku. Aku masukkan konek aku dalam cipap Lily, sama-sama
mengerang sedap. Makin lama makin laju, aku tengok tetek
Lily bergoyang, atas, bawah, atas, bawah, memang syok main
dengan orang tetek besar. Dah aku puaskan Lily, tiba giliran
Sarah, aku kata "I love your tight ass, scream all you want,
cause this is gonna hurt". Aku cuba masuk dalam lobang
bontot tapi tak dapat, ketat lagi, aku cuba lagi, kali ni
Sarah menjerit "NOOO! You're hurting me, It's too big, "
Kemudian aku suruh Sarah sandar atas badan Lily sambil Lily
kangkangkan kaki Sarah, tangan sarah aku suruh pegang bantal
kalau sakit gigit bantal tu kuat-kuat, aku suruh Lily
kangkang kaki Sarah besar-besar. Dengan air cipap Sarah
yang ada, aku sapu kat konek aku bagi licin bila masuk.
Aku cuba sekali lagi, kali ni aku tak peduli, aku nak jugak
rasa konek aku dalam bontot Sarah. Aku tolak pelan-pelan,
last-last masuk jugak kepala konek aku, aku tengok Sarah
mengerang kesakitan, sambil peluk digigit bantal tu.
Aku masukkan habis konek aku, aaaahhhh... sedap dalam ni
panas. Keluar, masuk, keluar, masuk, aku tengok Sarah
meramas-ramas tetek Lily, sambil buat muka menahan sakit.
"Am I hurting you Sarah?", kata aku, "At first, yes, but now
it's feels good" Sarah menjawab, makin lama makin laju,
Aku pun sampai ketahap yang memuncak, aku cabut konek aku
dari lobang bontot Sarah, aku buat macam stail melancap,
dan dia orang membuka mulut sambil menjulurkan lidah nak kan
air mani aku. Tapi Sarah gelojoh dimasukkan konek aku dalam
mulut dia, disedut habis air mani yang keluar, banyak jugak
aku tengok yang terpancut. Lily merajuk sebab Sarah buat
gitu. Aku kata "Don't worry, there's plenty more where that
came from".

Kena Marah

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -