SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

bersama kakak angkat

Sex = Male
Where it happened = hotel
Language = Malaysian
Refnum = 25516
peristiwa ini berlaku selepas aku berkursus.Kakak angkat aku duduk
tinggal diJohor.Masa kursus tu aku cuma dapat beromen je ngan dia bila ade peluang
Tapi bila habis kursus aku pun teruslah pergi jumpa dia kat johor.kami jumpa petang tu
di Johor lalu aku sewa hotel kat sana.Bila masuk je hotel,..
kakak angkat ku terus je peluk aku.Kami bercium,meraba antara satu sama lain.aku
tak bagi peluang kat kaka angkat aku.Aku cium2 dia,,,aku jilat2 seluruh leher dia,..aku ramas2 buah dada dia
pas tu aku tanggalkan semua baju dia .Dia tanggal kan semua baju aku.pas tu aku hisap2 buah dada dia ,,
aku jilat2 puting dia dia mengerang kesedapan.Sambil tangan aku meramas ramas pantat dia
aku main kan biji kelantit dia.pas tu aku jilat2 pantan dia.sudah puas aku jilat,,,dia hisap pula batang aku.uiiiii
sedpa rasa nya pas tu apa lagi aku rasa tak tahan terus je aku sumbatkan batang aku kat dalam lobang pantat dia.
aku hayun ikut hati aku.dan bila rasa air mani nak keluar aku cabut batang aku dan aku pancutkan kat perut dia.
kami lakukan lima kali pada hari tu.betapa puas nye aku.tapi skang ni aku dah lost contact ngan dia.tu yang aku rasa gian je.
Jadi kalau ada gadis yang memerlukan sex,,yang betul2 perlukan sex message je aku.ok jumpa lagi....
byeeeeeee
Jay2net

bersama kakak angkat

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -