SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Pertama Kali Curang...

Sex = Male
Where it happened = Dalam kereta
Language = Malaysian
Refnum = 25364
Seronok juga baca surat-surat dalam First Time ni. Aku juga nak share cerita dengan u all semua. Walaupun kisah ni dah terjadi 2 tahun lepas, tapi kesannya masih lagi panas. Disebabkan kisah itulah menyebabkan aku sekarang suka mencari 'makan kat luar' walaupun dah kawin. Rupa-rupanya niat aku nak jadi suami dan isteri yang baik hanya dapat bertahan selama 8 tahun saja. Semuanya berubah gara-gara 'outstation' dengan Sarah....kisahnya begini...
Aku bekerja sebagai seorang engineer di sebuah syarikat construction di KL. Sudah hampir 10 tahun aku kerja kat sini dan dah kira seniorlah...
Aku kawin masa umur 25 tahun. Sekarang aku dah ada 3 orang anak. Aku bahagia dan tidak ada sebarang masalah dengan isteri dan anak-anak. Aku selalu kena kerja kat site. Maklumlah aku ni engineer...jadi kena selalulah kerja di site. Kadang2 aku terpaksa outstation 2-3 hari di luar KL. Selama ini aku pergi outstation dengan kawan lelaki...entah kenapa kali tu aku kena pergi dengan Sarah. Untuk pengetahuan u all...Sarah ni baru berumur 28 tahun masa tu...sudah kawin juga dan mempunyai seorang anak lelaki. Suami dia aku kenal sangat kerana selalu berjumpa dengannya semasa balik kerja. Sarah ni orangnya agak berisi badannya tapi bukan gemuk. Pendiam juga dan manis kalau dia memakai kebaya. Pada mata aku...oklah sebagai seorang perempuan. Jadi dipendikkan cerita..kami kena pergi ke site di Linggi menaiki kereta ofis. Aku drive. Kami bertolak dari KL pukul 9.30 pagi. Masa dalam perjalanan kami berborak-borak biasa...tanya hal keluarga masing-masing...tanya hal anak-anak...berbincang pasal politik dan macam-macam lagilah. Masa tu Sarah hanya memakai seluar slack dan blouse warna kelabu yang agak nipis sehingga boleh nampak tali bra hitamnya. Bila dah hampir Seremban Sarah beritahu dia dah mengantuk dan nak melelapkan mata sekejap. Tinggallah aku sorang diri drive kereta. Lebih kurang 10 minit lepas tu aku tengok Sarah dah lelap betul. Agaknya malam tadi letih melayan suaminya kut....hehehehe..aku ketawa dalam hati. Kami melalui highway Seremban - PD....boring jugak memandu sorang-sorang ni. Kepala Sarah tak tetap di bangku bila aku memintas kereta lain. Sekali sekala aku menjeling ke arah Sarah. Cantik jugak dia ni...pikir ku. Maklumlah...anak baru seorang. Masa tu lah aku terpandang butang atas blouse Sarah terbuka sehinggakan nampaklah coli hitamnya. Wow...besar jugak buah dada Sarah. Nampak masih tegang dan keras. Masa tu terlintas di dalam kepala aku untuk memegang colinya tetapi aku takut. Mata aku asyik memandang buah dada Sarah yang separuh terserlah...geram ada...stim ada...takutpun ada. Aku hanya menikmati pemandangan indah itu tanpa diketahui oleh Sarah.
Lebih kurang 10 minit hendak sampai ke Linggi Sarahpun tersedar sambil senyum-senyum kat aku. "Dah puas tidur, senyum-senyum pulak tu...kenapa...mimpi indah ke?" tanya aku. Sarah ketawa kecil..."Siapa yang mimpi indah...i ke u?" Sarah bertanya kembali. "Eh...u yang tidur...u lah yang mimpi indah" aku menjawap. Sarah menjawap "Taklah...i bukannya tidur sangat...i pura pura tidur je...i nampak u tenguk apa tadi". "What???" Aku terkejut dan tersipu malu. "U nampak apa yang i tenguk tadi ke?" Aku bertanya Sarah. Sarah ketawa tapi tak menjawap pertanyaan aku. Aku tersipu malu. Rasanya macam nak keluar dari kereta dan lari saja....Kami membisu seketika. Akhirnya aku memecahkan kebuntuan dengan meminta maaf padanya. Aku terkejut bila Sarah kata dia tak kisah. Malah dia tak pedulipun apa yang aku nak buat. Aku panik. Apa maksudnya? "Kenapa u cakap macam tu? U ada masalah rumahtangga ke?" Aku cuba mencungkil masalah dia. Pada mulanya dia keberatan nak menceritakan...tapi akhirnya dia mengaku bahawa dia dah hampir 6 bulan tak tidur dengan suaminya. Suaminya sudah kawin lain. Terkejut juga aku mendengar kisah dia...patutler dia kelihatan lebih mesra dan manja dengan aku sejak kebelakangan ni...rupa-rupanya dia tu nak menggoda aku. Hehehe...tahu tak apa yang terjadi kemudian?? Kalau para pembaca nakkan sambungan cerita ni......hantarkan email kat AbgMisai66 at Surat Panas. Aku gerenti...kalau ada peminat pasti aku akan tulis yang lebih hot dan best....pada perempuan-perempuan yang nakkan layanan private dari aku...rajin-rajin le email aku. Aku akan layan setakat yang termampu...

Pertama Kali Curang...

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -