Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

AKU LESBIAN? Part II

Sex = Male
Where it happened = Setapak
Language = Malaysian
Refnum = 25328

Terima kasih pada yang sudi berkenalan dengan aku.

Summary of Episod I
Mei Ling dan Linda sudah meng declare kan yang mereka nih sebenarny alesbian. Aku nih first time lee kiranya. Takut juga. First time aku di explore menjadi lesbian di rumah Mei Ling dengan kehadiran Linda.

Sambungannya....

Linda slowly menggosok paha aku. Aku masih lagi pejam mata. Habih semua bulu roma kau naik. Tiba-tiba aku rasa tangan si Mei Ling melekap kat breast aku. Terus aje aku buka mata. Aku tengok si mei Ling dah topless dahh.. Jantung kau dah dub-dab-dub-dab...
Takut ada..seronok pun ada. Aku tengok Si mei Ling dan Linda berkuncupan sambil tangan dia oran nih memproses tubuh aku.
Rupa-rupanya mata dia orang yang terpejam..tadi suru mata aku pejam..rookie kononnya..heheehehe.
Slowly aje tangan aku merayap kat Breat Mei Ling lak. Emm lembut macam breast aku. Puting Mei Ling nih kecil aje rupanya..tapi merah. Si Linda masih lagi maintain. Tak topless lagi lah tuu..cuma kadan-kadang aku dengar bunyi desa-desus dari hasil perciuman mereka tu.

" Leena.es..join us" cakap Mei Ling.
" I tak pandai laa Mei" jawab aku masih malu-malu.

Linda terus tarik badan aku dan tiba-tiba aje mulut dia melekap kat mulut aku.
Mata aku terbeliak mula-mulanya..tapi lama-lama rasa sedap lak bila hisap lidah Linda nih.
Sambil tu aku tengok Mei Ling dah melurut seluar pendek dia.
Nampak u/wear putih dia tu...

Linda dengan slownya merebahkan aku kat kusyen. pelan-pelan si Mei Ling tanggalkan seluar jeans aku. Dia tarik u/wear aku terus dia tembamnya muka dia kat pantat aku. Terkejut beruk aku dibuatnya..tapi Linda terus memainkan peranan mulutnya dengan kuat sekali, sakit lidah aku di buatnya.
Aku apa lagi..air pun keluarlah.Terangkat juga buntut aku masa Mei Ling hisap biji kelentit aku kuat-kuat ..ada soun effect lagi..Aduhhh..nih yang tak tahan nih.

Sambung lagi nanti sebab nak pegi class lahh..nanti jumpa lagi yee. Untuk kekawan lesb sila contact aku di alamat baru iaitu leena underscore leena underscore my at ya ho o0 untuk date kita. Tarikh cerita ini di type ialah 31.1.2000. Sekian...

AKU LESBIAN? Part II

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -