SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

AKU LESBIAN?

Sex = Female
Where it happened = Setapak, Kuala Lumpur
Language = Malaysian
Refnum = 25325
Aku lesbian? Emmmm....kekadang bila memikirkan perkara nih pelik lak rasanya. Lesbian....Pelik tapi benar dan itulah yang telah terjadi pada aku. Sememangnya perkara nih kalau mak-bapak serta kenkawan aku tahu sure malu...Siapa yang malu? Mereka dan keluarga mereka. tapi...tu lah dia. dah tercebur nak buat camna ye tak? Ikutilah pengalaman aku menjadi seorang lesbian..uhuk..uhuk..uhuk...

Back to 1999...

Well..keluarga aku tak le mewah sangat dan tak le miskin..biasa je. Aku nih anak kedua dari 3 adik beradik Yang sulung abang aku seorang Engineer di Syarikat Pembinaan Terkenal di Kuala Lumpur. ..dan adik aku tengah belajar di UiTM, Shah Alam... aku lak belajar di sebuah IPTS di Kuala Lumpur nih. Bapa aku dah nak pencen dah..mak aku lak sibuk dengan activiti mejahit baju nya..berniaga kecil-kecilan di Setapak nih.
Aku nih tak de le lawa sangat..biasa jee. Potongan badan biasa dan tinggi sederhana. Rambut pendek sampai ke telinga. Kulit yellow pages punya colour. Gitu lee sikit-sikit.

So..how can I being a Lesbian?

Kisahnya gini...

Di kolej aku punya ramai kawan dan aku paling suka berkawan dengan Chinese dan Indian girls..ye lah dia orang nih open sikit berbanding dengan kawan melayu aku yang lain. Kita orang kekadang window shopping sama-sama..tengok wayang sama-sama dll. Kawan aku yang paling rapat ialah Mei Ling (bukan nama sebenar) dan Linda (also not a real name)...kita orang kat kolej digelar 3 stooges lah kononya..apa tak nya asyik buat lawak bodoh dalam class.
Pada walnya aku memanglah minta kat one guy nih..dan pernah pun date. Tapi jiwa aku rasa kosong je kalau dengan budak sekor nih. nak kata dia hensom..bole laa..anak Dato' lagi..tapi entah..tak rasa apa-apa pun dengan dia...Kawan aku yang lagi 2 orang nih tahu aku berbf dengan si Tajul ( ini nama sebenar..he he he..sorry Tajul)nih.
One day tu dia buat hati aku sakit sangat...tapi tak yah le cerita dia buat apa..So dengan linangan air mata, aku gi lah ngadu kat Mei Ling nih..lebih kurang conversationnya macam nih laa:
" I really hate him.." i kata
" Who..?..Tajul?..." tanya Mei Ling
"Ye laa.." aku angguk sambil mengesat air mata dengan tissue tandas Mei Ling nih. Masa tu kita orang kat rumah Mei Ling kat Sri Petaling.
" Tu laa..I sebenarnya don't wanna to disturb your relationship..kesian kat you" kata Mei Ling lagi sambil menyua segulung tissue tandas dia.
" Eeee..buruk lee you nangis..." ejek Mei Ling sambil menjuihkan bibir dia yang merah tu. Si Mei Ling nih tua setahun dari aku. Dia tinggi dan slim. Kulit white pages laa ofcourse. Tapi mata dia tak lee sepet sangat macam orang lain. Cuma dia nih kekadang over sikit dressing laa...
"You go to washromm and basuh muka..tak cantek laa you nangis" sambung si Mei Ling nih.

Aku dengan slow nya pegi laa kat wash room dia. Ada syampoo rejoice lagi..belum pakai tak boleh lah buat iklan rejoice yang Ahhh..Ohhhh..Ahhh.. tu.
Di pendekkan cerita..dah basuh muka..tapi masih ada jerawat ( iklan pembasuh muka lak..he he he ). Aku pun keluarlah. Eh..eh si Linda pun ada.

" I saja called her pasal you..terus dia datang", jelas Mei Ling sambil tersenyum.
" Haa..tu leee, I cakap jangan kawan dengan boys you tak dengar..heheheeh", sindir Linda.
" Abih...takkan le I nak affair dengan girls lak", acuh-tak - acuh jee jawapan aku.
" Ye laa...kita kan ada", balas Mei Ling sam bil tersenyum.
" You all my friends...lain," jawab aku balik.
" We can be your lover as well", tiba-tiba aje Mei Ling jawab.
Terbeliak gak mata aku. Emmm gurau kut nih..bisik hati aku lee.
" Ye tak ye gak yek..." Balas aku berseloroh.
" eh..eh betul laa nie..", cakap si Linda.

Tiba-tiba linda datang duduk sebelah aku. Mei Ling senyum saja.
"You nak try tak?" tanya Linda
"Try apa?", jawab aku gabra gak masa tu..dia orang nih..sepanjang aku kawan dengan dia orang nih tak de pun buat macam nih..eeee...geli-geleman aku laaa.
" Let me touch you.." kata Linda
" Come on..Linda, you always touch me..hehehehe" kjawab aku berseloroh.
" No..this time...different place." Mei Ling yang dari tadi tersenyum, mejawab lak dia.
" I tak tahu laa..I tak biasa" balas aku.
" Lets try.. you will love it" yakan si Mei Ling.
" You sure about this" tanya kau.
" Pretty sure", jawab si Linda.
" Emmm ok..but be nice ok..hehehe" jawab aku.
" Close your eyes...coz you are rookie..heheheeh " gelak si Linda.

Aku pun pejam lee mata.

Bersambung di minggu hadapan. Pada lesbian yang lain kalau sudi bercerita dan berkenalan dengan aku sila e-mail di mr underscore x underscore yz at ya ho o dot macam biasa. Lelaki di larang. Cuma Lesb Chinese atau Indian saja. Harap tunggu minggu depan untuk sambungannya.

AKU LESBIAN?

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -